Bolest v obou lýtkách 24. tt

388
30.9.13 21:31

Bolest v obou lýtkách 24tt

Holky, na gyndu jdu až příští týden takže musím ještě vydržet než se doktorky zeptám, tak se chci optat vás :lol: už několik týdnů mě bolí obě lýtka, nevím zda to jsou křeče ale prostě mě to bolí jakoby uvnitř, četla jsem že v tomhle období s tím má hodně těhotných problémy. magnezko jím 2denně, před týdnem ještě 3denně, nohy si dávám občas nahoru…pohybu mám taky celkem dost mám malé dítě, moc toho nenasedím..nikde jsem si nenašla žádnou křečovou žílu.. měla jste některá tyhle bolesti a všechno v poho? moje dr je tam až to příští pondělí tak snad to vydrží??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10680
30.9.13 21:34

Já to měla, teda jen v noci, vždycky mě vzbudila hrozná křeč, nedělala jsem s tim nic :oops: :) myslím, že se na to předepisuje Detralex :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
30.9.13 21:36

@Roxi také mě bolely lýtka, jéééé, jen když si na to vzpomenu, chytala jsem do nich křeče, dávala nohy nahoru a snažila se pořád hýbat, měla jsem navíc ještě křečáky… nic na lýtka nepomohlo :zed:… doktor mi říkal, že je to normální. Mám doma 3 měsíční holčičku a vše bylo v pořádku, tak snad jsem Tě trochu uklidnila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
30.9.13 21:36

@Tarinka v noci mě nic naštěstí nebudí, ale je pravda, že kolikrát ráno při protahování jsem to tím asi zhoršila, jenže neprotáhni se noo když ti to dělá dobře :mrgreen: asi to bude z toho spánku, co? dávala sis pod nohy polštář aby byly nohy vejš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
30.9.13 21:38

@Radanka25 no uklidnila, hlavně to že jsi měla křečáky a bylo to v poho já zatím žádné nemám a teda teď mě to lýtko bolí jak svina :zed: a náhodou některá jste na to homeopatika nebrala co? nebo éterické oleje na namazání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
30.9.13 21:41
@Roxi píše:
@Tarinka v noci mě nic naštěstí nebudí, ale je pravda, že kolikrát ráno při protahování jsem to tím asi zhoršila, jenže neprotáhni se noo když ti to dělá dobře :mrgreen: asi to bude z toho spánku, co? dávala sis pod nohy polštář aby byly nohy vejš?

Jo, já to měla taky při protahování, jsem se v noci vzbudila, natáhla nohu a málem jsem začala vřískat bolestí, pomáhalo mi se na tu nohu postavit, ale je to jen pro odvážný :lol: jinak jsem si pod nohy nic nedávala, já na zádech vůbec nespala, jen na boku, tak to si tam můžeš dát maximálně jednu nohu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
30.9.13 21:56

@Roxi měla jsem křečáky a doktor mi dokonce 2krát napsal na ně prášky, ale já jsem si je nikdy nevyzvedla, kamarádky je braly a nepomohly jim, chtěla jsem do sebe dostat během těhu co nejméně chemie a nic se mi nestalo, ale nikoho nenavádím, každý to máme jinak :lol: jak už tady psaly holky, v noci, nebo ráno, když jsem se protahovala mě chytaly bolesti, při protahování pomáhá tlačit chodidla směrem k tělu, hlavně je nepropínat :lol: homeopatika, to je věc složitá, já nejsem zastánce, ale po porodu jsem měla problém s konečníkem, když jsem šla na velkou, to byla moje smrt, doktor mi napsal homeopatickou mast, došla mi za týden až z Francie a teď jsem OK… takže ani nedoporučuji, ani neodsuzuji :nevim: jinak jsem lýtka ještě mazala různými chladivými gely a nic nepomohlo :zed:… a 3 dny po porodu v porodnici mi tak natekly, že jsem myslela, že mám cizí nohy :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
30.9.13 22:19

@Roxi
ja som si na to kúpila magnézium a užívam ho dva krát denne. Pomohlo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí