Špinění v 7. tt

1663
29.9.13 17:22

Špinění v 7 tt

Ahoj holky, momentálně jsem v 7 tt, v pátek jsem lehce zašpinila, tak jsem volala doktorovi a ten mi řekl, že ani nemusím chodit, že je to normální. Dnes jsem zašpinila trochu více, ale je to tmavě červený výtok a mám ho jen když tlačím na wc. Teď nevím, zda jet na pohotovost, či vyčkat do zítra. Na první kontrolu mám jít až v sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2411
29.9.13 17:25

I kdyby mi tady 20 holek napsalo, ze je to „normal“ tak bych jela na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
29.9.13 17:26

Já bych bud jela nebo šla zítra k dr. Nemusí to nic znamenat ale pro klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.9.13 17:27

Ahoj. Ja bych na pohotovost jela. Ale samozrejme zalezi na tobe. I jsem takovou situaci zazila… Na druhou stranu priroda zaridi vse jak ma byt. Mne to uplne normalni neprijde. Drzim palce at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta Opl
29.9.13 17:28

Pokud je to jen špinění a ne proud krve, zůstala bych v klidu doma. Ono v 7tt stejně nic moc neudělají…

• Citovat
  • Upravit
951
29.9.13 17:29

Ja jsem spinila asi do 12. tydne. Nejela jsem s tim nikdy nikam. Muze to neco znamenat a nemusi, tezko rict. Ja to nechavala osudu a dopadlo to dobre, ale co zena, to jiny nazor a jina zkusenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
29.9.13 17:41

Ahoj, jsem na tom nemlich stejně, dle mého dr. je to normální, navíc si myslím že jak už tu zaznělo, v tomhle stadiu s tím lékaři stejně nic neudělají, co se má stát stane se… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
29.9.13 17:45

Nejela bych nikam, zvlášť dokud to není krev, ale špinění. Není v moci nikoho cokoliv ovlivnit, teď je to na přírodě. Doma bych si udělala odpočinkový režim, dle mého ani 100% ležení nic nezachrání, když je zle. Čili nejdůležitější - pozitivní myšlení a víra, že to dobře dopadne. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
29.9.13 17:46

@Lenca27 jela bych, už jen pro klidné spaní.
Já tak začla špinit v 8. týdnu po vyšetření, večer jsem volala do nemocnice na gyndu, řekli mi, že je to normální, ráno to trvalo, jeli jsme na pohotovost, sestra mi nadala co tam dělám, že je to normální, dr mě vyšetřila, poslala na příjem a ta samá sestra mi nadala, že nemám pyžamo. Těhotenství nezachránili. Raději 3× být za hysterku než si něco vyčítat později.
Hodně štěstí ať je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leniska27
29.9.13 17:58

Mne je jasne, ze by nic nezachranili, proto vaham, jestli jet. Dnes jsem zaspinila jen jednou, ted je to zase dobry. Uz jsem jednou prodelala ZT, taky jsem zaspinila a bylo to spatny, ale to uz jsem davno nemela tehu priznaky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2287
29.9.13 18:11

Dají ti utrogestan na podporu a na udržení, jinak nic moc..je potřeba hodně vitamínu C, takže si udělat třeba silnou citronádu a taky by to mohlo špinění zastavit..taky jsem takhle na začátku špinila a přišli mi že to bylo kvůli hematomu..vše dobře dopadlo, ale na pohotovost už bych nejela, vystresovali mě tam ještě víc..řekli mi že to je asi tím že potrácím a že s tím nic neudělají..to mi dělali i utz ale doktor očividně neměl moc chuť se mnou cokoli řešit tak radši řekl že potrácím..moje doktorka mě naopak druhý den uklidnila, našla hematom a nařídila klidový režim..za 10 dní se vstřebal a od té doby mám klid.. :) takže já bych vydržela až ke své doktorce na zítra, a být v klidu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.9.13 18:14
@Leniska27 píše:
Mne je jasne, ze by nic nezachranili, proto vaham, jestli jet. Dnes jsem zaspinila jen jednou, ted je to zase dobry. Uz jsem jednou prodelala ZT, taky jsem zaspinila a bylo to spatny, ale to uz jsem davno nemela tehu priznaky :nevim:

Myslím, že se pleteš. Mohli by ti dát utrouš nebo ti říci, že je to hematom.

Já bych jela, hlavu ti nikdo neutrhne a tvoje mimi ocení, že se uklidníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leniska27
29.9.13 18:21

Ja se trochu bojim toho, co pise Veverka, ze me zbytecne vystresujou :(

• Citovat
  • Upravit
ikyki
29.9.13 18:21

Je tu milion diskuzí na tohle téma to za prvé za druhé jela bych zítra pokud vyloženě nekrvácíš za třetí každá druhá do 12tt zakrvácí a za čtvrtý v 7tt s tebou stejně nic neudělaji jestli potrácíš stejně to nezachrání

• Citovat
  • Upravit
5394
29.9.13 18:23

Že v tomhle stádiu doktoři nic neudělají? Ono taky záleží proč krvácíš, pokud je něco špatného s plodem nepomůže nic, ale pokud jde o hematom, plod je zdravý, normální a můžeš o něj přijít díky tomu, že hematom poroste a plod vypudí. Já měla hematom v děloze na 8tt. Jela jsem do nemocnice, nechali si mě tam pár dní a synovi je dnes skoro pět let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí