Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj téhulky mam dotaz jsem 26+3tt a moje váha je +9,5 kg a přes bricho mám 115 cm co si o tom myslíte? ![]()
@Martiinka to jsou dvojčata?
Možná hodně plodovky? Nevím já čekala u prvního na břicho skoro do 30. týdne a na konci jsem měla 8kg navíc
Teď jsem úplně na začátku a jsem zvědavá jak to bude tentokrát.
@Martiinka nic…zitra zacinam 32tt…mam mensi bricho i jsem min pribrala, nez ty…co z toho plyne?? KAZDA JSME HOLT JINA ![]()
Nečekáš trojčata?
ne, já sem teda měla na konci těhotenství břicho o dost menší, a malej měl 4250g ![]()
No já přibrala za těhotenství 30 kg a břicho jsem měla něco jako ty. Kolik měříš? protože on to je někdy rozdíl jestli máš 160cm nebo 180cm ![]()
Že takový, co vidím na fotce snad nemám ani já teď ve 37tt ![]()
A to mám rovných 20kg nahoře ![]()
Že jestli takhle budeš pokračovat, porodíš rovnou předškoláka. Já šla s takovým břichem rodit a bylo v něm 4 kilový mimi ![]()
@Anonymní píše:
Sorry za inko, ale tady mas ve stejnem tydnu me
ty jo, tak ty mas zase pidi brisko ![]()
@Martiinka píše:
Ahoj téhulky mam dotaz jsem 26+3tt a moje váha je +9,5 kg a přes bricho mám 115 cm co si o tom myslíte?
Aby ses připravila na reakce typu… „Nejsou tam dvě?“ ![]()
Nestresuj se a užívej si těhotenství! Každá jsme jiná. Zřejmě si chce prcek udělat větší domeček. ![]()
No mám tam jenom jedno miminko, @Nika91 no měřim 165 cm, jinak sem druhorodička, a dle doktorů mam plodovku v normě a dle dr malej až se narodi tak bude mit max 3200g,
jinak záda mě zatim nejak exstra nebolej zatim, tak sem rada ale termin mam až 1.1.2014, si ze mě přítel dela legraci z že me do porodky poveze na kárce
![]()