Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ikyki Vždyť v pohodě, já tam jela právě proto abych věděla co se děje, ale nezlob se na mě, pokud mi tam strčí utz a řekne že potrácím že mám smůlu, a druhý den do mě doktorka strčí utz a okamžitě vidí hematom, tak se na mě nezlob, ale to není doktor ale d.bil a měl by si zajít na oční..prostě bohužel na pohotovosti je hrozně obtěžujeme, takže proto bych byla radši v klidu a zajela až zítra ke své doktorce..
Zkusim teda pockat do zitra. Nemam zatim zadne krece, nic. Jen bezne nevolnosti. Posledne kdyz jsem zaspinila, byl plod uz cca dva tydny mrtvy.
@veverka89 píše:
@ikyki Vždyť v pohodě, já tam jela právě proto abych věděla co se děje, ale nezlob se na mě, pokud mi tam strčí utz a řekne že potrácím že mám smůlu, a druhý den do mě doktorka strčí utz a okamžitě vidí hematom, tak se na mě nezlob, ale to není doktor ale d.bil a měl by si zajít na oční..prostě bohužel na pohotovosti je hrozně obtěžujeme, takže proto bych byla radši v klidu a zajela až zítra ke své doktorce..
jj s pohotovostníma lékařema už jsem si taky užila
Jak se rozhodnes tak je to spravne. Ja jsem takto spinila 3 dny a pak jelo ke svemu dr. a rovnou k Apolinari, kde to nakonec nedopadlo. Proto rikam za sebe ze bych jela. Je ale pravda ze kazda ma jinou zkusenost a kazdy plod je jinak silny a dopadne to podle toho. Jestli mas pocit ze te akorat vystresujou tak tam nejezdi a pockej do zitrka. Jinak ja od te doby porodila druhou holcicku ktera je naprosto izsna a kdyby se mi tehdy toto nestalo tak bych ji nemela. Ted cekam treti mimi. Proste priroda vezme a zase daruje. Kazdopadne drzim palce.
Taky jsem takto nedávno zašpinila. počkala jsem až bude ordinovat moje doktorka a pak si k ní zašla. Byly to 2 dny. říkala že je vše v pořádku. Pak se to ještě po týdnu zopakovalo, to už jsem nikam nešla a čekám na další běžnou kontrolu. Takže za mě ano, nechat se zkontrolovat, ale nemusí to být hned. Já teda taky nevěřím tomu, že by neprospívající těhotenství zachránili, ale jak se tu psalo pro klid duše ![]()
Dekuju holky, stejne mam trochu strach, posledne to nedopadlo ![]()
@Leniska27 tak to je dobře když bije srdíčko máte skoro vyhrano
Tak já bych se nerozmýšlela a k dr. bych šla hned. Jsem teď na konci 8tt a v 6tt jsem taky špinila, bylo to v sobotu tak jsem jela na pohotovost, kde se nic nezjistilo a dr. řek, že je to normální. V úterý to začalo znova, ale o dost silnější, tak jsem hned druhý den naklusala k mé dr. a na ultrazvuku našla docela veliký hematom v děloze, mimi se naštěstí udrželo
Týden jsem jen ležela a skoro celý se vstřebal, ale ještě teď dodržuju klidový režim. Dr. mi řekla, že stačí zašpinit málo a může být zle, ale naopak se může i stát, že někdo krvácí hodně aje to v pořádku. Tak hlavně, ať to máš vše v pořádku a mimi pěkně roste ![]()
Jeste se chci zeptat, doktor mi predepsal Utrogestan a rekl, ze ho mam polykat. Ted ale koukam na pribalovy letak, ze se uziva vaginalne. Tak ted nevim ![]()
@Leniska27 píše:
Jeste se chci zeptat, doktor mi predepsal Utrogestan a rekl, ze ho mam polykat. Ted ale koukam na pribalovy letak, ze se uziva vaginalne. Tak ted nevim
To je skoro jedno: spodem to nedela takovou paseku v tele, viz tato diskuze.
protože pro doktory to do 12tt není těhotenství i když ti dají léky tak většinou pokud to má dopadnout špatně dopadne to tak…do 12tt s tím prý nic moc dělat nemůžou ne nadarmo se říká, že první trimestr je nejhorší je to o tom jak to chce příroda…