Gestační váček v 8. týdnu

11296
29.9.13 09:19

Gestační váček v 8. týdnu

Ahoj, protože mám nervy totálně na pochodu, tak zakládám tuto diskuzi…7.9. jsem po roce a půl snahy objevila dušíka na testu, bylo to 31.DC…na první kontrolu jsem šla v 6 plus 6 25.9…Dr viděla pouze gestační váček a tvářila se optimisticky, že se může jednat o mladší těhotenství…28.9. jsem byla na UTZ v nemocnici, protože jsem měla po styku velké bolesti, a tam Dr. našel opět jen jen gestační váček 4mm bez náznaků plodu…Na další kontrolu jdu 3.10…Testy mi krásně od dušíka sílily, zdá se mi, že testovací je silnější než kontrolní…Je vůbec nějaká šance, že to dobře dopadne? Že se třeba oba doktoři spletli, koukali se z blbýho úhlu…Děkuji vám za upřímné odpovědi - tedy i ty, že je to beznadějné, a v nejbližší době mě čeká revize…Začínám se s tím smiřovat, protože na zázraky už moc nevěřím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
LuMiTa
29.9.13 09:34

@LucijeS téžko říci, třeba je to opravdu jen mladší těhotenství, držím pěsti a dej vědět jak si dopadla :-)

• Citovat
  • Upravit
11296
29.9.13 09:40

@LuMiTa Když ono to nemůže být o moc mladší, když jsem měla ducha na testu 31.Dc…takže ovulace mohla být někdy 20…max. 21.DC…takhle pomalinku se prostě asi vyvíjet nemá, co :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
29.9.13 09:44

@LucijeS
Luci, kľud, to chce fakt kľud, ja mám tak nepravidelný cyklus, že som nemala 4 mesiace ms a žiadnu ovulku takmer. Potom sa niekde z ničoho nič objavilo vajíčko a boloto. doktorka gestačný vačok objavila v piatom týždni mal 3 milimetre a musela som ešte asi tri týždne čakať kým sa tam plodík objaví. Ja viem, že to je hrozné, ale nestresuj a vydrž. Ver si, ono to bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.9.13 09:44

@LucijeS No, já jsem v první těhotenství měla gestační váček i v 9+5tt (nevím kdy jsem otěhotněla, mývala jsem dlouhé cykly, ale když se ani v 10tt nic neobjevilo, tak mě poslali na revizi a hned v šestinedělí se povedlo znovu a srdínko miminko mělo hned 5+5tt :-) Tak třeba to bude ještě dobrý, ale asi bych spíš počítala s horším, přeci jen byla jsi někde třeba na HCG? já při srdíčku měla cca 8000jednotek.. ;)

• Citovat
  • Upravit
11296
29.9.13 09:52

@LuMiTa Nene, krev mi nebrali, asi jim stačilo, že vidí ten váček… :nevim:
A tys nedodržela teda ani šestinedělí? Já mám spíš hroznej strach, že když tohle trvalo rok a půl…tak další bude trvat taky…je to k zbláznění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.9.13 09:55
@LucijeS píše:
@LuMiTa Nene, krev mi nebrali, asi jim stačilo, že vidí ten váček… :nevim:
A tys nedodržela teda ani šestinedělí? Já mám spíš hroznej strach, že když tohle trvalo rok a půl…tak další bude trvat taky…je to k zbláznění…

mě k prvnímu neuspěšnemu těhotenství to trvalo 3 roky, z toho 2 IVF, taky se nepovedli, až pak příroda pomohla :-)No mě i když viděli jen váček tak brali krev na HCG aby viděli jak stoupá, i ta jim napověděla že je něco dost špatně :nevim: ted mi stoupala cca co dva dny opravdu jednou tolik to minule mi stoupla jednou tolik asi cca za týden :-( držím pěsti, třeba pro tebe bude přští kontrola radostná :pankac: :hug:
jo a šestinedělí jsem nedodržela, ale néé z důvodů plodění, ale chut na sex, nepočítala jsem že z toho otěhotním, bylo to překvapení :palec:

ale byla jsem na kontrole jestli můžu začít ze sexem bez toho bych si to asi nelajzla je tam veliké riziko infekce :-)

• Citovat
  • Upravit
11296
29.9.13 09:58

@LuMiTa Ježiš, to je hrozný, to je strašná doba…prostě pro mě je nejhorší snášet furt ze všech stran radostný zprávy o nových těhotenstvích, asi nejsem dost silná, ale už to nějak nedávám :zed:
@luthy To je krásný! Jenže já mám cykly plus minus 4 dny pravidelný…No nic…prostě nic no:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.9.13 10:00

@LucijeS a musím říct že po posledním IVF jsem řekla že budeme šetřit na další na podzim a vůůbec jsem na to nemyslela ten sex byl úplně jiný než ten kvůli tomu že plodíme svůj zázrak :-) a povedlo se taky se povede, jen ta cesta je trnitější, ale neboj :-) 3 roky utekli, nervy to byli, ale snad budou stát za to :-)

• Citovat
  • Upravit
1296
29.9.13 10:35

@LucijeS @LucijeS neboj sa, príroda si poradí. Len pre pána nestresuj, lebo to fakt nedopadne. To malinké potrebuje cítiť pohodu a nie rozhodenú ženskú plnú strachu. Daj tomu šancu a ver. Možné je úplne všetko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
29.9.13 10:37

@LuMiTa @LuMiTa
prosím ťa, nestresuj ju taaaaaaaak, veď vidíš aká je z toho hotová. To chce povzbudiť. Šanca je vždy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
29.9.13 11:05

@LucijeS Zkus si zajít zítra na krev (na vyžádání stojí HCG asi 200 kč). Mám za sebou anembryomolu - to je právě ten prázdný gestační váček. Doktor v nemocnici, který u mě nakonec rozhodl o revizi, mi řekl, že se může stát, že ještě kolem sedmého až osmého týdne není nic moc vidět. Je to sice hodně výjimečné, ale stát se to může. Pak je ukazatelem prosperity těhotenství HCG, které by se jednak mělo pravidelně co dva až tři dny zdvojnásobovat, a hlavně u hodnoty 5000 už musí být plod vidět. Já byla v 8tt, hcg stoupalo sice trošku pomaleji, ale pořád v rámci širší normy, ale u hodnoty asi 17 000 byl pořád jen prázdný váček.
Držím pěsti, ať je u tebe všechno v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
29.9.13 11:08

@LucijeS zkus na to tolik nemyslet. Já jsem přesně věděla, který den jsem otěhotněla a od začátku bylo miminko menší. Na utz u Apolináře v 9+2 mi řekli, že je velké na 7+1 8o To ale byla blbost, to už jsem měla dávno pozitivní test. Ale ozvala jsem se, že to už není možné, měla jsem strach. Tak ho vzali z jiného úhlu a najednou to šlo - 9+2. Takže buď v klidu, všechno může být ještě jinak 8) Říkala jsi doktorovi že ti to nesedí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
29.9.13 11:42
@luthy píše:
@LuMiTa @LuMiTa
prosím ťa, nestresuj ju taaaaaaaak, veď vidíš aká je z toho hotová. To chce povzbudiť. Šanca je vždy.

raději mám počítat s horším než s lepší, po 3 letech mi věř :-) takové to utěšování že vše bude OK, to je možná horší než říct, počítej s horším, aspon pak můžeš být překvapená..asi nevíš co je to bezmoc a nejistota, že? :palec:

• Citovat
  • Upravit
1296
29.9.13 13:11

@LuMiTa
ja som to nemyslela zle. No nie každý je na tento druh psychológie pripravený,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí