Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
No a měla jsem před cca 10 dny chřipku (takovou tu fest - bolest svalů, kloubů, kůže), takže to klidně mohlo dopadnout špatně kvůli chřipce
no kdoví, já měla v prosinci náběh na zápal plic a měla jsem biochemický těhu, možná to taky mělo vliv ![]()
@kaca35 píše:
A jako proklepli vás úplně? genetika a tak?
Jo, úplně všechno, reprodukční imunologie, štítná žláza, spermiogram, karyotyp, trombofilní mutace…
@Anonymní píše:
Jo, úplně všechno, reprodukční imunologie, štítná žláza, spermiogram, karyotyp, trombofilní mutace…
a jiný možností vyšetření už nejsou? no to je teda něco.
@kaca35 píše:
a jiný možností vyšetření už nejsou? no to je teda něco.
Ale máme zdravého syna, takže to umíme. A u všech ZT, kde se zjistilo pohlaví, to byla holčička. Tentokrát to asi bude ta chřipka ![]()
@Anonymní píše:
Ale máme zdravého syna, takže to umíme. A u všech ZT, kde se zjistilo pohlaví, to byla holčička. Tentokrát to asi bude ta chřipka
aha, tak si musíš podle čínskýho kalendáře najít kdy máš plodit kluka
no já mám taky takovou teorii, u přítele v rodině se rodí jen samý kluci jednoho taky máme, ale pak ty potraty.. třeba to byly taky holky
@kaca35 Já ti každopádně děkuji za společnost, půjdu si teď lehnout. Chtěla jsem si dát na noc panáka, ale pak jsem si řekla, co kdyby náhodou a radši si ho dám až za těch 14 dní ![]()
@Anonymní píše:
Ono to „nebo ne“ by bylo už minimálně počtvrté, možná dokonce popátéPřitom na mně ani na manželovi doktoři nic nenašli.
Aha, to já nevěděla. To promiň.
@kvitk1 píše:
Aha, to já nevěděla. To promiň.
To je v pohodě, jen prostě už nejsem ve stavu, kdy si řeknu, ou jé, tak tentokrát to nevyšlo, vyjde to příště. No doktor mně řekl, že mám zobat utrogestan a přijít za 14 dní, tož uvidím.
Tak já se hlásím po kontrole, miminko je pořád menší, ale od minule vyrostlo a ťuká mu srdíčko. Nicméně po včerejší kontrole zase špiním, přestože beru utrogestan, ale po kontrole by to asi mělo být ok.
No tak snad to bude oK, já jsem týden ještě slabpunce sem tam špinila, pak jsem slabě zakrvácela, tak jsem šla k doktoru, ale všechno ok. jen jsem si koupila ascorutin, tak od tý doby co ho baštím, už ani nešpiním, já myslím, že u mne to byly prasklé cevky apod. v překrvený děloze.