Špinění v 7. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9672
16.2.15 21:36
@Anonymní píše:
No a měla jsem před cca 10 dny chřipku (takovou tu fest - bolest svalů, kloubů, kůže), takže to klidně mohlo dopadnout špatně kvůli chřipce :zed:

no kdoví, já měla v prosinci náběh na zápal plic a měla jsem biochemický těhu, možná to taky mělo vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9672
16.2.15 21:38

A jako proklepli vás úplně? genetika a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.15 21:49
@kaca35 píše:
A jako proklepli vás úplně? genetika a tak?

Jo, úplně všechno, reprodukční imunologie, štítná žláza, spermiogram, karyotyp, trombofilní mutace…

• Citovat
  • Upravit
9672
16.2.15 21:56
@Anonymní píše:
Jo, úplně všechno, reprodukční imunologie, štítná žláza, spermiogram, karyotyp, trombofilní mutace…

a jiný možností vyšetření už nejsou? no to je teda něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.15 22:04
@kaca35 píše:
a jiný možností vyšetření už nejsou? no to je teda něco.

Ale máme zdravého syna, takže to umíme. A u všech ZT, kde se zjistilo pohlaví, to byla holčička. Tentokrát to asi bude ta chřipka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9672
16.2.15 22:19
@Anonymní píše:
Ale máme zdravého syna, takže to umíme. A u všech ZT, kde se zjistilo pohlaví, to byla holčička. Tentokrát to asi bude ta chřipka :nevim:

aha, tak si musíš podle čínskýho kalendáře najít kdy máš plodit kluka :lol: no já mám taky takovou teorii, u přítele v rodině se rodí jen samý kluci jednoho taky máme, ale pak ty potraty.. třeba to byly taky holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.2.15 22:21

@kaca35 Já ti každopádně děkuji za společnost, půjdu si teď lehnout. Chtěla jsem si dát na noc panáka, ale pak jsem si řekla, co kdyby náhodou a radši si ho dám až za těch 14 dní :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1127
16.2.15 23:49
@Anonymní píše:
Ono to „nebo ne“ by bylo už minimálně počtvrté, možná dokonce popáté :zed: Přitom na mně ani na manželovi doktoři nic nenašli.

Aha, to já nevěděla. To promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.15 09:03
@kvitk1 píše:
Aha, to já nevěděla. To promiň.

To je v pohodě, jen prostě už nejsem ve stavu, kdy si řeknu, ou jé, tak tentokrát to nevyšlo, vyjde to příště. No doktor mně řekl, že mám zobat utrogestan a přijít za 14 dní, tož uvidím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.15 10:44

Tak já se hlásím po kontrole, miminko je pořád menší, ale od minule vyrostlo a ťuká mu srdíčko. Nicméně po včerejší kontrole zase špiním, přestože beru utrogestan, ale po kontrole by to asi mělo být ok.

• Citovat
  • Upravit
9672
1.3.15 20:18

No tak snad to bude oK, já jsem týden ještě slabpunce sem tam špinila, pak jsem slabě zakrvácela, tak jsem šla k doktoru, ale všechno ok. jen jsem si koupila ascorutin, tak od tý doby co ho baštím, už ani nešpiním, já myslím, že u mne to byly prasklé cevky apod. v překrvený děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí