Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní, přesně tak, dvě moje špineni mi tu spinkaji v postylkach, viz metriky. Na ZT se přišlo při bezné kontrole, nebyla srdeční akce…takže nemysli na nejhorší, jak říká moje dr.:" hlavně vypni ten internet a nic tam nečti!!!
"
Zrovna ZT bych se uplně nebála samozdřejmě se může u něj taky asi špinit, ale spíš přijde tak, že žena na něj nepřijde a až lékař nenajde srdeční akci.
Já jsem měla jedno ZT a ani špinění ani nic. Při dalším těhotenství masivní krvácení a dlouhé špinění hosptalizace a teď jsem 30tt ťuk ťuk.
Měla jsem zjištění hematom.
Držím palce
@Anonymní píše:
Prosím, potřebuji uklidnit, jsem v 7tt a začala jsem slaboučce hnědě špinit - jednou, dvakrát za den na toaleťáku po použití WC. K doktorovi jsem objednaná na úterý. Bojím je ZT a přemýšlím, jestli je něco takového možné i když se nic neděje a těhotenství prosperuje. Při donošených dětech se mně nikdy nic podobného nestalo.
Zrovna jsem to řešila včera, jsem také v 7.tydnu, celý den jsem slabounce splnila. Ale dnes čisto. Tipuji to na tu prasklo zilku. Jdu na kontrolu až za dva týdny. Tak zítra jen cinknu MUDr. Jestli to mam hodit za hlavu nebo mne bude chtít vidět. Já bych s nestresovala jestli je to slabý.
Holky já takhle zašpinila ve 12 týdnu a byl to jen vřídek na čípku takže to nic znamenat nemusí
Do 12. týdne se může stát cokoliv. Já taky špinila. Jednou jsem krvácela, ale přešlo to. Nikam jsem nešla. Pak jsem se dozvěděla, že tam původně byli dvě mima a zůstalo tam jen jedno. Ořvala jsem to.. Prostě se to mělo stát a stalo se.
Tak jsem byla na kontrole nakonec už dneska a nevypadá to dobře, miminek odpovídá probíhajícímu 5. týdnu a ne 7. týdnu. Dostala jsem léky a mám se objevit za 14 dní.
@Anonymní píše:
Tak jsem byla na kontrole nakonec už dneska a nevypadá to dobře, miminek odpovídá probíhajícímu 5. týdnu a ne 7. týdnu. Dostala jsem léky a mám se objevit za 14 dní.
a co je vidět? proš hned házet flintu do žita, já jsem byla napřed taky o týden po zadu, ted už to prdola dohání. třeba jsi měla dýl ovulku.
@kaca35 píše:
a co je vidět? proš hned házet flintu do žita, já jsem byla napřed taky o týden po zadu, ted už to prdola dohání. třeba jsi měla dýl ovulku.
Viděl jen gestační váček, ani si nebyl 100% jistý, že je v děloze (ale prý nejspíš ano). Mám cykly 31 dní, ale 30.1. (to jsem byla 29DC) jsem měla první pozitivní test, takže rozdíl 14 dní to v žádném případě nemůže vyjít.
@Anonymní píše:
Viděl jen gestační váček, ani si nebyl 100% jistý, že je v děloze (ale prý nejspíš ano). Mám cykly 31 dní, ale 30.1. (to jsem byla 29DC) jsem měla první pozitivní test, takže rozdíl 14 dní to v žádném případě nemůže vyjít.
hm to je asi moc no, třeba nemá tak dobrý UTZ… no nic s tím stejně neuděláš, bud to tam je nebo ne, tak za 14 dní uvidíš, ale když to tak počítám, kdyby jsi měla ovu třeba 20.tého, tak si klidně mohla mít pozitivníá test toho 30.1 takže by to ted bylo 26 dpo, což by odpovídalo, tak půlce šestého…a jak byl velký ten váček?
@kaca35 píše:
a jak byl velký ten váček?
Neřekl a já jsem se neptala, jen řekl, že velikostně to odpovídá 5. týdnu a ne 6+3 a že je o 14 dní menší než by očekával. Skoro ho nemohl najít, pak ho našel a měřil, ale bohužel jsem se nezeptala ![]()
No a měla jsem před cca 10 dny chřipku (takovou tu fest - bolest svalů, kloubů, kůže), takže to klidně mohlo dopadnout špatně kvůli chřipce ![]()
@Anonymní píše:
Třeba to není vše ztracené… Uvidíš za 14 dní, buď to bude OK nebo ne. ![]()
@kvitk1 píše:
Třeba to není vše ztracené… Uvidíš za 14 dní, buď to bude OK nebo ne.
Ono to „nebo ne“ by bylo už minimálně počtvrté, možná dokonce popáté
Přitom na mně ani na manželovi doktoři nic nenašli.
Holky díky, no snad to bude dobré
. Jestli to tedy chápu dobře špinění jako nešpinění - obojí je sázka do loterie a nic to o prosperitě nevypovídá
.