Špinění v 7. tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3186
1.10.13 08:38
@Leniska27 píše:
Jeste se chci zeptat, doktor mi predepsal Utrogestan a rekl, ze ho mam polykat. Ted ale koukam na pribalovy letak, ze se uziva vaginalne. Tak ted nevim :nevim:

Já si ho zaváděla, neměla jsem odvahu ho spolknout, prej je po něm i dost zle, ale spíš bych dala na to, co řekl DR, v letáku píšou nepolykat, ale plno holek ho polykalo a v pohodě..asi to prostě zkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
1.10.13 08:55

@Leniska27 prý učinější je vaginálně ale muže se to i polykat. Já to užívám tak že ráno a večer zavadím a v poledne to polykám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
1.10.13 10:21

Já utrogestan polykám a vůbec mi po něm špatně není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
2.10.13 11:58
@Leniska27 píše:
Jeste se chci zeptat, doktor mi predepsal Utrogestan a rekl, ze ho mam polykat. Ted ale koukam na pribalovy letak, ze se uziva vaginalne. Tak ted nevim :nevim:

utrogestan určitě zavádět-při polykání neúčinkuje tak dobře a navíc jsou výraznější nežádoucí účinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leniska27
5.10.13 10:04

Ale kdyz doktor rekl polykat… Zase nechci neco zanedbat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.15 21:16

Prosím, potřebuji uklidnit, jsem v 7tt a začala jsem slaboučce hnědě špinit - jednou, dvakrát za den na toaleťáku po použití WC. K doktorovi jsem objednaná na úterý. Bojím je ZT a přemýšlím, jestli je něco takového možné i když se nic neděje a těhotenství prosperuje. Při donošených dětech se mně nikdy nic podobného nestalo.

• Citovat
  • Upravit
6590
15.2.15 21:18
@Anonymní píše:
Prosím, potřebuji uklidnit, jsem v 7tt a začala jsem slaboučce hnědě špinit - jednou, dvakrát za den na toaleťáku po použití WC. K doktorovi jsem objednaná na úterý. Bojím je ZT a přemýšlím, jestli je něco takového možné i když se nic neděje a těhotenství prosperuje. Při donošených dětech se mně nikdy nic podobného nestalo.

Bud v klidu je to v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
15.2.15 21:21

Já krvácela, a to doslova krvácela u obou těhotenství. Jak u Emičky, ta má skoro 2 roky a druhý těhotenství jsme v 36 tt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
15.2.15 21:27

Taky jsem spinila, v 8.-9. tydnu, presne jak popisujes, jenom na papire 1-2 x za den. Letela jsem splasena k dr, ale pricinu nenasel, vse bylo v poradku. Stava se to casto :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68995
15.2.15 21:31

Pokud se to nebude zhorsovat, do uterka v pohode vydrzis, nejvic jsem zaspinila v tehotenstvi, ktere jsem zdarne donosila (ani nebyl hematom, pry jenom nejaka praskla zilka, dr. to nijak nevzrusovalo). V tom, ktere skoncilo ZT (a to jsem stejne spinila, kdyz uz bylo embryo 2 tydny po smrti), no a paradoxne v tom, ktere bylo od zacatku mizerne, jsem nespinila ani trosku a jednoho dne prisel rovnou proud krve. Slabe zaspineni bez jinych potizi je velmi bezne. Kdybys mela jit k doktorovi za tyden, pro klid duse doporucim jit tam driv, ale jestli uz pozitri a opravdu je to jen takhle slabounke a nezhorsi se to, tak ten uterek je za chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
15.2.15 21:41
@Anonymní píše:

Ja krvacela a to silně a často od 6tt do 16tt, momentálně jsem 28tt a vse v naprostém pořádku! Držím ti pěsti!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
15.2.15 21:43

@Eny.x Krásná profilovka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
15.2.15 21:44

@Halibar Diky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
15.2.15 21:44

To se mimi uhnizďuje. Já jsem to měla podobně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
15.2.15 21:46
@Anonymní píše:

Mimochodem presne jak píše @ugluk mam za sebou také ZT a to jsem tenkrát ani nezaspinila, přišlo se na to během bežně kontroly :? Takže opravdu to neni směrodatné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí