3D ultrazvuk G-Med Pardubice

2042
29.9.13 10:46

3D ultrazvuk G-Med Pce

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat některé, která byla ted nedávno na 3D ultrazvuku v G-Medu, na kolik to tam vyjde :)?Moc děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
90
29.9.13 22:21

Ahoj, za DVD i barevnou fotku jsme platili kolem 850 Kč. Bylo to asi před třemi měsíci, takže asi stále aktuální :palec: jinak super jednání, můžu jen doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2042
2.10.13 00:22

@Nikoline Ahoj,moc děkuju :kytka:.Jsem ráda, že jste byli spokojeni, protože už jsem se taky objednala ;).Tak už se moc těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
21.3.16 17:20

Ráda bych oživila diskuzi… jsem objednaná do G - medu k mudr. Lotkovi. Teď jsem, ale koukala na recenze a šílené. Je tu někdo kdo byl v G - medu u doktora Lotka? Pan Galát má samé chvály tak přeci druhý doktor nemůže být tak špatný :nevim: za každý názor budu jenom ráda! Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
21.3.16 17:57

@Kacule55 nebyla jsem na 3d ultrazvuku, ale na I. screening u Dr. Galata a naprosta spokojenost, pan doktor mily, vse mi pekne popsal, ukazal, peknou fotku udelal.
Druhy screening jsem byla u Dr. Lotka a prijde mi, se ho to moc nebavi, doktor chladny, bez citu, nic nerekl. Takze moje teseni, jak uvidim pekne miminko se rozplynulo, neukazal mi vubec nic. Kdyz jsem chtela fotku, tak se tvaril co otravuji, no nakonec teda vytisknul, ale, ze je to fotka miminka by nepoznal vubec nikdo. Tak velke zklamani.
No kazdopadne oba doktori jsou profesionalove, ale na Dr. Lotka uz snad mit stesti nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.9.19 14:21

Ahoj, já na rádoby 3D utz byla v G-medu včera a bylo to pro mě i přítele zklamání. Byli jsme tam asi tak 10 minut, sestra mě vyzpovídala, jako bych šla na operaci, dotazník zbytečně dlouhý, a proč? Abych u doktora strávila pár minut a šla domů? Pohlaví nám neřekl, to prý nám řekne můj gynekolog (který to moc nepozná, proto jsem šla i sem…) a fotku nám předal celkem odfláklou. Vysolili jsme 250 Kč a šli pryč. Již nikdy více!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí