Bolest v podbřišku 26. týden těhotenství

112
26.4.11 08:48

Bolest v podbřišku 26.tt

Ahojky, chtěla jsem se zeptat, zda nemá někdo zkušenost s bolestí podbřišku. Začalo to včera jako kdybych to měla dostat, není to nějaký extrém, ale vím o tom. Jinak žádný jiný problém k tomu nemám, ale trošku mě to straší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
26.4.11 08:54

Ahoj, no já pobolívání podbřišku a mám od začátku těhu. Teď občas i pobolívání kolem pupíku. Stále to mužou být vazy. Nebo mě ještě napadá počínající zánět - v pochvě, nebo močáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Macek 31
26.4.11 08:57

Ahojda tato bolest může doprovázet těhotenství,ale měla by být vyšetřena zda nedochází ke zkracování čípku a není li infekce močáku nebo pochvy.Nechci tě stresovat,ale lepší je se ukázat.

• Citovat
  • Upravit
7213
26.4.11 08:59

pokud nemas jine obtize,tak bych rekla,ze vazy,deloha i porad roste,vse se napina…

taky obcas trpim¨,ale neni to dlouhodoba bolest,casove kratsi a obcas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.4.11 09:06

Bolest v podbřišku 26.tt

Děkuji všem moc, volala jsem na gyndu a sestřička mi řekla, ať přijdu, sice jsem tam byla minulý týden, je mi to takový blbý, ale raději si tam zajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
26.4.11 09:15
Alexka píše:
Děkuji všem moc, volala jsem na gyndu a sestřička mi řekla, ať přijdu, sice jsem tam byla minulý týden, je mi to takový blbý, ale raději si tam zajdu.

taky bych si zasla pro jistotu na gyndu, muze to byt cokoliv. btw, ja byla na gynde tak dvakrat do tydne, rizikove tehu a taky mi pak bylo trapne,ale lepsi tam dvacetkrat otravovat, nez neco zanedbat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36544
26.4.11 09:39

může to být tvrdnutí bříška a stahy dělohy, bereš magnézko??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
26.4.11 09:44

Subjektivní vnímání bolestí má každý jiný, pokud jsi to ještě nikdy neměla, tak tam zajdi, ať máš klid.
Jak holky píšou, pravděpodobně to nic nebude, jen napínající se vazy.
Já mám „předmenstruační“ pocity v podbřišku defacto celý tohle druhý těhotenství, od 13tt mi tvrdne děloha.
Postupně se to kupodivu spíše zlepšuje.
Beru 3×2 tbl magnézka a Utrogestan vag. od 19. do 34.tt 1-0-2.
A taky nemám moc čas se pozorovat, protože mám doma skoro dvouleťáka, a to je malý dračisko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
26.4.11 10:00

Beru beru magnezko prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
26.4.11 19:34

mě ted začalo taky bolet v podbřišku, jsem 25.týden
magnézium nemám..
doktorka mi dnes řekla, že je to stahy dělohy, vazy atd. , ale že kdyby něco, tak mám ještě přijít
tak uvidíme, píchám mě i v boku, ale to jsou asi také vazy /je to jen když déle chodím/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
26.4.11 19:42
madrianova píše:
magnézium nemám..
doktorka mi dnes řekla, že je to stahy dělohy, vazy atd. , ale že kdyby něco, tak mám ještě přijít
tak uvidíme, píchám mě i v boku, ale to jsou asi také vazy /je to jen když déle chodím/

kup si to magnézko, neublíží ti, akorát ti uleví :wink: Je to Magnesii Lactici 0,5tbl, a koupíš v lékarně asi za 40,– :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
26.4.11 19:47
Monny89 píše:
madrianova píše:
magnézium nemám..
kup si to magnézko, neublíží ti, akorát ti uleví :wink: Je to Magnesii Lactici 0,5tbl, a koupíš v lékarně asi za 40,– :kytka:

ja sohlasim s Moncou,opravdu ti neublizi,ja mela taky vetsi bolesti a horcik mi je pekne uvolnuje a doporucilo mi uzivat vic lekaru,akorat ja mela vetsi davkovani 6tbl denne,ted az 8tbl…8tbl je max.denni davka,takze se neboj a normalne si ho kup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
30.4.11 08:16

Ahojky, tak jsem si zašla na gyndu a zůstala jsem rovnou v nemocnici. Dr mi nic pořádně neřekl, snad, že se mi zkracuje čípek, na vyšetření v nemocnici mi řekli, že je vše v pořádku, že si mě tam nechají na pozorování, dostala jsem kapačky magnezka, podbrisek me boli porad stejne, takže pohoda. Vcera me pustili domu, akorat mi prohmatali bricho a ze je klidne. Tak nevim, jestli je to vazne ta deloha, protoze uz to je celkem tyden, kdy me to boli, jak kdybych to mela dostat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
30.4.11 08:42

jojo,tak pokud te vysetrili,neshledali nic zavazenho a pustili te domu,tak se priklanim k vazum pri rustu delohy

ono i prcek muze tlacit,kdyz ho mas dole napasovaneho

tak at lip,ale myslim,ze se bohuzel musi proste vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
30.4.11 08:54

Hm asi to bude buď prcek, protože, když mě kope tak vždycky hrozně dole tam, kde mám tu bolest a nebo jsem dost hubená a úzká, tak mě to možná bolí k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí