Bolest v podbřišku ve 30tt

33
9.11.24 14:53

Bolest v podbřišku ve 30tt

Ahoj,
zhruba 3 dny cítím tupou bolest v podbrisku. Řekla bych že je stala, někdy horší někdy lepší ale bolí to porad. Stejnou dobu mě i poboliva okolo pupíku a zaludek a žaludkem to vlastně začalo, tak nevím jestli mi něco nesedlo. Moc mi taky nejde jít na velkou.. včera jsem byla jen trochu a šlo to teda ztuha. Tak si říkám jestli to nemůže být i zácpa? Jde mi o to že nechci nic podcenit, ale zase se mi nechce lítat na pohotovost, protože jsem byla ve čtvrtek má kontrole na gynde (stejný den odpoledne mi to začalo) a na UZ bylo vše v naprostém pořádku. Ma cenu jezdit k dr kdyz jsem na kontrole ted byla nebo to může být prostě jen roztahovani delohy a rozvolnovani svalů? Stalo se vám některé ze v tomhle týdnu těhotenství jste taky cítily takový tlak/tupou bolest? Uvítám každou radu, dekuju a pěkný vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11834
9.11.24 14:57

A jak dlouho si nebyla na velké? Může to být klidně od toho…doporučuju koupit v lékárně lactulosu. Pokud se ti neulevi až se vyprázdnis tak bych asi k lékaři raději šla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
9.11.24 16:58

@96Nikol96 Jestli jsi 30t těhotenství, tak běž do nemocnice se nechat zkontrolovat. Může to být třeba i hrozící předčasný porod, ale to taky samozřejmě nic být nemusí. Nikdo to bez vyšetření nepozná. Doporučuji navštívit porodnici a nechat se zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.24 20:09

@96Nikol96 Ahojky, mám za sebou předčasný porod. U mě to bylo nakonec komplikovanější. Nemusí to u tebe tak byt, určitě te nechci strasit, ale radeji bych zasla k dr. pro uklidnění. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
ruzzicka
11.11.24 05:06

Tupá bolest v podbřišku ve třetím trimestru může být způsobena růstem dělohy a tlakem na okolní orgány, což je běžné, ale může to být i zácpa, která je v těhotenství častá. Zkus zvýšit příjem vlákniny a hydrataci, aby se trávení podpořilo. Pokud se bolest zhorší nebo se objeví další příznaky (např. krvácení či silné křeče), určitě kontaktuj lékaře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky