Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
nevite nekdo co by to mohlo byt?? tehotna podle gynekologa a testu nejsem. UZ bricha taky nic neukazal. dik za odpovedi a rady.
![]()
Já měla stejný problém pár dní po porodu a nikdo mi neřekl,čím to je ![]()
@Najarka píše:
Já měla stejný problém pár dní po porodu a nikdo mi neřekl,čím to je
dik.
ja tehotna nejsem, ildyz jsem min.mesic vzala blbe prasky.
ale jak jsem psala, podle gynekologa a testu tehotna nejsem.
jak dlouho te to zlobilo???
me to trapi uz asi mesic.
dik za odpoved ![]()
@BMRL píše:
dik.
ja tehotna nejsem, ildyz jsem min.mesic vzala blbe prasky.
ale jak jsem psala, podle gynekologa a testu tehotna nejsem.
jak dlouho te to zlobilo???
me to trapi uz asi mesic.
dik za odpoved
Zlobilo mě to celý pobyt v porodnici a pak ještě pár dní doma,bylo to nepříjemné,ta bolest střílela z třísla do stehna a někdy to bylo tak silné,že jsem myslela,že upadnu.Doktoři mě zkoumali,ale na nic nepřišli
pak to pozvolna zmizelo.Ted jsem 8 měsícú po porodu a do ted se to neopakovalo.
Moc jsem ti asi neporadila ![]()
Jsem v 8. měsící a prožívám pravděpodobně to samé..takže až na něco přijdete, dejte vědět ![]()
dik moc. alespon vim, ze nejsem jedina a ze se Ti z toho nic nevyklubalo, ze jsi v poradku
mej se ![]()
@Dee19 píše:
Jsem v 8. měsící a prožívám pravděpodobně to samé..takže až na něco přijdete, dejte vědět
tak to jsem zvedava… zkusim dalsi testy, jestli jsme si s mym
a
pomenutim na HA na ,,neco,, nezadelalli. protoze podle vsech diskusi, co tady sleduji musim byt tehotna
![]()
mimi zatim neplanujeme, jednoho prcka uz mame, ale… ![]()
pa..
![]()
Ja to mela, ale tedy fakt az na konci tehotenstvi. Jsem nemohla ani chodit a pak pri kontrakcich.
@BMRL píše:
dik moc. alespon vim, ze nejsem jedina a ze se Ti z toho nic nevyklubalo, ze jsi v poradkumej se
Nemáš za co
![]()
Ahojte holky obnovují diskuzi mám to samé bolest třísel až do stehen začalo mě to bolet už odpoledne a k tomu jsem měla poslíčky až do ted' mi to bolí ve stehen nemohla jsem skoro spát. Jsem těhotná 37+4dny. Měli jste někdo něco podobné nebo se blíží porod?? děkuji za odpověd'
BMLR: bolesti v tříslech na konci těhu jsou normální, ale pochybuju, že ikdyby jsi byla těhu tak, že ti to na začátku způsobí bolesti kyčle.....jak vidíš píšou to zde maminy v pokročilém stadiu těhu, já to měla taky.
v tvém případě bych volila vyšetření neurologem…
Lexxana:jojo úplně to samé ![]()
Lexxana: bolelo me to uplne stejne asi mesic pred porodem, bolest projela vzdycky celou nohou, nohy se mi vzdycky pekne podlomily. Prijemna to vec
Ovsem jak rikam, trvalo to snad mesic, takze s porodem to nemelo nic spolecneho, spis jak uz to tam vsechno tlaci a nemuze se to tam vejit ![]()
@zrzule23 Díky a nevíš pokud je porod blízko? se nevyznám jsem prvorodička tak si někdy připadám jako blbec
![]()
@LLLL Dneska jdu na kontrolu tak uvidím co mi řekne lékař
Nejraději bych už rodila
,ale to asi každá v tomhle týdnu
Děkuji za rady