Bolest z třísel až do stehna

705
5.4.12 18:03

bolest z trisel az do stehna

nevite nekdo co by to mohlo byt?? tehotna podle gynekologa a testu nejsem. UZ bricha taky nic neukazal. dik za odpovedi a rady. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5226
5.4.12 19:13

Já měla stejný problém pár dní po porodu a nikdo mi neřekl,čím to je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
5.4.12 19:46
@Najarka píše:
Já měla stejný problém pár dní po porodu a nikdo mi neřekl,čím to je :think:

dik.
ja tehotna nejsem, ildyz jsem min.mesic vzala blbe prasky.
ale jak jsem psala, podle gynekologa a testu tehotna nejsem.
jak dlouho te to zlobilo???
me to trapi uz asi mesic.
dik za odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
5.4.12 19:50
@BMRL píše:
dik.
ja tehotna nejsem, ildyz jsem min.mesic vzala blbe prasky.
ale jak jsem psala, podle gynekologa a testu tehotna nejsem.
jak dlouho te to zlobilo???
me to trapi uz asi mesic.
dik za odpoved :kytka:

Zlobilo mě to celý pobyt v porodnici a pak ještě pár dní doma,bylo to nepříjemné,ta bolest střílela z třísla do stehna a někdy to bylo tak silné,že jsem myslela,že upadnu.Doktoři mě zkoumali,ale na nic nepřišli :nevim: pak to pozvolna zmizelo.Ted jsem 8 měsícú po porodu a do ted se to neopakovalo.
Moc jsem ti asi neporadila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dee19
5.4.12 19:53

Jsem v 8. měsící a prožívám pravděpodobně to samé..takže až na něco přijdete, dejte vědět :-)

• Citovat
  • Upravit
705
5.4.12 19:53

dik moc. alespon vim, ze nejsem jedina a ze se Ti z toho nic nevyklubalo, ze jsi v poradku :kytka: mej se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
5.4.12 19:56
@Dee19 píše:
Jsem v 8. měsící a prožívám pravděpodobně to samé..takže až na něco přijdete, dejte vědět :-)

tak to jsem zvedava… zkusim dalsi testy, jestli jsme si s mym :jazyk: a :jazyk: pomenutim na HA na ,,neco,, nezadelalli. protoze podle vsech diskusi, co tady sleduji musim byt tehotna :?: :?:
mimi zatim neplanujeme, jednoho prcka uz mame, ale… :mrgreen:
pa.. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
5.4.12 19:59

Ja to mela, ale tedy fakt az na konci tehotenstvi. Jsem nemohla ani chodit a pak pri kontrakcich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
5.4.12 20:02

..nebo to mam tak vsugerovane, ze… :zed: :zed:
uvidime… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5226
5.4.12 20:12
@BMRL píše:
dik moc. alespon vim, ze nejsem jedina a ze se Ti z toho nic nevyklubalo, ze jsi v poradku :kytka: mej se :kytka:

Nemáš za co :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lexxana
24.10.12 05:53

Ahojte holky obnovují diskuzi mám to samé bolest třísel až do stehen začalo mě to bolet už odpoledne a k tomu jsem měla poslíčky až do ted' mi to bolí ve stehen nemohla jsem skoro spát. Jsem těhotná 37+4dny. Měli jste někdo něco podobné nebo se blíží porod?? děkuji za odpověd'

• Citovat
  • Upravit
4933
24.10.12 06:30

BMLR: bolesti v tříslech na konci těhu jsou normální, ale pochybuju, že ikdyby jsi byla těhu tak, že ti to na začátku způsobí bolesti kyčle.....jak vidíš píšou to zde maminy v pokročilém stadiu těhu, já to měla taky.
v tvém případě bych volila vyšetření neurologem…

Lexxana:jojo úplně to samé :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
24.10.12 07:31

Lexxana: bolelo me to uplne stejne asi mesic pred porodem, bolest projela vzdycky celou nohou, nohy se mi vzdycky pekne podlomily. Prijemna to vec :cert: Ovsem jak rikam, trvalo to snad mesic, takze s porodem to nemelo nic spolecneho, spis jak uz to tam vsechno tlaci a nemuze se to tam vejit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lexxana
24.10.12 07:33

@zrzule23 Díky a nevíš pokud je porod blízko? se nevyznám jsem prvorodička tak si někdy připadám jako blbec :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Lexxana
24.10.12 07:35

@LLLL Dneska jdu na kontrolu tak uvidím co mi řekne lékař :)Nejraději bych už rodila :lol:,ale to asi každá v tomhle týdnu :pankac: :kytka: Děkuji za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex