Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše:
Ahoj všem, omlouvám se za tak zbytečnou diskuzi ale jsem fakt naštvaná. Dneska si konečně po dvou týdnech vzal ex manžel děti, jen na odpoledne. Před chvílí přijely, vypráví mi co dělaly a najednou z nich vypadne že je teta (ex manžele přítelkyně) nemocná. Bolí jí záda, v neděli ráno byla na pohotovosti kde ji dali injekci, dneska jí prý bolelo ucho, hlava. Takže je to chřipka nebo jen prochladnutí? Fakt doufám že budou děti na vánoce nemocný, ach jo.![]()
víš, jak to vypadá ve školách a školkách?
A co ji meli vystěhovat? Nebo ty kdyby jsi byla nemocna, tak co? Děti někam zavřete? ![]()
Ahoj všem, omlouvám se za tak zbytečnou diskuzi ale jsem fakt naštvaná. Dneska si konečně po dvou týdnech vzal ex manžel děti, jen na odpoledne. Před chvílí přijely, vypráví mi co dělaly a najednou z nich vypadne že je teta (ex manžele přítelkyně) nemocná. Bolí jí záda, v neděli ráno byla na pohotovosti kde ji dali injekci, dneska jí prý bolelo ucho, hlava. Takže je to chřipka nebo jen prochladnutí? Fakt doufám že budou děti na vánoce nemocný, ach jo.