Bolest ze ztraty

20.7.22 23:03

Bolest ze ztraty

Rána za ránou… Už i ja sama si prijdu jak blazen…rok za rok je jen nestesti…zacalo to umrtim tchyne pak korona pak najednou stesti a narodil se mi syn… otcim malem zemrel na koronu (dostal plicni embolii)…druhy syn…rekli mi ze umre po porodu od te dobi jsme snad 3 mesice byli jen v nemocnici a ted jen na tydenni kontroly..poporodni deprese, antidepresiva…pak mi umrela moje babicka ktera pro me ze vsech znamenala nejvice…byla moje vsechno…v tu dobu jsem dostala stenatko..Flopa byl to muj unik od rutiny od vseho…nase prochazky me uklidnovali jeho laska byla neskutecna..deprese zmizeli..citila jsem se bliz k babicce ktera milovala pejsky silene moc… jeho pohled byl pro me jako pohlazeni…citila jsem se plna, stastna a pysna..protoze jsem vse zvladala pejska a 2 deti varit uklizet apod…byl neskutecne sikovnej a vdecnej…ani ne za mesic se naucil vsechny dulezite poveli…proste byl uzasnej… chozeni bez voditka jsme trenovali v lese a na poli mohla jsem mu duverovat a on duveroval me… byli jsme jak jeden…i presto ze s nami byl tak kratkou chvili…stesti trvalo jen 4 mesice..
uz tri dny jsem nejedla a oci uz mam otekle ze skoro nevidim…

Tchan byl na navsteve a hral si s Flopem a synem na zahrade a Flop najednou za necim vyletel…ja jeste spala…protoze jsem byla silene unavena a manzel byl na nakupu…kdyz se vratil Flop lezel na silnice..nemuzu tomu uverit…sedela jsem u nej hladila ho tulila… prosila at se probudi kricela jsem..nechtela jsem k nemu nikoho pustit…furt jsem ho drzela… zklamala jsem ho…neochranila jsem ho…

je to nefer tak silene moc… nemuzu na nej prestst myslet.. nemuzu vejit na zahradu protoze to proste silene boli.. jedinej kdo videl co se stalo je muj 2 lety syn… a me boli ze musel byt svedkem neceho takoveho… vsichni mi rikaji ze bych si mela poridit pejska abych zalepila srdicko…ale me to proste neprijde fer…furt si rikam kdyby Flopika mel nekdo jinej tak zije…protoze na me se proste lepi smula…
Asi vam to zni jako bych delala drama…kez by…nechapu co delam spatne…

Nevim co s tou bolesti mam delat…vsude kam se podivam ho vidim..chybi mi strasne moc…chybi mi to jeho vitani chybi mi prochazky s nim… chybi ki ty jeho krasny ocicka a to jak se ode me ani nehnul..uz od zacatku kam jsem sla byl i on…jak muj ocasek…chudak jak se nabehal kdyz jsem treba uklizela…

Nejkrasnejsi moment s nim? Kdyz mi skocil do mocuvky..myslela jsem ze ho normalne budu muset oholit protoze ten puch proste nesel dolu
od te doby muj syn rika ee flop (tady u nas se hnoji vykalama od krav takze kdyz je pred destem roztrikaj to vsude a clovek ma pachem chcipnout :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24734
20.7.22 23:09

Na tyhle věci pomůže jen čas. Není to vaše vina. Je mi to líto. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
20.7.22 23:15

Poslední pětiletka byla pro hodně lidí velmi náročná. Snad se to začne lámat do lepších časů. Nezbývá, než doufat.

• Citovat
  • Upravit
20.7.22 23:17

@lucad77 A myslite si ze novy pejsek by byl spise dalsi rana a nebo zachranne lano?.. :,( nechci to brat jako nahradu za flopika…toho uz nic nenahradi… ale pejsek je muj i manzela sen a cekali jsme 10 let nez jsme si Flopika poridili… chteli jsme mit jistotu ze to zvladneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.22 23:20

@Prostě Vodnář Je mi 22 a posledni 3 roky ze me udelali jako bych mela o 10 let vic..

Maate pravdu poslednich 5 let je same nestesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
20.7.22 23:24

Tu bolest zmírní čas, ale jizvy na srdci, tak ty už nám zůstanou.

@Elliadaowd píše:
@Prostě Vodnář Je mi 22 a posledni 3 roky ze me udelali jako bych mela o 10 let vic..Maate pravdu poslednich 5 let je same nestesti…
  • Citovat
  • Upravit
24734
20.7.22 23:26
@Elliadaowd píše:
@lucad77 A myslite si ze novy pejsek by byl spise dalsi rana a nebo zachranne lano?.. :,( nechci to brat jako nahradu za flopika…toho uz nic nenahradi… ale pejsek je muj i manzela sen a cekali jsme 10 let nez jsme si Flopika poridili… chteli jsme mit jistotu ze to zvladneme

To fakt nevím, já bych asi chvilku počkala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
20.7.22 23:30

Také bych počkal, minimálně čtvrt roku, jinak se může stát, že se k tomu psovi bude nacházet delší vztahová cesta.

@lucad77 píše:
To fakt nevím, já bych asi chvilku počkala. :think:
  • Citovat
  • Upravit
1012
21.7.22 05:56

Sorry, ale buď byl na zahradě nebo na silnici :nevim: Těžko ti pes uteče ze zahrady pokud ne branka zavřená a nejlíp zamčena :nevim:

Evidentně Vaše chyba, promiň, že to píšu, ale je to tak… Sama jsem milovník psů a mám psa, ale taky se podle toho chovám. A dávám na něj pozor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.22 07:24

@liptom nevim jestli jste nekdy drzela sveho psa mrtveho ale proste se mi to blbe pise navic kdyz jsem u toho nebyla…
Tchan sel na zahradu se synem a psem museli spatne zavrit nevim nejsem policajt abych to vysetrovala a jeste vic tim ublizovala.. Navic vyccitani a obvinovani mi ho uz nevrati…

a k dovysvetleni… kdyz jsme ho nasli na silnici tak jsem si ho v dece aby tam takhle nelezel prenesla na zahradu… proto mije zle kdyz jdu na zahradu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6045
21.7.22 07:56

Neděláš drama. Přijít o milovaného psa je bolestivé. Bohužel pomůže jen čas.
Posílám objetí :srdce:

Mně umřel pejsek v 6ti letech, měl mrtvici. Sestra mi po týdnu donesla štěně. Nejdřív jsem ho odmítala, přišlo mi to taky nefér, ale víš co? Miluju ji, stejně jako předchozí fenku. Mám ji už 7 let a každý rok spolu chodíme zapalovat na hrobeček svíčku a já jim vyprávím o svých životech. Nakonec mi druhý pejsek pomohl, ale je to o povaze člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24734
21.7.22 20:16
@Elliadaowd píše:

Vzpomněla jsem si, že jsme kdysi přišli o teprve šestiletého psa, někam na chalupě se zaběhl a už se nevrátil. To bylo v červnu, hlavně máma z toho byla strašně špatná. A někdy v listopadu jsme jí, jako předčasně k Vánocům, přinesli domů štěně. A myslím, že ten časový odstup byl tak akorát. Čuba pak s našima prožila dalších 16 let života. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný