Bolest žlučníku

46
2.10.10 10:38

Bolest žlučníku

Ahoj holky,taky některou z vás sem tam začne bolet strašně žlučník?Mě to chytlo zase včera,ale tak,že sem se nemohla ani narovnat..strašná bolest.Nevím,jestli se tam mimčo nějak převrací,ale dřív jsem to neměla a ted každou chvíli.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
2.10.10 10:42

No, pokud už jsi ve stadiu těhu, že tě miminko kope, tak to taky klidně může být tím :think: A nebo papáš nějaká šíleně tučná jídla??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
2.10.10 10:51

Jídlem to asi nebude.. :-D jsem ve 24tt..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
2.10.10 10:55

Tak to asi fakt bude zlobit mimísek :-) No, ale kdyby ta bolest byla fakt moc velká a častá, tak raději zajdi k dr - určitě to nic nebude, ale pro lepší pocit, ať jsi klidnější, těhulko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.10.10 11:33

Už samo těhotenství dává žlučníku zabrat a hormonální změny můžou způsobit žlučníkové kameny. A zvlášť, když se ti tam prcek převrací. zkus si opravdu vypozorovat, jestli je to tím, jak se mimčo převrací, nebo jídlem, nebo např. stresem. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
2.10.10 12:08

Občas mám žl. záchvat a jeden proběhl i v těhoteství.
Dalo by se říct, že v těh. je to ještě náchylnější k tomu, aby zlobil.
Pokud tušíš, že je to žl. tak si dej 2 -3 dny dietku..Ta bolest za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
2.10.10 14:41

Ahoj!
Mě taky v půlce prvního těhotenství zlobil žlučník, několikrát jsem byla v nemocnici s ukrutnými bolestmi i přestože jsem držela velmi přísnou dietu. Podle doktorů s tím miminko nemá (ohledně pohybů nebo kopání do žlučníku) nic společného. Spíš hormony, únava organismu, prostě ,,jiný" stav.
Asi Tě moc nepotěším, ale já si díky těhotně neoperovatelnému žlučníku ,,vypěstovala" chronický zánět slinivky= pěkná sviňárna. A to jsem fakt hned po první kolice najela na dietu, která díky častnosti a intenzitě dalších kolik končila suchými starými rohlíky, hořkému čaji a mínus 15kg před porodem. Prostě k tomu holt má někdo větší dispozice.
Radím- opravdu navštiv lékaře- dá Ti léky na bolest a hlavně uvolnění žluč.cest, miminku to nevadí. Dále důsledné držení diety a vyvarovat se stresu.
A držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
23.10.10 23:47

taky mě v těhu chytal žlučník :cert: dej si dietku a hlavně hodně pij,to mi tenkrát někdo poradil a pomohlo to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí