Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky, potřebuji poradit. Jsem prvorodička ve 38tt.
Ale už tak 2.den mám bolesti ( jak před menstruací
) chvilku to pobolí pak zase klídek, večer pomalu nemůžu ani spát ale přespím to
zítra jdu k doktorce tak jsem zvědavá. Snad je všechno v pořádku a miminko se pomalu připravuje na svět
![]()
Měli jste to také? ![]()
@blackulka ahojky,sem taky ten tyden a od nedele uz nespim, mam neskutecny bolesti kycli, celeho spodku a vubec kloubu, tvrdnuti bricha..dnes sem byla na ko a pristi tyden jdu jeste k dr. pak uz si mne nejak prebere porodnice, kdypak mas termin? Ja 11.3. ![]()
@Lindii píše:
@blackulka ahojky,sem taky ten tyden a od nedele uz nespim, mam neskutecny bolesti kycli, celeho spodku a vubec kloubu, tvrdnuti bricha..dnes sem byla na ko a pristi tyden jdu jeste k dr. pak uz si mne nejak prebere porodnice, kdypak mas termin? Ja 11.3.
Já jdu teď naposledy k doktorce a pak si mně taky přebere porodnice
termín mám 10.3. bolesti mám pouze břicha jak při menstruaci tak se bojím aby bylo všechno v pořádku.
![]()
@blackulka no uz to mame za par, cili si myslim, ze je ted uplne prirozeny mit vsechny bolesti sveta, cili heslo dne, nepanikarit, aloe spis to prezit
ja uz se tesim na to, az budu ohebnejsi, tohle uz je mazec..kolik si pribrala?
@Lindii píše:
@blackulka no uz to mame za par, cili si myslim, ze je ted uplne prirozeny mit vsechny bolesti sveta, cili heslo dne, nepanikarit, aloe spis to prezitja uz se tesim na to, az budu ohebnejsi, tohle uz je mazec..kolik si pribrala?
To máme za pár..:) Když to vydrželi všechny maminky tak mi to vydržíme taky neboď nás čeká ten nejkrásnější okamžik na který se moc těšíme s taťkou
..To my povídej být ohebnější
..já se neohnu ani pro špunt ve vaně
. Přibrala jsem za celý těhu 14kg..
@blackulka no u mě tohle byli poslíčci - lepší to bylo ve vaně a pak jednou už vana nezabrala a do 12ti hodin jsem porodila ![]()
@Madla82 píše:
@blackulka no u mě tohle byli poslíčci - lepší to bylo ve vaně a pak jednou už vana nezabrala a do 12ti hodin jsem porodila
No já si myslím že tohle nejsou poslíčci
snad..
Tak potom nevim co mam s tema bolestma ja, to asi budu rodit za chvili slona
![]()
@blackulka píše:
Ahojky maminky, potřebuji poradit. Jsem prvorodička ve 38tt.Ale už tak 2.den mám bolesti ( jak před menstruací
) chvilku to pobolí pak zase klídek, večer pomalu nemůžu ani spát ale přespím to
zítra jdu k doktorce tak jsem zvědavá. Snad je všechno v pořádku a miminko se pomalu připravuje na svět
![]()
Měli jste to také?
Ahoj,
taky jsem to měla bolesti, říká se tomu poslíčci a tzn. že už se tělo připravuje k porodu
držím palečky ![]()
@blackulka budou to poslíčci. Zkus teplou vanu nebo sprchu…většinou to pomůže… no a nebo ne a rozjede se porod ![]()
@blackulka píše:
No já si myslím že tohle nejsou poslíčci![]()
![]()
snad..
No tak já zase myslím, že to jsou poslíčci
můžeš je mít klidně celý III. trimestr a přirovnávají se k menstruačním bolestem ![]()