Bolesti 38.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
91
26.2.13 11:20

Bolesti 38tt.

Ahojky maminky, potřebuji poradit. Jsem prvorodička ve 38tt. :) Ale už tak 2.den mám bolesti ( jak před menstruací :? ) chvilku to pobolí pak zase klídek, večer pomalu nemůžu ani spát ale přespím to :think: zítra jdu k doktorce tak jsem zvědavá. Snad je všechno v pořádku a miminko se pomalu připravuje na svět :) :hug:
Měli jste to také? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7628
26.2.13 11:23

@blackulka ahojky,sem taky ten tyden a od nedele uz nespim, mam neskutecny bolesti kycli, celeho spodku a vubec kloubu, tvrdnuti bricha..dnes sem byla na ko a pristi tyden jdu jeste k dr. pak uz si mne nejak prebere porodnice, kdypak mas termin? Ja 11.3. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.2.13 11:28
@Lindii píše:
@blackulka ahojky,sem taky ten tyden a od nedele uz nespim, mam neskutecny bolesti kycli, celeho spodku a vubec kloubu, tvrdnuti bricha..dnes sem byla na ko a pristi tyden jdu jeste k dr. pak uz si mne nejak prebere porodnice, kdypak mas termin? Ja 11.3. :kytka:

Já jdu teď naposledy k doktorce a pak si mně taky přebere porodnice :) termín mám 10.3. bolesti mám pouze břicha jak při menstruaci tak se bojím aby bylo všechno v pořádku. :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.2.13 11:30

@blackulka no uz to mame za par, cili si myslim, ze je ted uplne prirozeny mit vsechny bolesti sveta, cili heslo dne, nepanikarit, aloe spis to prezit :mrgreen: ja uz se tesim na to, az budu ohebnejsi, tohle uz je mazec..kolik si pribrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.2.13 11:34
@Lindii píše:
@blackulka no uz to mame za par, cili si myslim, ze je ted uplne prirozeny mit vsechny bolesti sveta, cili heslo dne, nepanikarit, aloe spis to prezit :mrgreen: ja uz se tesim na to, az budu ohebnejsi, tohle uz je mazec..kolik si pribrala?

To máme za pár..:) Když to vydrželi všechny maminky tak mi to vydržíme taky neboď nás čeká ten nejkrásnější okamžik na který se moc těšíme s taťkou :)..To my povídej být ohebnější :D..já se neohnu ani pro špunt ve vaně :D. Přibrala jsem za celý těhu 14kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
26.2.13 11:39

@blackulka no u mě tohle byli poslíčci - lepší to bylo ve vaně a pak jednou už vana nezabrala a do 12ti hodin jsem porodila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
26.2.13 11:43
@Madla82 píše:
@blackulka no u mě tohle byli poslíčci - lepší to bylo ve vaně a pak jednou už vana nezabrala a do 12ti hodin jsem porodila :-D

No já si myslím že tohle nejsou poslíčci :think: :D :oops: snad..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7628
26.2.13 11:47

Tak potom nevim co mam s tema bolestma ja, to asi budu rodit za chvili slona :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
26.2.13 12:08
@blackulka píše:
Ahojky maminky, potřebuji poradit. Jsem prvorodička ve 38tt. :) Ale už tak 2.den mám bolesti ( jak před menstruací :? ) chvilku to pobolí pak zase klídek, večer pomalu nemůžu ani spát ale přespím to :think: zítra jdu k doktorce tak jsem zvědavá. Snad je všechno v pořádku a miminko se pomalu připravuje na svět :) :hug:
Měli jste to také? :)

Ahoj,
taky jsem to měla bolesti, říká se tomu poslíčci a tzn. že už se tělo připravuje k porodu :-)držím palečky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
26.2.13 12:41

@blackulka budou to poslíčci. Zkus teplou vanu nebo sprchu…většinou to pomůže… no a nebo ne a rozjede se porod :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7008
26.2.13 13:11
@blackulka píše:
No já si myslím že tohle nejsou poslíčci :think: :D :oops: snad..

No tak já zase myslím, že to jsou poslíčci :mrgreen: můžeš je mít klidně celý III. trimestr a přirovnávají se k menstruačním bolestem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.18 21:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení