Ostré bodání v podbříšku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
244
26.2.13 10:55

ostré bodání v podbříšku

Holky jsem 37 tt. 4 dny jsem měla zácpu, včera mi bylo celý den na zvracení a dneska jsem byla už 5× na wc… Myslíte, že to může znamenat blížící se porod? Břicho tvrdne, hlenova zatka odchazí už 5 den(bez krve) a do toho se mi dnes přidala nepravidelna bolest v podbříšku(ostré píchání trvající vždy asi půl minuty). Zatím jsem měla vždy jen jakoby slabe menstruační bolesti. Cca 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
244
26.2.13 11:03

A dodávám, že malá nějak moc řádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
26.2.13 11:40

Ta ostrá bodavá bolest - já osobně bych to přisoudila spíš střevům - po pětidenní zácpě se rozhejbaly, může tě prostě tlačit „hovňous“.
Kde přesně tě to píchá a jak často? je to nějak pravidelné?
Jinak kontrakce jsou spíš fakt jako MS bolesti…

Já bych asi zavolala svýmu gyndaři, ten ti poradí nejlíp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.2.13 11:45

Děkuji za radu… trochu to povolilo…pokud by se to vratilo tak zavolam jinak zítra mám jít ke gyn tak to už nějak vydržím :-) Píchá mě přesně uvnitř nad pipkou…nevím jak jinak to napsat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
26.2.13 13:45

@Elen.G me teda den pred porodem bylo taky na zvraceni, taky jsem chodila casto na zachod, taky jsem mela nepravidelne bolesti a na druhy den se to rozbehlo.Ale ty poslicci me teda hodne potrapili, pokud neratam malou pauzu tak jsem je mela 36 hodin skoro vkuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.2.13 14:00

mimma.on : No ted se mi zase udelalo spatne na zvracení…pár minut po tom co jsem se najedla…a to jsem se nepřejedla…tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
26.2.13 14:02

@Elen.G tak bud ti vcera neco z jidla nesedlo nebo se to brzo rozbehne, to pisu ze svy zkusenosti :).Jeden den mi bylo spatne a na druhy den uz byla mala na svete :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
26.2.13 14:13

Me kdyz takhle pichalo, tak se mi malej otacel, ze byl vlastne briskem nahoru, ja myslela, ze jsou to kontrakce, protoze mi zacali porod vyvolavat, ale pak se to zklidnilo na vecer, druhy den v pohode, treti den jsem rodila a zjistili to prave az u porodu, ale kdyz jdes zitra na gyndu, tak to radsi rekni, at ti pro jistotu udelaj ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.2.13 14:29
@mimma.on píše:
@Elen.G tak bud ti vcera neco z jidla nesedlo nebo se to brzo rozbehne, to pisu ze svy zkusenosti :).Jeden den mi bylo spatne a na druhy den uz byla mala na svete :srdce:

No to by bylo fajn :-) Uz bych to chtela mit za sebou :-) Uvidime co mi rekne zitra doktorka, ale včera mi bylo tak zle z ničeho…nejedla jsem nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
26.2.13 14:38

@Elen.G tak mozna uz das zitra vedet ze mrnousek je na svete :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
26.2.13 21:27

@mimma.on Tak zatím nic :-) Zaludek na vode, mirne bolesti v podbrisku tak to jdu zkusit zaspat…dneska spim u rodicu a rano jdu ke gyn tak dam urcite vedet co mi rekne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
26.2.13 21:35

@Elen.G no ja myslim ze rano napises co to je a miry :).Ja mela poslicky jenom pred porodem a teda nikdy se mi je nepodarilo zaspat.Tak drzi, palecky :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.13 10:50

@mimma.on Tak jsem se dnes dozvedela, ze se to blizi a mam jit ve 12 do porodnice na křivku a nejake vysetreni, protoze moji gyn se nelibi jak moc sebou malá šije…takže jedu do porodky a uvidim co mi tam reknou…kazdopadne doufam, ze bud to bude jen vysetreni nebo uz porod…nechci tam třeba tyden, dva jen lezet na pozorovani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
27.2.13 13:22

@Elen.G a mela si porad ty bolesti? Jinak doufam ze v ty porodce to bude ok :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
27.2.13 13:49

@mimma.on Tak pry jsem otevrena na dva prsty, kontrakce mam, ale nepravidelne… Vypada to tak ze do konce tydne by mala mela uz byt venku :-) A doktorka nam naordinovala sex s manzelem, teplou vanu a ze tomu tim pomuzeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí