Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, holky chtěla bych se jen optat setkal se někdo zvás u nenarozeného miminka na utrazvuku s cystou u ledvin? Jsem ve 31 tt a při dnešní prohlídce mi doktor na utrazvuku oznamil že tam mam 4 cm cystu nad ledvinou nebo někde okolo a poslal mě do Hradce Kralové do Fakultní nemocnice ještě s ověřením jak to bude dál
mám jen strach aby se něco nestalo miminku je to přece jenom první a jediny co mam
a má to přijít za dva měsíce na svět, poradte mi jen zda se stím někdo zvás setkal a jak to dopadlo, mam jen obavy a hrůzu v očích se slzama
děkuji Sanny
Cystu budou pouze hlídat, nijak radikálně řešit nebudou. Pokud bude třeba, vyřeší se po porodu. Může se i sama vstřebat.
Miminko to neohrozí.
Holčička kamarádky měla takhle cystu na vaječníku, hlídali je, a řešili by to po porodu…po něm zjistili, že Barunka prý asi odmenstruovala páč cysta zmizela ![]()
držím palce, at to dobře dopadne i u tebe ![]()
Děkuji moc, měla jsem opravdu strach aby to nskončilo zle, jsem ráda že aspon takhle ještě něco ktomu vím
děkuji moc ![]()
Nebojte se, můj malej měl na UZ ve 20tt cystu na mozku, dilataci ledvin a defekt v levé komoře na srdíčku. Dokonce jsem kvůli tomu podstoupila i odběr plodové vody, který vyšel negativní. A jak to dopadlo? Vše zmizelo a ten můj skoro 10 měsíců starý drakouš se má čile k světu. Zbytečně se nestresuj, určo vše dobře dopadne ![]()
Ježiškote tak hlavně že to všechno dopadlo dobře
tak to uz jsem v klídku
děkuji
![]()