Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky bylas ste některá na prvotrimestrálním screeningu v ostravě na fakultce? Jdu tam ve středu tak jsem chtěla vedet zkušenosti. a třeba kde tam mám jít:) díky
Bohuzel neodpovim, ale take me to zajima ![]()
Jedu tam ve ctvrtek.
@palerma ja mela maleho pred dvouma rokama a nebyla jsem primo na fakutce bylo to kousek dal tak si ani nejsem jista jestli na fakultku tebe poslali taky primo na fakultku jo?? a odkud ses?
Je to v pavilonu M, dole v prizemi. Je tam takova prosklena mistnost se sestrou a ta vsechno rekne ![]()
@michee diky moc:) muzu se jeste zeptat jdu ve stredu vlastne na krev a za 14dni na ultrazvuk na krev mam jit taky tam??
@mishka231
jj do FN poruba, ale dva tydny zpet jsem tam byla uz na odbery. Ty ne? aha, ktery jsi tyden?
A ja mam malou tri roky a tenkrat jsem na tomto screeningu jeste nebyla vubec.
Jsem z Opavy.
@palerma ja jdu prave ve stredu na tu krev. kdes tam byla? ja sem 10+2 dneska a ty??
@mishka231 jak na krev tak i na ultrazvuk pujdes prvne dolu do te prosklene budky, sestra te navede - krev se bere v osetrovne hned u te budky a na ultrazvuk se jde do patra
Dnes jsem asi 11+6, ale podle posledniho ultrazvuku, podle ms mi to vubec nesedi. Zitra jdu jeste na kontolu ke svemu, tak uvidim kolik mi rekne.
Je to takova myslim lososova
budova- porodnicko-gynekologicke.
@michee a rekli ti tam co budes mit?? četla jsem ze to stoho ultrazvuku vetsinou jde videt.
Já jsem tam byla a vřele doporučuju
pan doktor je moooc milý a vypadá, že má tak 50ti letou praxi a opravdu se vyzná
všechno dopodrobna vysvětlí a opravdu si získal mé velké sympatie! Je to přímo v porodnici, jen si teď nejsem jistá, jestli 1.patro? Jen vím, že projdeš skleněnými dveřmi a je to úplně na konci chodby, dveře na pravo.
A tam jsme se dozvěděli, že čekáme holčičku
. Vezmi chlapa s sebou
. Dr se jmenuje Chvančik, nebo tak nějak.
@mishka231 nerekli
doktorka se ptala, jestli nas jeste neco zajima, ale nas to ani nenapadlo
priste uz budu vedet, ze se muzu zkusit zeptat.
Jo a stojí to cca 850 kč a pokud jsi v ČPZP, tak máš nárok na 1500 kč na nadstandartní služby, tak si to můžeš nechat proplatit, já si nechala proplatit tohle a 4D UTZ.
@mmaarrttiinnaaa a kdy jsi tam byla? Ja koncem listopadu a uz jsem platila 950,– + 50,– za fotku. Proplaci to i RBP. @mishka231 me pohlavi rekli a mam to potvrzeno i na druhem velkem utz.