Prvotrimestrální screening fakultka Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
347
25.2.13 10:37

prvotrimestrální screening fakultka ostrava

Ahojky holky bylas ste některá na prvotrimestrálním screeningu v ostravě na fakultce? Jdu tam ve středu tak jsem chtěla vedet zkušenosti. a třeba kde tam mám jít:) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9
25.2.13 10:46

Bohuzel neodpovim, ale take me to zajima :-)
Jedu tam ve ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.2.13 10:49

@palerma ja mela maleho pred dvouma rokama a nebyla jsem primo na fakutce bylo to kousek dal tak si ani nejsem jista jestli na fakultku tebe poslali taky primo na fakultku jo?? a odkud ses?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
25.2.13 10:51

Je to v pavilonu M, dole v prizemi. Je tam takova prosklena mistnost se sestrou a ta vsechno rekne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.2.13 10:52

@michee diky moc:) muzu se jeste zeptat jdu ve stredu vlastne na krev a za 14dni na ultrazvuk na krev mam jit taky tam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.2.13 10:53

@mishka231
jj do FN poruba, ale dva tydny zpet jsem tam byla uz na odbery. Ty ne? aha, ktery jsi tyden?

A ja mam malou tri roky a tenkrat jsem na tomto screeningu jeste nebyla vubec.

Jsem z Opavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.2.13 10:56

@palerma ja jdu prave ve stredu na tu krev. kdes tam byla? ja sem 10+2 dneska a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
25.2.13 11:04

@mishka231 jak na krev tak i na ultrazvuk pujdes prvne dolu do te prosklene budky, sestra te navede - krev se bere v osetrovne hned u te budky a na ultrazvuk se jde do patra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.2.13 11:07

Dnes jsem asi 11+6, ale podle posledniho ultrazvuku, podle ms mi to vubec nesedi. Zitra jdu jeste na kontolu ke svemu, tak uvidim kolik mi rekne.

Je to takova myslim lososova :-) budova- porodnicko-gynekologicke.

http://www.fno.cz/…/fotogalerie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
25.2.13 11:31

@michee a rekli ti tam co budes mit?? četla jsem ze to stoho ultrazvuku vetsinou jde videt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 11:36

Já jsem tam byla a vřele doporučuju ;) pan doktor je moooc milý a vypadá, že má tak 50ti letou praxi a opravdu se vyzná :pankac: všechno dopodrobna vysvětlí a opravdu si získal mé velké sympatie! Je to přímo v porodnici, jen si teď nejsem jistá, jestli 1.patro? Jen vím, že projdeš skleněnými dveřmi a je to úplně na konci chodby, dveře na pravo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 11:37

A tam jsme se dozvěděli, že čekáme holčičku :srdce:. Vezmi chlapa s sebou ;). Dr se jmenuje Chvančik, nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
25.2.13 11:38

@mishka231 nerekli :) doktorka se ptala, jestli nas jeste neco zajima, ale nas to ani nenapadlo :mrgreen: priste uz budu vedet, ze se muzu zkusit zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 11:39

Jo a stojí to cca 850 kč a pokud jsi v ČPZP, tak máš nárok na 1500 kč na nadstandartní služby, tak si to můžeš nechat proplatit, já si nechala proplatit tohle a 4D UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
25.2.13 11:56

@mmaarrttiinnaaa a kdy jsi tam byla? Ja koncem listopadu a uz jsem platila 950,– + 50,– za fotku. Proplaci to i RBP. @mishka231 me pohlavi rekli a mam to potvrzeno i na druhem velkem utz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí