Bolesti až křeče v podbřišku

12.10.11 16:37

Bolesti až křeče v podbřišku.

Dobrý den,
mám trápení. Ted v pondeli mi sdelil gynekolog, že jsem těhotná a že to vypadá na třetí týden těhotenství. Trápí mě bolesti v podbřišku až křeč. Já jsem z toho neštastná. Doktorovi na gynekologii jsem to řekla a on, že je to normální stav. Napsal mi hormonální tabletky do pochvy Utrogestan 1-0-1. Já mám jen hrozný pocit, abych nepotratila. Chci se optat jestli tyto bolesti trvají po celou dobu těhotenství. Ty bolesti mě i budí v noci. Děkuji za každou odpověd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8645
12.10.11 16:52

Bolesti jsou ze začátku opravdu časté. :hug: Kup si ještě magnézium, třeba i takový ty šumivý tabletky. To pomůže.
Přeju krásný těhulkování a gratuluju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
12.10.11 18:28

v prvním těhotenství jsem měla doslova křeče celej první trimestr a v druhým pak takový tahavý bolesti…prý je to jednak natahování děložních vazů, ale myslím, že to taky způsobuje utrogestan…teď u druhýho těhotenství utrogestan neberu a nic mě nebolí a nebo jsou vazy už natažený z předchozího těhu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
12.10.11 19:09

Taky mám bolesti občas velké je to opravdu normální.když nekrvácíš a nešpiníš neměj strach :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
13.10.11 15:41

tupá bolest zvětšujícího se bříška

Zdravím jsem ve 13tt a od včera mě trápí nafouknuté břicho,je to taková tupá bolest,jakoby se mě mělo roztrhnout,zvláštní pocit.Je to možné se ve vnitř teď tak všechno zvětšuje,proto mě se mě tak rozpíná??Jsem těhu poprvé takře je tohle moje první zkušenost :)Díky za jakékoliv info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí