Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
mám trápení. Ted v pondeli mi sdelil gynekolog, že jsem těhotná a že to vypadá na třetí týden těhotenství. Trápí mě bolesti v podbřišku až křeč. Já jsem z toho neštastná. Doktorovi na gynekologii jsem to řekla a on, že je to normální stav. Napsal mi hormonální tabletky do pochvy Utrogestan 1-0-1. Já mám jen hrozný pocit, abych nepotratila. Chci se optat jestli tyto bolesti trvají po celou dobu těhotenství. Ty bolesti mě i budí v noci. Děkuji za každou odpověd.
Bolesti jsou ze začátku opravdu časté.
Kup si ještě magnézium, třeba i takový ty šumivý tabletky. To pomůže.
Přeju krásný těhulkování a gratuluju ![]()
v prvním těhotenství jsem měla doslova křeče celej první trimestr a v druhým pak takový tahavý bolesti…prý je to jednak natahování děložních vazů, ale myslím, že to taky způsobuje utrogestan…teď u druhýho těhotenství utrogestan neberu a nic mě nebolí a nebo jsou vazy už natažený z předchozího těhu ![]()
Taky mám bolesti občas velké je to opravdu normální.když nekrvácíš a nešpiníš neměj strach ![]()
Zdravím jsem ve 13tt a od včera mě trápí nafouknuté břicho,je to taková tupá bolest,jakoby se mě mělo roztrhnout,zvláštní pocit.Je to možné se ve vnitř teď tak všechno zvětšuje,proto mě se mě tak rozpíná??Jsem těhu poprvé takře je tohle moje první zkušenost
Díky za jakékoliv info