Těhotenství nebo puberta?

2182
12.10.11 15:25

Tehotenstvi nebo puberta?

od poloviny druheho trimestru se mi zacaly delat obrovske a bolestive pupinky na tvari. :zed: Pravidelne plet osetruji, zkousim i menit znacky kosmetiky, pouzivam pletove a cistici vody, ruzne cistici mleka, peelinky, scrub, masky, kremy a porad mi nic na to nepomaha. Uz jsem zkousela i vyradit vse a nechat to jen prirozene, ale nic mi nepomaha. Proste kazde rano se objevi novy a bolestivy „bedar“!!! :poblion: Vim, ze to je v tehu normalni, ale takove problemy jsem nemela ani v puberte. Jen by me zajimalo, jestli nektera z vas nevi co by mohlo pomoct, treba nejaky caj, nebo odvar z bylinek??? Nebo budu muset cekat az do porodu??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
12.10.11 15:28

Tal já mám přesně ten samej problém..někdy se mi zdá, že čím víc se o tu pleť starám, tak je to druhej den horší, myslím, že nezbejvá než čekat, až se to samo upraví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
12.10.11 15:32

Ahoj,já tedy nejsem těhu,ale měla jsem problematickou pleť ještě nedavno kvůli rozhozeným hormonům. Mě pomáhá kosmetika od Ryoru Aknestop používám bylinné tonikum a když se mi náhodou nějaký pupínek udělá tak ho natírám roll-on tyčinkou. Jinak nepoužívám žádné peelingy,po těch se mi vždycky beďary udělají,občas si udělám čistící masku,jinak je taky dobré pleť moc nepromazávat,já používám jen noční krém od nivey pro citlivou pleť a to ještě po pečlivém pročištění tím tonikem. Snad jsem trošku poradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.10.11 15:46

To je normální „hormonální“ stav v těhotenství. Péče správnou kosmetikou je na místě, ovšem nepomůže ve smyslu, že by ti to zmizelo! Kosmetikou si pomůžeš, aby se ti pleť nezanášela a správně fungovala, ale taky není dobrý to přehánět. I hodně péče pleti škodí, pak se brání a nečistoty se tvoří o to víc jako přirozená ochrana. Stačí ráno a večer čistit a používat správný krém. Ale na markantní zlepšení si budeš muset počkat po porodu, případně šestinedělí, případně konec kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
12.10.11 16:03

pomuze porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.10.11 16:16
KPKristy píše:
To je normální „hormonální“ stav v těhotenství. Péče správnou kosmetikou je na místě, ovšem nepomůže ve smyslu, že by ti to zmizelo! Kosmetikou si pomůžeš, aby se ti pleť nezanášela a správně fungovala, ale taky není dobrý to přehánět. I hodně péče pleti škodí, pak se brání a nečistoty se tvoří o to víc jako přirozená ochrana. Stačí ráno a večer čistit a používat správný krém. Ale na markantní zlepšení si budeš muset počkat po porodu, případně šestinedělí, případně konec kojení…

konec kojeni???? tak to si me ale vubec nepotesila 8-o :roll: :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.10.11 16:28
martext píše:
KPKristy píše:
konec kojeni???? tak to si me ale vubec nepotesila 8-o :roll: :-o

Ale to je jak u koho!
Já například v prvním těhu měla pleť krásnou, po porodu vypukl masakr.
Teď mám pleť hnusnou, tak jsem zvědavá, co bude po porodu. Snad ne ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
12.10.11 16:33
martext píše:
od poloviny druheho trimestru se mi zacaly delat obrovske a bolestive pupinky na tvari. :zed: Pravidelne plet osetruji, zkousim i menit znacky kosmetiky, pouzivam pletove a cistici vody, ruzne cistici mleka, peelinky, scrub, masky, kremy a porad mi nic na to nepomaha. Uz jsem zkousela i vyradit vse a nechat to jen prirozene, ale nic mi nepomaha. Proste kazde rano se objevi novy a bolestivy „bedar“!!! :poblion: Vim, ze to je v tehu normalni, ale takove problemy jsem nemela ani v puberte. Jen by me zajimalo, jestli nektera z vas nevi co by mohlo pomoct, treba nejaky caj, nebo odvar z bylinek??? Nebo budu muset cekat az do porodu??? :nevim:

b komplex forte, zinek… ;) je to po 10 letech nervů s hnusnou pletí první věc co mi pomohla.. zkus, nic tím nezkazíš jsou to obyč vitamíny a když jich je nedostatek tak se děje tohle… pozor ale může to být, což se v těhu nabízí, hormonální nerovnováhou a na to ti pomůže jedině porodit… čekáš holčičku,ne?… ;)

• Citovat
  • Upravit
7576
12.10.11 16:47

Ahoj, v pubertě jsem měla pleť jak dětskou prdelku, po 30 začalo akne. Dařilo se mi to díky kvalitní kosmetice a péči u kožařky držet na uzdě, tu a tam jednou za měsíc jeden pupínek je v pohodě. Teď v druhém těhu se mi objevilo taky bolestivé akne, ale jsou to pidi boláčky. Krémy a léky na předpis + důkladná čistící péče hodně pomáhá. Ale je to boj na dlouhou trať, každodenní bitva o čistou pleť a neustálé držení všech přípravků a kosmetiky v dokonalé čistotě. PS: bez make-upu to teď prostě nejde, no. Ať žijou hormony :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.10.11 16:49
eMaminka píše:
martext píše:
od poloviny druheho trimestru se mi zacaly delat obrovske a bolestive pupinky na tvari. :zed: Pravidelne plet osetruji, zkousim i menit znacky kosmetiky, pouzivam pletove a cistici vody, ruzne cistici mleka, peelinky, scrub, masky, kremy a porad mi nic na to nepomaha. Uz jsem zkousela i vyradit vse a nechat to jen prirozene, ale nic mi nepomaha. Proste kazde rano se objevi novy a bolestivy „bedar“!!! :poblion: Vim, ze to je v tehu normalni, ale takove problemy jsem nemela ani v puberte. Jen by me zajimalo, jestli nektera z vas nevi co by mohlo pomoct, treba nejaky caj, nebo odvar z bylinek??? Nebo budu muset cekat az do porodu??? :nevim:
b komplex forte, zinek… ;) je to po 10 letech nervů s hnusnou pletí první věc co mi pomohla.. zkus, nic tím nezkazíš jsou to obyč vitamíny a když jich je nedostatek tak se děje tohle… pozor ale může to být, což se v těhu nabízí, hormonální nerovnováhou a na to ti pomůže jedině porodit… čekáš holčičku,ne?… ;)

no prave ze ani tu holcicku necekam, cekam dva kluky :mrgreen: To bych ji to aspon prominula, ze si vsechnu zenskou krasu odemne vzala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.10.11 16:54
Háta_x píše:
Ahoj, v pubertě jsem měla pleť jak dětskou prdelku, po 30 začalo akne. Dařilo se mi to díky kvalitní kosmetice a péči u kožařky držet na uzdě, tu a tam jednou za měsíc jeden pupínek je v pohodě. Teď v druhém těhu se mi objevilo taky bolestivé akne, ale jsou to pidi boláčky. Krémy a léky na předpis + důkladná čistící péče hodně pomáhá. Ale je to boj na dlouhou trať, každodenní bitva o čistou pleť a neustálé držení všech přípravků a kosmetiky v dokonalé čistotě. PS: bez make-upu to teď prostě nejde, no. Ať žijou hormony :cert:

Ja prave ziju v zahranici a tady by me navsteva u kozniho vysla na fakt dost penez, jinak v cechach bych ji asi uz davno navstivila. obcasny pupinek bych jeste prezila, ale kazdy den je novy a den az dva boli, nez trochu vyschne. brrr v puberte se mi taky delali, ale o proti tedkom se to neda srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.10.11 16:56
martext píše:
eMaminka píše:
martext píše:
b komplex forte, zinek… ;) je to po 10 letech nervů s hnusnou pletí první věc co mi pomohla.. zkus, nic tím nezkazíš jsou to obyč vitamíny a když jich je nedostatek tak se děje tohle… pozor ale může to být, což se v těhu nabízí, hormonální nerovnováhou a na to ti pomůže jedině porodit… čekáš holčičku,ne?… ;)
no prave ze ani tu holcicku necekam, cekam dva kluky :mrgreen: To bych ji to aspon prominula, ze si vsechnu zenskou krasu odemne vzala :lol:

no me taky napadlo, jestli to neni treba nejakym nedostatkem vitaminu, skusim se zeptat v lekarne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
12.10.11 17:26
martext píše:
eMaminka píše:
martext píše:
no prave ze ani tu holcicku necekam, cekam dva kluky :mrgreen: To bych ji to aspon prominula, ze si vsechnu zenskou krasu odemne vzala :lol:

no právě.. mě teda v těhu ty moje dvě krásky vycucali dokonale… :lol: čekáš dvojčátka.. to je dokonalý.. já bych taky chtěla dvě mimineška najednou… máš přirozeně nebo umělkem?…

• Citovat
  • Upravit
31287
12.10.11 19:08

mě v těhu naopak veškerá kosmetika začala vadit - čím víc sem matlala, tím to bylo horší, a nejhorší stav byl po peelingu. teď myju obličej jen vodou a asi po měsíci se to srovnalo samo…

jinak moje mamka po celoživotním boji s boláky, krupičkou a dalšími obličejovými chuťovkami nedá dopustit na přírodní čistou kosmetiku bez konzervantů, parfemace atd. tak se zkus zeptat v nějakém krámku s bylinkama, přírodníma preparátama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
12.10.11 20:09
Mar__tanka1983 píše:
mě v těhu naopak veškerá kosmetika začala vadit - čím víc sem matlala, tím to bylo horší, a nejhorší stav byl po peelingu. teď myju obličej jen vodou a asi po měsíci se to srovnalo samo…jinak moje mamka po celoživotním boji s boláky, krupičkou a dalšími obličejovými chuťovkami nedá dopustit na přírodní čistou kosmetiku bez konzervantů, parfemace atd. tak se zkus zeptat v nějakém krámku s bylinkama, přírodníma preparátama…

jj to musim potvrdit.. já měsíčně utrácela za kosmetiku na beďary nehorázný sumy a bylo to k prdu, teď si vážně meju obličej jen vodou, natřu lehkým krémem, nic mastného ale také né nic spešl na akné to mi prostě nikdy nedělalo dobře a ty vitamíny a mám pokoj… čím víc sem toho na obličej sr*la tím pupenů vylézalo víc… asi se vážně nic nemá přehánět…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky