Bílé vločky v moči - 16tt

418
12.10.11 09:05

Bíly vlocky v moci 16tt

Nemate nbekdo zkusenost s tim, ze by jste meli rano v moci takove bile vlocky co by to asi mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
12.10.11 09:13

Mohla by to být bílkovina :think: zavolej radii dr a poptej se, možná budou chtít přinést moč :palec: Jinak nemáš potíže, které by naznačovaly třeba zánět močáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.10.11 09:14

ne ne nemam nic ale mam tam toho celkem dost a zadne problemy nemam jetse sem tu cetla ze muze odtekat plodova voda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
12.10.11 09:22

Dobré ránko,
Jani a jsou to takové hrudečky?? A je to opravdu je ráno a v moči??

Ptám se, protože takové bílé hrudečky v pochvě mám snad od čtvrtého měsíce. Doktor mi řekl, že když to nesvědí, neškrábe apod., tak je to v pořádku.

Jestli tě to trápí, tak uděláš nejlíp, když se spojíš
s doktorem a zeptáš se co a jak. Určitě to nebude nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
12.10.11 09:22

Já jsem to měla, i v moči co kontrolovala doktorka a nic k tomu neřekla :think: Může to být jen nějaká usazenina. Myslím, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak mi to doktorka řekne, ale všechny testy mám v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
12.10.11 09:24

Mohla by to bejt i začínající kvasinková infekce, měla jsem jí ve 12.tt a taky jsem měla takové drobné vločky v moči…brnkla bych k tomu doktorovi, jak tu píšou holky a poradila se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
12.10.11 10:19

Já měla něco podobného asi 2měsíce co jsem zaváděla Utrogestan, pak jsem vysadila a už nic. Ale ty to budeš mít asi z něčeho jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5165
12.10.11 10:23

Mela jsem to tez,a nic to nebylo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11219
12.10.11 10:41

Pokud by to byla bílkovina,tak je docela lehké si to doma ověřit.Zkus si ráno odebrat moč do nějaké průhledné lahvičky a chvilku to povařit ve vodní lázni.Pokud je v moči bílkovina,tak se vysráží a bude tam plavat víc bílých hrudek.Ale je zvláštní,že to vidíš takhle hned pouhým okem.To spíš opravdu vypadá na nějaký hrudkovitý výtok z pochvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.10.11 11:51

...

k_ikina82 píše:
Dobré ránko,
Jani a jsou to takové hrudečky?? A je to opravdu je ráno a v moči??

Ptám se, protože takové bílé hrudečky v pochvě mám snad od čtvrtého měsíce. Doktor mi řekl, že když to nesvědí, neškrábe apod., tak je to v pořádku.

Jestli tě to trápí, tak uděláš nejlíp, když se spojíš
s doktorem a zeptáš se co a jak. Určitě to nebude nic hrozného.

Ahojky, jj rano jsme to mella dost a ted uz skoro vubec byla jsem u doktora a moc v poradku jen mi napsal pry radeji naky antibiotika ale jinak se tim moc nezabyval,asi je to v tehu normalni a mam to taky az ted ve 4 a mas to i v moci? tedy asi jo ze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
12.10.11 11:54

tak jsem byla..

TAk jsem byla u doktora a bilkovinu tam nemam moc mam v poradku jen mi radeji predepsal naky antibiotika a rikal ze pry to muzou byt taky naky hleny ci co nak moc se tim nezabyval takze si myslim ze to snad nic neni a kdyz tu ctu ze to melo vice holek mez jen ja tak to snad je v poradku;-) KDyby to bylo naky vazny tak by me asi doktor někam poslal tak snad je to OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
12.10.11 13:06

Janco:
Já měla na každé kontrole v poradně moč úplně v pořádku (musím nosit na každou návštěvu). Ty hrudečky spíš zůstávájí na spodním prádle, jako silnější výtok
a hlavně si to ze mě „odnáší“ partner po milovani. :)

Když jsem to říkala doktorovi, prvně mi na to napsal nějaké čípky, ale řekl mi, že je mám použít jen kdyby to začalo zapáchat a svědit. To nezačalo, tak jsou čípky ještě zabalené. Asi je to tak nějak normální v těhu. Myslím, že se nemusíš vůbec bát. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25187
12.10.11 13:31

Ahoj,
já jsem to měla občas, když jsem čůrala do skleničky a myslím, že se mi tam dostal výtok z pochvy. Moč jsem měla celé těhotenství v pohodě. Kup si domácí test a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
floralife
12.10.11 13:39

Mně se to samé stalo při mykoze a těhotná nejsem.

• Citovat
  • Upravit
31288
12.10.11 14:16
Janicka159 píše:
TAk jsem byla u doktora a bilkovinu tam nemam moc mam v poradku jen mi radeji predepsal naky antibiotika a rikal ze pry to muzou byt taky naky hleny ci co nak moc se tim nezabyval takze si myslim ze to snad nic neni a kdyz tu ctu ze to melo vice holek mez jen ja tak to snad je v poradku;-) KDyby to bylo naky vazny tak by me asi doktor někam poslal tak snad je to OK :palec:

né že bych chtěla dělat chytrou, ale jak že ti pro jistotu napsal ATB? když máš moč v pořádku? měl ti jí poslat do laborky na důkladnější rozbor,když už - jako předepisovat antibiotika preventivně, nota bene u těhule :zed:

ale já jsem teda na preventivní nasazování antibiotik extra startovací…tak to neber tak, že ti „zakazuju“ je brát :wink:

Příspěvek upraven 12.10.11 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky