Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemate nbekdo zkusenost s tim, ze by jste meli rano v moci takove bile vlocky co by to asi mohlo byt?
Mohla by to být bílkovina
zavolej radii dr a poptej se, možná budou chtít přinést moč
Jinak nemáš potíže, které by naznačovaly třeba zánět močáku?
ne ne nemam nic ale mam tam toho celkem dost a zadne problemy nemam jetse sem tu cetla ze muze odtekat plodova voda
Dobré ránko,
Jani a jsou to takové hrudečky?? A je to opravdu je ráno a v moči??
Ptám se, protože takové bílé hrudečky v pochvě mám snad od čtvrtého měsíce. Doktor mi řekl, že když to nesvědí, neškrábe apod., tak je to v pořádku.
Jestli tě to trápí, tak uděláš nejlíp, když se spojíš
s doktorem a zeptáš se co a jak. Určitě to nebude nic hrozného.
Já jsem to měla, i v moči co kontrolovala doktorka a nic k tomu neřekla
Může to být jen nějaká usazenina. Myslím, že kdyby bylo něco v nepořádku, tak mi to doktorka řekne, ale všechny testy mám v pohodě.
Mohla by to bejt i začínající kvasinková infekce, měla jsem jí ve 12.tt a taky jsem měla takové drobné vločky v moči…brnkla bych k tomu doktorovi, jak tu píšou holky a poradila se
Já měla něco podobného asi 2měsíce co jsem zaváděla Utrogestan, pak jsem vysadila a už nic. Ale ty to budeš mít asi z něčeho jiného ![]()
Pokud by to byla bílkovina,tak je docela lehké si to doma ověřit.Zkus si ráno odebrat moč do nějaké průhledné lahvičky a chvilku to povařit ve vodní lázni.Pokud je v moči bílkovina,tak se vysráží a bude tam plavat víc bílých hrudek.Ale je zvláštní,že to vidíš takhle hned pouhým okem.To spíš opravdu vypadá na nějaký hrudkovitý výtok z pochvy.
k_ikina82 píše:
Dobré ránko,
Jani a jsou to takové hrudečky?? A je to opravdu je ráno a v moči??Ptám se, protože takové bílé hrudečky v pochvě mám snad od čtvrtého měsíce. Doktor mi řekl, že když to nesvědí, neškrábe apod., tak je to v pořádku.
Jestli tě to trápí, tak uděláš nejlíp, když se spojíš
s doktorem a zeptáš se co a jak. Určitě to nebude nic hrozného.
Ahojky, jj rano jsme to mella dost a ted uz skoro vubec byla jsem u doktora a moc v poradku jen mi napsal pry radeji naky antibiotika ale jinak se tim moc nezabyval,asi je to v tehu normalni a mam to taky az ted ve 4 a mas to i v moci? tedy asi jo ze
TAk jsem byla u doktora a bilkovinu tam nemam moc mam v poradku jen mi radeji predepsal naky antibiotika a rikal ze pry to muzou byt taky naky hleny ci co nak moc se tim nezabyval takze si myslim ze to snad nic neni a kdyz tu ctu ze to melo vice holek mez jen ja tak to snad je v poradku;-) KDyby to bylo naky vazny tak by me asi doktor někam poslal tak snad je to OK ![]()
Janco:
Já měla na každé kontrole v poradně moč úplně v pořádku (musím nosit na každou návštěvu). Ty hrudečky spíš zůstávájí na spodním prádle, jako silnější výtok
a hlavně si to ze mě „odnáší“ partner po milovani. ![]()
Když jsem to říkala doktorovi, prvně mi na to napsal nějaké čípky, ale řekl mi, že je mám použít jen kdyby to začalo zapáchat a svědit. To nezačalo, tak jsou čípky ještě zabalené. Asi je to tak nějak normální v těhu. Myslím, že se nemusíš vůbec bát. ![]()
Ahoj,
já jsem to měla občas, když jsem čůrala do skleničky a myslím, že se mi tam dostal výtok z pochvy. Moč jsem měla celé těhotenství v pohodě. Kup si domácí test a uvidíš.
Janicka159 píše:
TAk jsem byla u doktora a bilkovinu tam nemam moc mam v poradku jen mi radeji predepsal naky antibiotika a rikal ze pry to muzou byt taky naky hleny ci co nak moc se tim nezabyval takze si myslim ze to snad nic neni a kdyz tu ctu ze to melo vice holek mez jen ja tak to snad je v poradku;-) KDyby to bylo naky vazny tak by me asi doktor někam poslal tak snad je to OK
né že bych chtěla dělat chytrou, ale jak že ti pro jistotu napsal ATB? když máš moč v pořádku? měl ti jí poslat do laborky na důkladnější rozbor,když už - jako předepisovat antibiotika preventivně, nota bene u těhule ![]()
ale já jsem teda na preventivní nasazování antibiotik extra startovací…tak to neber tak, že ti „zakazuju“ je brát ![]()
Příspěvek upraven 12.10.11 v 14:21