Těhotenství nebo puberta?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
12.10.11 20:59

Rozhodně! I přehnaná péče je k ničemu, zvláště v těchto případech, kdy „původcem“ problémů je vnitřní prostředí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
12.10.11 21:32

Holky,nerada bych dělala reklamu,ale vím,co to je mít problematickou pleť (pravda,nějaký šílený akné jsem nikdy neměla,zato mám pleť alergickou a citlivou),pak jsem ale narazila na Mary Kay a super!!! :dance: Na začátku těhu se mi taky udělaly boláčky,nevěděla jsem co s tím,tak jsem zkusila sérum na čištění póru z řady na akné a pleť mám jak dětskou prdelku :lol: Musím říct,že nic jinýho než Mary už nepoužívám.Základem je čištění (ráno i večer!!!) a hydratace.Takový ty serepetičky okolo jsou na každým,jestli chce nebo ne,ale mají fakt parádní vychytávky :srdce: Kdyby někoho zajímala cenová kategorie,tak Avon to fakt není,za krém na čištění dáte 750,–,ale vydrží půl roku a kvalitou se to přirovnává k Dioru,takže to za to fakt stojí :-)
Držím palečky,ať je to v pohodě co nejdřív :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.10.11 23:19
Mar__tanka1983 píše:
mě v těhu naopak veškerá kosmetika začala vadit - čím víc sem matlala, tím to bylo horší, a nejhorší stav byl po peelingu. teď myju obličej jen vodou a asi po měsíci se to srovnalo samo…jinak moje mamka po celoživotním boji s boláky, krupičkou a dalšími obličejovými chuťovkami nedá dopustit na přírodní čistou kosmetiku bez konzervantů, parfemace atd. tak se zkus zeptat v nějakém krámku s bylinkama, přírodníma preparátama…

no ja uz taky zkousela nic nepatlat, ale jen par dni… Vecer si musim necim cistit oblicej od make-upu, musim ty bolaky zamaskovat, kdyz jdu ven, jinak bych se stydela velezt mezi lidi jeste jsem bila jak stena, fuj.. :poblion: Ty bylinky by taky mohly zabrat, ale ktere :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.10.11 23:22
eMaminka píše:
martext píše:
eMaminka píše:
martext píše:
od poloviny druheho trimestru se mi zacaly delat obrovske a bolestive pupinky na tvari. :zed: Pravidelne plet osetruji, zkousim i menit znacky kosmetiky, pouzivam pletove a cistici vody, ruzne cistici mleka, peelinky, scrub, masky, kremy a porad mi nic na to nepomaha. Uz jsem zkousela i vyradit vse a nechat to jen prirozene, ale nic mi nepomaha. Proste kazde rano se objevi novy a bolestivy „bedar“!!! :poblion: Vim, ze to je v tehu normalni, ale takove problemy jsem nemela ani v puberte. Jen by me zajimalo, jestli nektera z vas nevi co by mohlo pomoct, treba nejaky caj, nebo odvar z bylinek??? Nebo budu muset cekat az do porodu??? :nevim:
b komplex forte, zinek… ;) je to po 10 letech nervů s hnusnou pletí první věc co mi pomohla.. zkus, nic tím nezkazíš jsou to obyč vitamíny a když jich je nedostatek tak se děje tohle… pozor ale může to být, což se v těhu nabízí, hormonální nerovnováhou a na to ti pomůže jedině porodit… čekáš holčičku,ne?… ;)
no prave ze ani tu holcicku necekam, cekam dva kluky :mrgreen: To bych ji to aspon prominula, ze si vsechnu zenskou krasu odemne vzala :lol:
no právě.. mě teda v těhu ty moje dvě krásky vycucali dokonale… :lol: čekáš dvojčátka.. to je dokonalý.. já bych taky chtěla dvě mimineška najednou… máš přirozeně nebo umělkem?…

mame je prirozene a jsou to nase prvni deticky, takze vubec nevim do ceho jdu, ale moc uz se tesim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
12.10.11 23:26
Pája52 píše:
Holky,nerada bych dělala reklamu,ale vím,co to je mít problematickou pleť (pravda,nějaký šílený akné jsem nikdy neměla,zato mám pleť alergickou a citlivou),pak jsem ale narazila na Mary Kay a super!!! :dance: Na začátku těhu se mi taky udělaly boláčky,nevěděla jsem co s tím,tak jsem zkusila sérum na čištění póru z řady na akné a pleť mám jak dětskou prdelku :lol: Musím říct,že nic jinýho než Mary už nepoužívám.Základem je čištění (ráno i večer!!!) a hydratace.Takový ty serepetičky okolo jsou na každým,jestli chce nebo ne,ale mají fakt parádní vychytávky :srdce: Kdyby někoho zajímala cenová kategorie,tak Avon to fakt není,za krém na čištění dáte 750,–,ale vydrží půl roku a kvalitou se to přirovnává k Dioru,takže to za to fakt stojí :-)
Držím palečky,ať je to v pohodě co nejdřív :hug: :kytka:

docela drahe, kdyby se to dalo nejak vyzkouset, jestli to fakt pomuze, nejakym testrem, nebo tak neco :think: Ja se zacinam obavat, ze se to vyresi, az me deti prestanou vysavat :lol: :mrgreen: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
12.10.11 23:47

mamka používala až donedávna hádka…tedy firma Hadek, hledej na netu, ale pak přišly ve firmě potíže s vlastnictvím značky… http://www.kosmetikachytre.cz/index.php

citace ze stránek:
Jak nám včera, 21. září, Karel Hadek sdělil, bude o zachování firmy všemi právními cestami bojovat a v případě, že by neuspěl, už nyní činí kroky o obnově výroby v jiných prostorách nežli v původních laboratořích. Veškeré receptury jsou jeho duševním vlastnictvím, stejně jako část laboratorních přístrojů a veškeré osazenstvo firmy, třicet lidí, je připraveno odejít s panem Hadkem do jiných prostor a urychleně obnovit výrobu i distribuci. V tuto chvíli nelze odhadnout čas, který na obnovu výroby bude potřebovat, ale oznámil, že bude dělat vše, co je v jeho silách, aby prodleva ve výrobě a distribuci byla co nejkratší.

jde o čistě přírodní kosmetiku, bez konzervantů a jiných sajrajtů, a znám několik ženských, co jsou s ní spokojené, jedna z nich je kosmetička, kt. na této značce založila své podnikání, jinak na těch stránkách doporučují alternativu, než se obnoví výroba Hádka,a to kosmetiku Atok, kt. je na stejné bázi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
13.10.11 12:12
martext píše:
Pája52 píše:
Držím palečky,ať je to v pohodě co nejdřív :hug: :kytka:
docela drahe, kdyby se to dalo nejak vyzkouset, jestli to fakt pomuze, nejakym testrem, nebo tak neco :think: Ja se zacinam obavat, ze se to vyresi, az me deti prestanou vysavat :lol: :mrgreen: :-P

Je pravda,že je to dražší kosmetika,ale funguje :-) Vyzkoušet se to dá,stačí najít kosmetickou poradkyni Mary Kay a ta Vám zdarma udělá seminář péče o pleť,přípravky si vyzkoušíte,zkusíte co Vám bude vyhovovat a až potom se rozhodnete,jestli do toho investovat chcete nebo ne…Pokud máte hodně problematickou pleť,seminářů bude několik,poradkyně Vám zkontroluje,jestli se to lepší,popř.změní přípravky atd.Navíc když už si nějaký krém koupíte a nebude Vám vyhovovat,můžete ho vrátit,dostanete zpět peníze nebo přípravek prostě vyměníte za jiný :-) Prodělat se na tom fakt nedá :-) Jestli se nepletu,tak jste říkala,že žijete v zahraničí,žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí