Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Rozhodně! I přehnaná péče je k ničemu, zvláště v těchto případech, kdy „původcem“ problémů je vnitřní prostředí…
Holky,nerada bych dělala reklamu,ale vím,co to je mít problematickou pleť (pravda,nějaký šílený akné jsem nikdy neměla,zato mám pleť alergickou a citlivou),pak jsem ale narazila na Mary Kay a super!!!
Na začátku těhu se mi taky udělaly boláčky,nevěděla jsem co s tím,tak jsem zkusila sérum na čištění póru z řady na akné a pleť mám jak dětskou prdelku
Musím říct,že nic jinýho než Mary už nepoužívám.Základem je čištění (ráno i večer!!!) a hydratace.Takový ty serepetičky okolo jsou na každým,jestli chce nebo ne,ale mají fakt parádní vychytávky
Kdyby někoho zajímala cenová kategorie,tak Avon to fakt není,za krém na čištění dáte 750,–,ale vydrží půl roku a kvalitou se to přirovnává k Dioru,takže to za to fakt stojí ![]()
Držím palečky,ať je to v pohodě co nejdřív
![]()
Mar__tanka1983 píše:
mě v těhu naopak veškerá kosmetika začala vadit - čím víc sem matlala, tím to bylo horší, a nejhorší stav byl po peelingu. teď myju obličej jen vodou a asi po měsíci se to srovnalo samo…jinak moje mamka po celoživotním boji s boláky, krupičkou a dalšími obličejovými chuťovkami nedá dopustit na přírodní čistou kosmetiku bez konzervantů, parfemace atd. tak se zkus zeptat v nějakém krámku s bylinkama, přírodníma preparátama…
no ja uz taky zkousela nic nepatlat, ale jen par dni… Vecer si musim necim cistit oblicej od make-upu, musim ty bolaky zamaskovat, kdyz jdu ven, jinak bych se stydela velezt mezi lidi jeste jsem bila jak stena, fuj..
Ty bylinky by taky mohly zabrat, ale ktere ![]()
eMaminka píše:martext píše:no právě.. mě teda v těhu ty moje dvě krásky vycucali dokonale…eMaminka píše:no prave ze ani tu holcicku necekam, cekam dva klukymartext píše:b komplex forte, zinek…
od poloviny druheho trimestru se mi zacaly delat obrovske a bolestive pupinky na tvari.Pravidelne plet osetruji, zkousim i menit znacky kosmetiky, pouzivam pletove a cistici vody, ruzne cistici mleka, peelinky, scrub, masky, kremy a porad mi nic na to nepomaha. Uz jsem zkousela i vyradit vse a nechat to jen prirozene, ale nic mi nepomaha. Proste kazde rano se objevi novy a bolestivy „bedar“!!!
Vim, ze to je v tehu normalni, ale takove problemy jsem nemela ani v puberte. Jen by me zajimalo, jestli nektera z vas nevi co by mohlo pomoct, treba nejaky caj, nebo odvar z bylinek??? Nebo budu muset cekat az do porodu???
je to po 10 letech nervů s hnusnou pletí první věc co mi pomohla.. zkus, nic tím nezkazíš jsou to obyč vitamíny a když jich je nedostatek tak se děje tohle… pozor ale může to být, což se v těhu nabízí, hormonální nerovnováhou a na to ti pomůže jedině porodit… čekáš holčičku,ne?…
To bych ji to aspon prominula, ze si vsechnu zenskou krasu odemne vzala
čekáš dvojčátka.. to je dokonalý.. já bych taky chtěla dvě mimineška najednou… máš přirozeně nebo umělkem?…
mame je prirozene a jsou to nase prvni deticky, takze vubec nevim do ceho jdu, ale moc uz se tesim ![]()
Pája52 píše:
Holky,nerada bych dělala reklamu,ale vím,co to je mít problematickou pleť (pravda,nějaký šílený akné jsem nikdy neměla,zato mám pleť alergickou a citlivou),pak jsem ale narazila na Mary Kay a super!!!Na začátku těhu se mi taky udělaly boláčky,nevěděla jsem co s tím,tak jsem zkusila sérum na čištění póru z řady na akné a pleť mám jak dětskou prdelku
Musím říct,že nic jinýho než Mary už nepoužívám.Základem je čištění (ráno i večer!!!) a hydratace.Takový ty serepetičky okolo jsou na každým,jestli chce nebo ne,ale mají fakt parádní vychytávky
Kdyby někoho zajímala cenová kategorie,tak Avon to fakt není,za krém na čištění dáte 750,–,ale vydrží půl roku a kvalitou se to přirovnává k Dioru,takže to za to fakt stojí
Držím palečky,ať je to v pohodě co nejdřív![]()
docela drahe, kdyby se to dalo nejak vyzkouset, jestli to fakt pomuze, nejakym testrem, nebo tak neco
Ja se zacinam obavat, ze se to vyresi, az me deti prestanou vysavat
![]()
mamka používala až donedávna hádka…tedy firma Hadek, hledej na netu, ale pak přišly ve firmě potíže s vlastnictvím značky… http://www.kosmetikachytre.cz/index.php
citace ze stránek:
Jak nám včera, 21. září, Karel Hadek sdělil, bude o zachování firmy všemi právními cestami bojovat a v případě, že by neuspěl, už nyní činí kroky o obnově výroby v jiných prostorách nežli v původních laboratořích. Veškeré receptury jsou jeho duševním vlastnictvím, stejně jako část laboratorních přístrojů a veškeré osazenstvo firmy, třicet lidí, je připraveno odejít s panem Hadkem do jiných prostor a urychleně obnovit výrobu i distribuci. V tuto chvíli nelze odhadnout čas, který na obnovu výroby bude potřebovat, ale oznámil, že bude dělat vše, co je v jeho silách, aby prodleva ve výrobě a distribuci byla co nejkratší.
jde o čistě přírodní kosmetiku, bez konzervantů a jiných sajrajtů, a znám několik ženských, co jsou s ní spokojené, jedna z nich je kosmetička, kt. na této značce založila své podnikání, jinak na těch stránkách doporučují alternativu, než se obnoví výroba Hádka,a to kosmetiku Atok, kt. je na stejné bázi.
martext píše:Pája52 píše:docela drahe, kdyby se to dalo nejak vyzkouset, jestli to fakt pomuze, nejakym testrem, nebo tak neco
Holky,nerada bych dělala reklamu,ale vím,co to je mít problematickou pleť (pravda,nějaký šílený akné jsem nikdy neměla,zato mám pleť alergickou a citlivou),pak jsem ale narazila na Mary Kay a super!!!Na začátku těhu se mi taky udělaly boláčky,nevěděla jsem co s tím,tak jsem zkusila sérum na čištění póru z řady na akné a pleť mám jak dětskou prdelku
Kdyby někoho zajímala cenová kategorie,tak Avon to fakt není,za krém na čištění dáte 750,–,ale vydrží půl roku a kvalitou se to přirovnává k Dioru,takže to za to fakt stojí
Držím palečky,ať je to v pohodě co nejdřív![]()
Ja se zacinam obavat, ze se to vyresi, az me deti prestanou vysavat
![]()
![]()
Je pravda,že je to dražší kosmetika,ale funguje
Vyzkoušet se to dá,stačí najít kosmetickou poradkyni Mary Kay a ta Vám zdarma udělá seminář péče o pleť,přípravky si vyzkoušíte,zkusíte co Vám bude vyhovovat a až potom se rozhodnete,jestli do toho investovat chcete nebo ne…Pokud máte hodně problematickou pleť,seminářů bude několik,poradkyně Vám zkontroluje,jestli se to lepší,popř.změní přípravky atd.Navíc když už si nějaký krém koupíte a nebude Vám vyhovovat,můžete ho vrátit,dostanete zpět peníze nebo přípravek prostě vyměníte za jiný
Prodělat se na tom fakt nedá
Jestli se nepletu,tak jste říkala,že žijete v zahraničí,žejo?