Bolesti břicha podvečer

Anonymní
3.3.24 19:25

Bolesti břicha podvečer

Ahojky poslední 2 dni mě vždy navečer bolí břicho není to jakože nějaká bodavá bolest nebo tak prostě jako taková tupá dá se to vydržet nejak se přes den necpu nebo tak ale je mi divné že už druhý den mě zas bolí břicho a ani algifenky nepomáhají myslela že je to od nadýmání ale to z vás jdou plyny race naopak já bych potřebovala ale nejde ale na velké jsem už dnes 2× byla neznáte příčinu těchto problémů co by to mohlo být? Sem hypochondr mám strach že je to vážně 🥹 🤣 🤣

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78489
3.3.24 19:57
@Anonymní píše:
Ahojky poslední 2 dni mě vždy navečer bolí břicho není to jakože nějaká bodavá bolest nebo tak prostě jako taková tupá dá se to vydržet nejak se přes den necpu nebo tak ale je mi divné že už druhý den mě zas bolí břicho a ani algifenky nepomáhají myslela že je to od nadýmání ale to z vás jdou plyny race naopak já bych potřebovala ale nejde ale na velké jsem už dnes 2× byla neznáte příčinu těchto problémů co by to mohlo být? Sem hypochondr mám strach že je to vážně 🥹 🤣 🤣

psychika, kdyby to mělo reálnou přičinu, bolí tě břicho celý den a celou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.24 20:04

@stinga to si nemyslím že by to bylo psychikou je mi 22 a nepřijde mi že bych měla něco s psychikou nenervuju se nic 😀

• Citovat
  • Upravit
78489
3.3.24 20:12
@Anonymní píše:
@stinga to si nemyslím že by to bylo psychikou je mi 22 a nepřijde mi že bych měla něco s psychikou nenervuju se nic 😀

tak pokud jsi si tím jistá, tak to je skladbou jídel - zkus vynechat mléčné nějaký čas, pak zase lepek a poznáš, jaké jídlo ti nesedí, nebo jíš něčeho moc, a i ze zeleniny může být šílené nadýmání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
3.3.24 20:32

Je to teprve druhy den - třeba ti jen neco nesedlo. Hodila bych dietu na par dní a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.24 20:38

@Tichošlápek to nevím jestli zvládnu 😀 😀 😀ale pokusím se o to sem po nemoci tak je možné že tělo už taky potřebuje pohyb

• Citovat
  • Upravit
4.3.24 12:29

Kamarádka měla podobný problém, byla to rakovina a umřela za týden :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
4.3.24 12:31
@Kllarissa2004 píše:
Kamarádka měla podobný problém, byla to rakovina a umřela za týden :andel:
:think: přijde ti ten smajlík vhodný? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.24 12:35

No ona byla věřící tak je v nebi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
4.3.24 12:41
@Anonymní píše:
Ahojky poslední 2 dni mě vždy navečer bolí břicho není to jakože nějaká bodavá bolest nebo tak prostě jako taková tupá dá se to vydržet nejak se přes den necpu nebo tak ale je mi divné že už druhý den mě zas bolí břicho a ani algifenky nepomáhají myslela že je to od nadýmání ale to z vás jdou plyny race naopak já bych potřebovala ale nejde ale na velké jsem už dnes 2× byla neznáte příčinu těchto problémů co by to mohlo být? Sem hypochondr mám strach že je to vážně 🥹 🤣 🤣
@Anonymní píše:

tak v prvním příspěvku jsi hypochondr a máš strach, že je to vážné,
v druhém příspěvku „si nemyslíš, že by to bylo psychikou, nenervuju se, nic“ - tak nervuješ nebo nenervuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.24 14:34

@Keyllah boze je to hrozný to to je mi líto 🤕 ale toto se může stát 1 z 10 případů 🫠

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
4.3.24 14:42
@Daniela 42023 píše:
@Keyllah boze je to hrozný to to je mi líto 🤕 ale toto se může stát 1 z 10 případů 🫠
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.24 14:47

@stinga jen vysilují když mě něco bolí to je vše

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie