Bolesti břicha, nedorazila menstruce

299
17.11.13 11:45

Bolesti břicha,nedorazila menstruce.

Ahojky, mám takový problém, tedy spíše dotaz. :kytka:
Už týden se necítím ve své kůži, pořád je mě zima, nemohu se zahřát, jsem unavená a bez zájmu :nevim: menstruaci jsem měla dostat 13.11. a nic :nevim: teplota za posledních 6dní je po ránu 36,9-37-37,1-37,2
odpoledne je těch 37,2-37,3 Motá se mě často hlava a je mě na omdlení :?
Bolí mě v podbříšku jako když to mám dostat ale není to ta pravá bolest :nevim: tohle je taková bodavá)tak třikrát denně) a jde mě to až do močáku :think: :nevim: prsa mě bolejí na dotek jako blázen le to pokaždý když mám dostat menstruaci, jenže se mě zdá, že je mám nějaký nateklý a těžký nebo co :zed:
Myslíte, že by se mohlo jednat o těhotenství? Pro test si zajedu bud' zítra nebo ve středu a tak sem nervní jako prase :zed: Nemůžou to být třeba nějaké splašené hormony holky :think:
Asi jo, protože semnou nálady přímo cloumaj, že by jsem normálně vraždila a všechno mě strašně rozčiluje :,( :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
17.11.13 11:58

Pokud nebereš žádnou antikopceci a byl sex, tak se přikláním k těhotenství… já byla taky taková nesvá, spíš jako nemocná a lup ho. Dálnice jak prase. Ale bez testu ti nikdo na stopro neporadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.11.13 12:17

Koule je při neděli zamlžená… Těhotenství, viroza, splašené hormony.. Příští týden rozhodne :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
17.11.13 12:17

:lol: jo, myslím si, že se může jednat o těhotenství. A myslím si, že se taky jednat nemusí.
Udělej si test, tahle diskuse ti těhotenství asi těžko potvrdí, nebo vyvrátí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
17.11.13 12:18

Já to taky tak měla, s tím, že jsem měla // až týden po vynechání MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
17.11.13 12:35

Chápu, že tě to rozhodilo, ale tady je rubrika Manželství a partnerství, moc to sem nepatří.
Jinak sorry, ale zpoždění 4 dny nic neznamená, to že máš teplotu vypadá spíš na nějakou virozu, bolest v podbřišku na blížící se menses.

• Citovat
  • Upravit
299
17.11.13 12:35

Děkuji :-) já vím, že bez testu mě tu asi neporadíte :mrgreen: ale jen jsem myslela, jestli jste některá z Vás měla také podobné pocity a pak nakonec dorazila menstruace…víte, já jsem se rozešla se svým přítelem(pro partnerský život byl k ničemu a hulvát první třídy) a ted' kdyby se to potvrdilo asi by jsem mu to ani neřekla :nevim: už nejsem nejmladší, je mě 31let a miminko by jsem si už docela přála :hug: vidíte :-) ani ještě nic nevím a už plánuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
17.11.13 12:38
@Rakia píše:
Děkuji :-) já vím, že bez testu mě tu asi neporadíte :mrgreen: ale jen jsem myslela, jestli jste některá z Vás měla také podobné pocity a pak nakonec dorazila menstruace…víte, já jsem se rozešla se svým přítelem(pro partnerský život byl k ničemu a hulvát první třídy) a ted' kdyby se to potvrdilo asi by jsem mu to ani neřekla :nevim: už nejsem nejmladší, je mě 31let a miminko by jsem si už docela přála :hug: vidíte :-) ani ještě nic nevím a už plánuju :mrgreen:

Nech to koňovi, on má větší hlavu :-), co se má stát, to se stane… Vypadá to vážně na MS.

• Citovat
  • Upravit
132
17.11.13 12:40

Ahojda ;-) tak takhle se citim posledni dobou i já :-/ snad to bude tehotenství :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
17.11.13 12:42
@Sibyla0 píše:
Koule je při neděli zamlžená… Těhotenství, viroza, splašené hormony.. Příští týden rozhodne :P
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
17.11.13 12:42
@Misanekk píše:
Ahojda ;-) tak takhle se citim posledni dobou i já :-/ snad to bude tehotenství :-P
:mrgreen: :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.11.13 12:46
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
17.11.13 13:02
@Misanekk píše: :nevim:

Zkusila jsi testík :) já ho budu zkoušet bud' v pondělí nebo ve středu. Přeji ti krásné dvě čárky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
17.11.13 13:56

Zatím ne nechavam tomu čas ;-) dekuji ja tobě taky ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
4.12.13 18:36
@Misanekk píše:
Zatím ne nechavam tomu čas ;-) dekuji ja tobě taky ;-) :kytka:

Ahojky tak jak jsi dopadla :) :kytka:
Po testíkách, kde byli dálice jako blázen jsem šla k mudr. a…jsem v 7tt fotečku mám pořád u sebe a za týden jdu na další ultrazvuk, už se nemohu dočkat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí