Choulostivý gynekologický problém - prosím o radu

Anonymní
15.11.13 14:02

Choulostivy problem - prosim o radu

Omlouvám se za anonym, snad pochopíte, že jej nechci podepisovat :oops:.

Při menstruaci jsem si omylem zavedla tampon, na kterém zůstal na špici kus obalu. To jsem zjistila asi týden po konci MS, kdy ze mne tento kus „špinavého“ igelitu vyšel (ano, je to nechutné, ale potřebuju radu, proto musím popsat problém). Od té doby mám šílené svědění, předpokládám, že to souvisí. Co by mi pomohlo? Doktora chci volit jako poslední variantu, protože jej mám daleko, navíc nemám hlídání, prostě je to komplikované. Zkoušela jsme dětský bepanthen, ale nepomohl, jogurt na tampon taky ne. Nemám výtok, pouze to děsné svědění. Díky za případné rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
585
15.11.13 14:06

Výplach Rosalginem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.11.13 14:09

Tak doktora vol jako PRVNÍ variantu, můžeš mít nejspíš zánět v pochvě, na ten jsou léky na předpis, my ti tam dovnitř nevidíme, tvoje chování mi přijde dětinské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.11.13 14:09

V lékárně toho maj, asi bych tipla mykózu, ta je svědivá dost:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
15.11.13 14:10

Kup si Canesten 500 - 1 vaginální tableta, tu zavedeš na noc těsně před spaním dle návodu a k tomu Canesten nebo Clotrimazol (je levnější) a ten budeš zvenku a tak naokolo kde tě svědí mazat ráno a večer ideálně týden.
Když to za 2-3 dny nezabere, běž ke gyndařovi a řekni mu, že toto si zkusila a nezbralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
15.11.13 14:14

To se mi boužel taky stalo :oops:.ale na štěstí s toho žádné následky nebyli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
15.11.13 14:15

Koupila bych si v lékárně přípravek na záněty a mykózy (jsou různé globule, masti. Třeba Myofungar, Gynopevaryl - ten je globule i mast), některé přinášejí úlevu rychle. Svědivost vypadá spíše na mykózu. Tyhle léčebné kúry trvají vesměs 3 dny - to je akorát víkend i s pátkem. Kdyby to nezabralo, tak po víkendu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.13 14:25

Děkuji všem za rady, vyzkouším a pokud to nezabere, dojdu k doktorce.

Berry, ty jsi učitelka? Že tak hrozně ráda klasifikuješ :lol:.

• Citovat
  • Upravit
223
15.11.13 14:35

Taky bych zkusila ten vyplach.. a nebo dr. klidne treba jen zavolej.. u nas to tak funguje, ze zavolam, sice to zvedne sestra, ale jsou tam v pohode, tak jen reknu, ze mam problem, jestli bych nemohla mluvit s pani dr. a kdyz to nejde, tak poradi i sestricka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
15.11.13 14:41

Taky tipuji mykozu.. Zkus Canesten, Gynopevaryl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.11.13 14:45
@Anonymní píše:
Děkuji všem za rady, vyzkouším a pokud to nezabere, dojdu k doktorce.Berry, ty jsi učitelka? Že tak hrozně ráda klasifikuješ :lol:.

Ne. Stalo se mi něco podobného, léčba na víc, než týden. Po telefonu to nevyřešíš, ústně taky ne, tady si z těch rad naindikuj, co chceš, to vidí jen lékař, v jakém stavu a jak moc to máš a čím chycené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí