Krvácení mimo menstruaci

Anonymní
12.11.13 11:31

krvácení mimo menstruaci

Ahojky holky, snad mi nějaká z Vás pomůže. Vždy po menstruaci tak týden až dva po, mám slabé krvácení, ne nějak moc, spíš pár kapek tak dva až tři dny…začíná mě to znepokojovat. Dne smě napadlo jestli to nemůže nějak souviset s ovulací?? Těhotná bych být neměla…měla jsem to i předtím než jsem začala se sexuálním životem. K lékaři také nechodím…nevíte co by to mohlo být??? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
12.11.13 11:33

K lekari nechodis? Ach jo :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 11:34

Proč nechodíš k dr? nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 11:35

Cysta alebo myom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.13 11:36

Protože je mi 16 se sexem jsem začala v létě a to na tajňačku (vím co si asi budete myslet, puberťačka co si jen něco zkouší, ale tak to není…s přítelem jsem už dlouho..ale je o dost straší než já a nevím jak by to naši vydejchali). A moje mamka dělá ve zdravotnictví…takže na ní lekařské tajemství neplatí :(

• Citovat
  • Upravit
21848
12.11.13 11:39
@Anonymní píše:
Protože je mi 16 se sexem jsem začala v létě a to na tajňačku (vím co si asi budete myslet, puberťačka co si jen něco zkouší, ale tak to není…s přítelem jsem už dlouho..ale je o dost straší než já a nevím jak by to naši vydejchali). A moje mamka dělá ve zdravotnictví…takže na ní lekařské tajemství neplatí :(

Lekarsky tajemstvi plati na vsechny. Nemusis ji rikat proc tam jdes ne? Ptedpokladam ze mas vlastni rozum. Tak si vyhludni gyndoura a zajdi problem resit. On te nepokouse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
12.11.13 11:42

16ti letá už může jít k dr. bez doprovodu, ne? Tak si zajdi na tajnačku ke gynekologovi jinam, než kde pracuje tvoje mamka. Oni si neposílají vzkazy kdo kde byl. Jinak lékařské tajemství platí všude. Gynekolog tě prohlédne, to že nejsi panna, je mu fuk. 15 ti už bylo, takže nejsi ani „pod zákonem“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.11.13 11:43
@Anonymní píše:
Ahojky holky, snad mi nějaká z Vás pomůže. Vždy po menstruaci tak týden až dva po, mám slabé krvácení, ne nějak moc, spíš pár kapek tak dva až tři dny…začíná mě to znepokojovat. Dne smě napadlo jestli to nemůže nějak souviset s ovulací?? Těhotná bych být neměla…měla jsem to i předtím než jsem začala se sexuálním životem. K lékaři také nechodím…nevíte co by to mohlo být??? 8o

neblbni, chodit ke gyn bys měla už kvůli prevenci.. A co to mamce podat takto? A pak se s dr domluvit o samotě? Přímo ke gyn s Tebou mamka snad nepůjde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
12.11.13 11:47

No mamině to říct bude muset, protože pokud je slečna nezletilá, tak k vyšetření bude potřeba souhlasu zákonného zástupce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 11:48

Ked si dost stara na sex, tak si dost stara na vybehanie doktora. Krv mimo „termin“ fakt moze hovorit o cyste alebo myome.

Alebo patris k tym, co im vagina funguje na ukor mozgu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 11:49
@Anonymní píše:
Protože je mi 16 se sexem jsem začala v létě a to na tajňačku (vím co si asi budete myslet, puberťačka co si jen něco zkouší, ale tak to není…s přítelem jsem už dlouho..ale je o dost straší než já a nevím jak by to naši vydejchali). A moje mamka dělá ve zdravotnictví…takže na ní lekařské tajemství neplatí :(

ale platí na ni lékařské tajemství. Takže nechápu, proč bys nezašla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 11:50
@Nikaa88 píše:
No mamině to říct bude muset, protože pokud je slečna nezletilá, tak k vyšetření bude potřeba souhlasu zákonného zástupce…

odkdy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 11:50
@martina.se píše:
ale platí na ni lékařské tajemství. Takže nechápu, proč bys nezašla k dr.
mmchdm, mamce můžeš říct, že krvácíš mimo cyklus, že k dr potřebuješ, nemusí vědět, že nejsi panna.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
12.11.13 11:51

Normálně neblbni a běž k doktorce, stejně tam budeš muset začít chodit, minimálně na preventivky. Já myslela, že se normálně chodí od patnácti. Jo a mámě to nikdo neřekne, nesmí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
12.11.13 11:52

@Nikaa88 já to myslela tak, že domluvit se s mamkou, že by bylo dobré zajít za gyn kvůli prevenci.. a pak sním probrat potíže už bez mamky, jestli se stydí. MUDr. by s mamkou rozhodně neměl probírat, jestli je nebo není panna, nebo jo? Tohle nevím přesně.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí