Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to mi neříkej
Něčeho takovýho se prave obavám. A jakou ochranu mas ted?
Prý ta antiko mě nějak zblbla hormony nebo co,… je to už dlouho tak 5 let. Říkala, že mám brát v polovině měsíce, když bylo to krvácení mimo cyklus ascorutin volně prodejný, ale stejně to nepomáhalo. ![]()
a než mít menses každých 14 dní, tak to radši žádnou antikoncepci ![]()
Ahoj, 8.4 jsem začala trocha krvácet pak to přešlo druhý den mne píchálo v podbřišku aj prsa jsem měla citlivější a ranní krvácení v úterý jsem byla u doktora na vyšetření cytologie a řekla jsem mu. Prý jsem si rozházela hormony ale krvácení trvalo do 14.4.
Posledný menstruaci jsem dostala 17.3
Nechraněný sex jsme měli v únoru.
Mohla bych být těhotná ale to by doktor na ultrazvuku vyděl Ne
Nevím jestli si mám udělat těhotenský test teťka nebo počkat jestli dostanu další měsíc MS. ![]()
Antikoncepci beru ale přiznám se občas zapomenu ![]()
Dobrý den
mám dotaz menstruaci sem měla od 4.1 do 7.1 a 8.1 mi začala znova mám silné bolesti neberu žádnou antikoncepci a nebyla sem na žádném potratu co to může být děkuji za odpověď ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den
mám dotaz menstruaci sem měla od 4.1 do 7.1 a 8.1 mi začala znova mám silné bolesti neberu žádnou antikoncepci a nebyla sem na žádném potratu co to může být děkuji za odpověď
Může to být cokoli a jediný kdo ti řekne jak to je je lékař… V mém případě krvácení mimo cyklus znamenalo nádor…
@Anonymní píše:
Může to být cokoli a jediný kdo ti řekne jak to je je lékař… V mém případě krvácení mimo cyklus znamenalo nádor…
to doufám že tohle zrovna nebude mám strach zavolat na gyndu dvakrát se mi nechce ležet v nemocnici kdyby to bylo vážně
@pampulina Tak určitě v těch diskuzích najdeš i odpověď na to, co se ptáš. Případně třeba google.
@pampulina ovulace bývá cca 14 dni pred menstruací. nevím, jak dlouhou máš menstruaci, plus spermie nejakou dobu v tele vydrzi.
@karkarka menstruaci mam tak 5 dni, ted uz krvacim tyden…je to tak, ze 1 den nic, dva dny spinim…uz me to desi
Dobry den chtela bych se optat cim by to mohlo byt pred deviti dny mi skončila ms a dnes jsem zacala slabe krvacet spolecne se sliznici a boli me bradavky antikoncepci neberu.co to muze byt k dr na gyndu si zajdu v pondeli dekuji za odpovedi