Krvácení mimo menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.11.13 12:50
@Anonymní píše:
@Lili já HA nechci, myslím si že to není zrovna ideální brát hormony…

Za mna, hormony az ked je cyklus „usadeny“, idealne az po porode :oops: Ja totizto verim ze za polovicou snaziliek je HA, aj ked len nepriamo. Zrovna cyklus, a zakonzervuje pripadny problem az do doby, ked sa zacne byt tehotnenie aktualne. Akurat ten miniproblem co by sa bez HA mozno upravil aj sam, dozrievanim tela, uz potrebuje lekarsky zasah… ale to je len moj laicky nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
12.11.13 12:51
@martina.se píše: :think: a co když né? to bys jí pak nechala např v 16cti, ať se v tom plácá sama? Tak to čumím.. Při takových názorech se nedivím, že spousta děcek se bojí rodičům svěřit :think: Můj kluk ví, že ať přijde s čímkoliv, vždycky se to dá řešit, ale je důležité, abych o tom věděla :think:

Tak. Já jsem taky věděla at jsme mámou měli kde co, že kdybych přišla s průserem, že n¨mě pomůže.. Nikdy jsem nezapochybovala o tom, že by mě nechala starat se samotnou…
Třeba jsou to jen silné řeči. Se tím uklidňuju ;)

• Citovat
  • Upravit
12.11.13 12:51
@Brooucinda píše:
Mmch mohu se zeptat? Ty jsi dycky spala s chlapem, klukem se kterým bys potencionálně chtěla dítě??

Jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 12:52

@berry4 hém.. zrovna o tomhle jsem uvažovala, ale mám z toho strach :think: ale tak dobrý, že jste takhle domluvený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
12.11.13 12:53

@Nikaa88 je to kravina. Zadnej souhlas mit nemusi. Ja si byla pro ha poprve keste jako zodpovedna sestnactileta panna a rozhodne souhlas rodicu potreba nebyl :roll:
A neni to tak dlouho co mi bylo nact. To o cem pises se snad tyka DETI do 15ti let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@martina.se píše: :think: a co když né? to bys jí pak nechala např v 16cti, ať se v tom plácá sama? Tak to čumím.. Při takových názorech se nedivím, že spousta děcek se bojí rodičům svěřit :think: Můj kluk ví, že ať přijde s čímkoliv, vždycky se to dá řešit, ale je důležité, abych o tom věděla :think:

Roztiahnut nohy vie kazda, ja dufam ze z mojich dievcat vychovam inteligentne bytosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
@Bábi Zlopočasná píše:
Jo.

Máš můj obdiv. Já teda ne a ani bych nechtěla být tak uvědomělá v tolika letech v kolika to bylo :mrgreen:
Jen se obávám, aby tvé velké zásady jednou nebyly sesazeny nějakou kravinou právě od dětí tvých.. V tomhle jsi až moc tvrdá. Nezlob se

• Citovat
  • Upravit
9006
12.11.13 12:54

No dyt to pisu ze ja pro hormony taky nejsem ale neumim si predstavit to telisko teda v tom jsou taky asi hormony

zakladatelko - jsi rozumna holka, promluv s maminkou at mas brzy po starostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 12:55
@Brooucinda píše:
Tak. Já jsem taky věděla at jsme mámou měli kde co, že kdybych přišla s průserem, že n¨mě pomůže.. Nikdy jsem nezapochybovala o tom, že by mě nechala starat se samotnou…
Třeba jsou to jen silné řeči. Se tím uklidňuju ;)

tak nějak. Taky jsem věděla, že ať přijdu s čímkoliv, je to řešitelné. Tedy soukromé problémy atd. A nikdy by mi mamka neřekla, teď sis to upletla, tak se starej. Toto nepochopím.. pak se fakt nemůžu divit, že je tolik zpráv, kdy děcka zdrhají z domů a pod. Když se doma bojí následků :think: v 16 prostě ještě nemá tolik rozumu, stát se může cokoliv. Proto má vědět, že doma tu oporu mít bude… no taky si říkám, že jsou to snad jen silná slova.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

@martina.se no teorie by byla. Až mi to jednou řekne ( věřím tomu, že z toho bude mít stejný trauma, jako tedˇzakladatelka), tak se mnou to asi šlahne, budu se muset jít někam vybrečet a vstřebat to, že už moje holčička není moje holčička a jít to objednat ke gyn. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006

No jo babi je babi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Bábi Zlopočasná píše:
Roztiahnut nohy vie kazda, ja dufam ze z mojich dievcat vychovam inteligentne bytosti.

jako jasný, ale i to inteligentní děvče může ujet. a neříkej mi, že by ses potom zachovala takhle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.11.13 12:56
@berry4 píše:
@martina.se no teorie by byla. Až mi to jednou řekne ( věřím tomu, že z toho bude mít stejný trauma, jako tedˇzakladatelka), tak se mnou to asi šlahne, budu se muset jít někam vybrečet a vstřebat to, že už moje holčička není moje holčička a jít to objednat ke gyn. :lol:
:mrgreen: tak lepší řešit včas, než aby pak přišla, že budeš babička, že :mrgreen: ještě, že mám kluka :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9006
12.11.13 12:56

Martino jo babi jo precti si jine nazory v jinych diskuzich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
12.11.13 12:57
@martina.se píše:
tak nějak. Taky jsem věděla, že ať přijdu s čímkoliv, je to řešitelné. Tedy soukromé problémy atd. A nikdy by mi mamka neřekla, teď sis to upletla, tak se starej. Toto nepochopím.. pak se fakt nemůžu divit, že je tolik zpráv, kdy děcka zdrhají z domů a pod. Když se doma bojí následků :think: v 16 prostě ještě nemá tolik rozumu, stát se může cokoliv. Proto má vědět, že doma tu oporu mít bude… no taky si říkám, že jsou to snad jen silná slova.. :think:

ONo když to vezmu do důsledku.. Nikdy jsem neměla žádný velký proůšvih. Fakt nikdy. Takže jsem žádnou velkou pomoc nepotřebovala, ale..Když se zamyslím nad tím, kolik se toho stát mohlo, protože jsem si počínala tak a ne onak..Je to o náhodě.. :nevim: Až kluk bude větší budu ho učit to, že at udělá co udělá at přijde. Nenechám ho v tom. Když to nebudou zrovna třeba drogy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa