Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Brooucinda píše:
Máš můj obdiv. Já teda ne a ani bych nechtěla být tak uvědomělá v tolika letech v kolika to bylo
Jen se obávám, aby tvé velké zásady jednou nebyly sesazeny nějakou kravinou právě od dětí tvých.. V tomhle jsi až moc tvrdá. Nezlob se
Uz som pisala, roztiahnut nohy vie kazda. Ja od svojich dievcat ocakavam trochu viac. Necakam ze budu bezproblemove, ani ze ziskaju nobelovu cenu. Iba dufam ze budu viac nez chodiaca vagina.
@martina.se píše:
jako jasný, ale i to inteligentní děvče může ujet. a neříkej mi, že by ses potom zachovala takhle
Jenže bábi si dycky vybírala pouze samce na případné oplodnění. Takže i kdyby oplodněná byla, nevadilo by jí to…
Velké zásady velké…
@Lili píše:
No dyt to pisu ze ja pro hormony taky nejsem ale neumim si predstavit to telisko teda v tom jsou taky asi hormonyzakladatelko - jsi rozumna holka, promluv s maminkou at mas brzy po starostech
STRACH MÁ VELKÝ OČI A NEVĚDOMOST JEŠTĚ VĚTŠÍ. PROČTI SI ODKAZ. JDE O NEHORMONÁLNÍ TĚLÍSKO, VHODNÉ PRO DÍVKY, CO JEŠTĚ NERODILY.
Rozhodně mnohem přijatelnější volba, vč. finanční stránky věci, než do sebe ve vývinu cpát HA a pak jezdit po CAR a snažit se otěhotnět…
@Bábi Zlopočasná píše:
Uz som pisala, roztiahnut nohy vie kazda. Ja od svojich dievcat ocakavam trochu viac. Necakam ze budu bezproblemove, ani ze ziskaju nobelovu cenu. Iba dufam ze budu viac nez chodiaca vagina.
Očekáváš, že nebudou bez problémů, ale kdyby se nějake objevil, vykadíš se na ně… Taky o¨možnost a je jedno jestli problém bude ve vagíně nebo jinde…
@Bábi Zlopočasná Klidně může tvá dcera v budoucnu brát HA a přesto být těhotná, může se to stát…to na ní pak zanevřeš??? Každej má prece právo udělat chybu a těhotenství v 16 není žádná radost, ale když už se to stane…snad bys jí pomohla, nebo očekáváš že se hned postaví na vlastní nohy a ty bydeš babička která nebude o vnoučeti nic vědět… ![]()
Bery v tom s tebou souhlasim, mam dva kluky copak budu resit asi ja
@Lili Mám taky kluka. S kluky budem řešit vhodnost neustále ochrany při sobě
@Lili Lili, myslíš že bych Ti mohla napsat soukromou zprávu a třeba to s tebou probrat, líbí se mi tvé názory??? ![]()
@Bábi Zlopočasná píše:
Broucinda - no ze si vybirala jen samce na oplodneni uz od 16 : ):)a proto dopadla tak dobre a nic se ji stat nemuze, a ikdyby se ji to prihodilo mamina by ji nakopala pr… a tim by se vse vyresilo
@Brooucinda píše:
ONo když to vezmu do důsledku.. Nikdy jsem neměla žádný velký proůšvih. Fakt nikdy. Takže jsem žádnou velkou pomoc nepotřebovala, ale..Když se zamyslím nad tím, kolik se toho stát mohlo, protože jsem si počínala tak a ne onak..Je to o náhodě..Až kluk bude větší budu ho učit to, že at udělá co udělá at přijde. Nenechám ho v tom. Když to nebudou zrovna třeba drogy
Vidis, si horsia nez ja, decko si zena sama vychova, ale s drogami si clovek sam neporadi.
@Lili píše:
Broucinda - no ze si vybirala jen samce na oplodneni uz od 16 : ):)a proto dopadla tak dobre a nic se ji stat nemuze, a ikdyby se ji to prihodilo mamina by ji nakopala pr… a tim by se vse vyresilo