Krvácení mimo menstruaci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
12.11.13 13:35
@Lili píše:
No to by mi jeblo kdybych za par let byla babicka, s tim ja ted tak nejak nepocitam

jako taky bych nevřískala nadšením, ale prostě bych požadovala, ať přijme zodpovědnost.. není sice ideál představa, že jsem např ve 38mi babi, ale kdyby se stalo, vezmu to v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
12.11.13 14:41
@Bábi Zlopočasná píše:
Vidis, si horsia nez ja, decko si zena sama vychova, ale s drogami si clovek sam neporadi.

Promin. Asi jsem tě nepochopila. Za drogy si každý může sám. Na to jsem zase nekompromisní já. Snažila bych se ale pomoci i v tomto případě… A musím s tebou nesouhlasit. I s drogami si člověk dokáže sám poradit. Když chce

• Citovat
  • Upravit
9006
12.11.13 15:54

Martinio to je super faky to tak zkousim ono hodne zalezi i na povaze ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 17:52
@Brooucinda píše:
Promin. Asi jsem tě nepochopila. Za drogy si každý může sám. Na to jsem zase nekompromisní já. Snažila bych se ale pomoci i v tomto případě… A musím s tebou nesouhlasit. I s drogami si člověk dokáže sám poradit. Když chce

Uz som nechcela pisat, ale za drogy si moze kazdy sam (aj ked Ti ich mozu dat bez Tvojho vedomia, aspon niektore), ale za tehotenstvo nemozem, to duch svaty 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.13 17:53
@Allons-y píše:
mýlíš, tak to není

Takze ked ako neplnoleta porodim, tak sa stanem pravnym zastupcom mojho dietata, a teda ma automaticky splnoletnia a moji rodicia prestanu byt mojimi pravnymi zastupcami? Zaujimave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654
12.11.13 17:58
@Bábi Zlopočasná píše:
Takze ked ako neplnoleta porodim, tak sa stanem pravnym zastupcom mojho dietata, a teda ma automaticky splnoletnia a moji rodicia prestanu byt mojimi pravnymi zastupcami? Zaujimave.

Ne, když jako neplnoletá porodíš, tak musíš k soudu, ke tě uznají / neuznají zákonným zástupcem tvého dítěte (pokud neuznají musí mít opatrovníka) a tím to končí. Zplnoletní tě jen kvůli svatbě, pokud chceš. Není to žádná povinnost. Tvým právním zástupcem jsou stále tví rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
12.11.13 19:08
@Bábi Zlopočasná píše:
Uz som nechcela pisat, ale za drogy si moze kazdy sam (aj ked Ti ich mozu dat bez Tvojho vedomia, aspon niektore), ale za tehotenstvo nemozem, to duch svaty 8o

Já jsem ale nenapsala, že za těhotenství si nikdo nemůže. Souhlasím s tebou, kdo jak se chová, tak takové to má. Ale vymlouvat - někdo mi to tam dal.. To jsou kecy. Když nechci aby to,,někdo ´´ dal do pití, nechodím tam, kde je to možné. To jsou blbosti. Může se to stát, jako všechno, ale jsou to jen výmluvy… Za drogy si může každý JEDINEC sám, ale za těhotensví můžou snad dva ne?
Proto vidím ten rozdíl. Těhotenství a braní drog je nebe a dudy. A kdežto za těhotensví si můžou ti dva a v tom případě bych dceři i synovi pomohla, tak za drogy by si dítě mohlo samo a proto bych byla spíš v tomto případě nekomrpomisní :nevim: To neznemaená, ale že bych se nesnažila pomoci

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.14 11:33

Ahoj prosím o radu, už přes rok beru HA po půl roce jsem začala krvacet i během braní mimo menzes, tak jsem šla k dr. a ten mi napsal jiné prášky, to samé se mi stalo cca před 3 měsíci a dr mi řekl, že už jiné prášky mi napsat nemůže, že tyhle jsou nejsilnější. :( A dnes se mi to stalo za se jsem zhruba v polovině platíčka (pauzi na menzes dělám pravidelně každý měsíc) a zase jsem začla krvácet a dost mě bolí břicho jako při klasické menstruaci. Docela mě to obtěžuje že si to dělá stejnak co chce ikdyž ty prášky beru. Máte s tím někdo zkušenost? K Dr nehodlám jít stejnak mi řekne to samí že se to stát může a vůbec to neřeší.

• Citovat
  • Upravit
11370
17.7.14 11:43

Mě to dělala antikoncepce Lindynette 20. Byla jsem z toho na nervy. Dělalo mi to ob měsíc a prý proto, že byla nízkohormonální. Teď mám zas Mercilon a v pohodě. Jinak jestli je to už u druhé HA, tak bych možná zapřemýšlela nad jinou antiko. Třeba tělísko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.14 12:07

@mejdylko Děkuji za info před tím jsem měla Lunafem a teď Minisiston. Ale nad tělískem neuvažuji, cca za rok se chceme snažit o druhé mimi. Ale zkusim si o tom něco přečíst. Také mě to rozčiluje. Zlatě když jsem ji nebrala.

• Citovat
  • Upravit
11
23.10.14 19:43

Ahoj holky prosim mam podobny problem vzdycky sem mela ms po 26–30 dnech a tedka jsem ji dostala v zari po 14 denni prestavce opet a predevcirem po 14 denni prestavce zase znovu a je jina nez driv silnejsi a misto toho jak jsem byla zvykla ji mit dva dny hodne dva dny malo a dalsi de uz jen spineni tak tedka ji mam uz potreti zase silnou a minimalne 4–5 dnu a pak ani pamatky nevite co to muze bejt? Mam novou praci kdy jezdim v 8 a vracim e v pet a nerada bych hned po prvnim tydnu bezela k doktorovi a o praci pak prisla neberu HA uz rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
24.5.15 02:51

PROSÍM POMOC :(

Ahoj holky,

snad se mi některá z vás ozve, i když je diskuze neaktuální. Je mi 27 let, HA neberu cca od 20 let. Menstruaci mám poměrně pravidelně (max 3 dny zpoždění.)

Dnes (15 týden cyklu) sem při návštěvě v restauraci ucitíla, jak ze mě něco vyloženě teče. Myslela jsem, že vodnatý výtok, okamžitě jsem bežela na WC, kde jsem zjistila, že ze mě dost silně vytéká krév - „čerstvá“ světle červená. Žádní špinění, opravdu to ze mě teklo, což jsem cítila + okamžitě flek na prádle a prosáklo to až na kalhoty. U toho bolest v podbřišku, plynatost. Nikdy v životě sem mimo cyklus nekrvácela.

Pročetla jsem spoustu diskuzí i článků a trochu panikařím. Myslíte, že by se mohlo jednat ovulační krvácení (15 den by tomu odpovídal)? Ale z diskuzí jsem pochopila, že holky měly spíš takové špinění. Mohu s klidnou duší vyloučit těhotenství/uhnízdování, jelikož momentálně miminko neplánujeme? No a ta nejhorší možnost, bojím se, aby to nebylo něco závažného. Co myslíte vy, která možnost nejvíce odpovídá mému případu? Děkuju mockrát, hrozně panikařím. :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3862
24.5.15 07:04

@Dnsk1 bude to ovulační krvácení. Taky jsem krvácela místo toho, abych špinila a vše v pořádku. Teď jsem dokonce těhotná takže bych neměla vůbec strach :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
24.5.15 07:39

Holky také se chci zeptat. Jsem uz rok po porodu, doktorka mi nasadila jednu antikoncepci a bohužel mi neudržela dva cykly po sobě. Tak jsem nechala pauzu a par měsíců na to mi začalo střídavě spineni a krvácení a táhlo se to ale cely mesic! Pak jsem dva mesice antiko nebrala a vse bylo v pohode, žádné spineni. Ted jsem nasadila janine, jsem v půlce plata a zase to samé, spineni, krvácení. Tak ja uz nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.15 09:27

Taky jsem měla jako by dvě menstruace ( jednu v půlce cyklu a za dva týdny znovu v jednom měsíci bylo to na palici :zed:.
Musela jsem přestat brát antikoncepci, protože mi to dělala nízkohormonální i silnější antiko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa