Bolesti břicha, nedorazila menstruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2468
4.12.13 19:39

Rakija, gratuluji.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.6.14 14:12

Opozdena MS po Pregnylu

Ahojky
mám docela dlouhé cykly, neustale se prodlužují, jsem nyní na 33 dnech z 28 dní (obodbéí pul roku).
Mam i posunutou ovulaci, bývá těsně před ms ( zjištěno UTZ). Nyní mě asi měsíc trápí bolesti břicha, mudr mi našel cystu na pravé straně a byla jsem shodou okolností těsně před OVu (28 DC) tak mi píchl Pregnyl aby k ovu došlo. Druhý den jsem měla šílené bolesti břicha, další den už mi bylo naprosto fajn a po tom měsíci bolesti zmizly úplně. Kolem Ovu jsme se s přítelem snažili. Pak (32DC) - 4. den od OVU opět šílené bolesti břicha, tentokrát na levé straně a drží se mě občasné dloubnutí doted, špatně se mi vstává, plet taky strašně zhoršená atd. MS taky nikde a ani žádné předMS příznaky, jen to dloubání mě štve a poslední měsíc fakt stojí za houby, jsem pořád unavená a je to pořád horší… Četla jsem tu že delka od ovu do ms je pořád stejná, čili 14 dní, to se mi nějak nezdá, jelikož mi MUdr říkal že bych nebyla vyjímka kdyych měla ovu a pak hned ms, že spousta žen takto těhotní, jsem z toho jelen… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
11.6.14 14:27

@mischax pokud chapu dobre, byla cysta predtim asi vpravo, zmizela a ted te picha vlevo? Muze to byt zase cysta, mela jsem to stejne, muze natahnout i cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.6.14 14:28

Ano, byla vpravo, kde byl i folikul takze se dala injekce aby to prasklo coz se asi stalo dle bolesti a ted to mam zase na druhe strane ale jina bolest :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
11.6.14 14:30

@mischax podle toho, co popisujes, by mohla byt. Kdyz folikl nepraskne, tak roste dal a vznikne cysta. Ale to bez ultrazvuku nikdo nezjisti. Test sis predpokladam delala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.6.14 14:31

Ale me to prave ze boli jinde a jinak…
test jsem si nedelala, jsem 6 dní po ovulaci tak je to zbytecne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
11.6.14 14:32

@mischax jinak folikl muze mit pred ovulaci az 2,5 cm - proto jsi dostala pregnyl na jeho prasknuti, aby probehla ovulka. Az kdyz folikl nepraskne a roste dal a ma vice nez 2,5 cm ( ja mela 6 cm), tak se mluvi o cyste. Myslim, ze podle toho co pises, jso predtim opravdovou cystu nemela :think:

Příspěvek upraven 11.06.14 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
11.6.14 14:33

@mischax no predtim jsi asi mela bolesti z prasknuti toho foliklu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.6.14 14:34

Nameril neco kolem 3×4cm tak nevim a rikal ze to vypada hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.6.14 14:35

Bolesti pred navstevou mudr byly z te cysty pry, trvaly fakt skoro mesic, po pichnuti pregnylu se mi dost ulevilo, takze predpokladam ze to prasklo jen se par dni nato objevily zase na druhe strane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
11.6.14 14:37

@mischax tak to se divim, to uz cysta je, vetsinou se ceka do MS a pozoruje se, mne zmizela po MS potom sama. Ty bolesti ale byly predtim asi jine, protoze ta cysta praskla, s tim se ale nekdy skonci i v nemocnici. Kdyz mela mela cystu ja, tak jsem mela tupe bolesti pri pohybu od terminu ovulace do MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
11.6.14 14:38

@mischax tak si skoc na gyndu znovu, asi jina rada neni :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
11.6.14 14:39

Ja nikdy cysty nemela, nebo jsem o nich aspon nevedela…
prave ze cekam na ms ale nevim kdy by mela po pregnylu dorazit.
uz tak mi prijde ze jsem u dr kazdou chvili, za posledni mesic snad uz 4×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
11.6.14 14:52

@mischax Pregnyl je jen na to prasknutí folikulu, příchod MS neovlivní, pokud se nepletu. A ten Ti ale doktor píchnul už v tom minulém cyklu, ne? Teď jsi bez léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85443
11.6.14 14:53

A kolikátý DC jsi vlastně teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie