Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Myslím, že asi všechny
Pohyby cítíš? Klid, užívej si pravděpodobně jedny z posledních chvil
Já měla taky takový bplest. Pak jsem šla na vyvolání!
![]()
Zkušenost mám, vím jaké to je…týden před porodem jsem měla několik dní v kuse bolesti, střídaly se po 3-12 minutách, tvrdlo mi u toho břicho, při každé té bolesti jsem musela všeho nechat a někdy i vydýchat, vana mi nepomáhala, myslela jsem, že rodím a nakonec to přestalo, rodit jsem začala den před termínem, porodila jsem přesně na termín. Bohužel nemůžeš dělat nic jiného, než vydržet
Kdy máš další kontrolu?
@Martina789 už se ti to krátí
![]()
Co takhle zkusit koupit klystyr v lékárně a doma si ho udělat, uvolní se střeva, to by mohlo pomoct ![]()
Zname…me tvrdlo bricho silenym zpusobem uz mesic pred porodem, byla jsem si kazdou noc jista, ze pojedu rodit…Termin za 3 dny- nooo to uz jdes do finale ![]()
Zkus horkou vanu, ale musí být aspoň 60-ti minutová - četla jsem a vyzkoušela. Kratší dobu při poslíčkách mi to nepomohlo, za tu hodinu ano.
A při porodu mi to na chvilku jen zmírnilo kontrakce.
Kontrolu mám dneska
Každým dnem čekám kdy konečně pojedem rodit a furt nic
večer nemůžu vůbec spát probouzím se bolestí a nejhorší natom je že to bud´ po 2 hodinách přejde nebo nepomáhá vůbec nic ![]()
Ahoj holky už týden mě bolí břicho…dá se to vydržet ale večer je to vždycky horší tvrdne mi břicho a nemůžu spát
poslední 4 dny se ktomu přidala i křížová bolest v zádech včera jsem si šla lehnout do vany ale nepomohlo termín mám za 3 dny… nemáte stim některá zkušenost?