Bolesti prsou - jsem těhotná?

1520
15.6.06 14:31

Bolesti prsou

Ahoj holky, chtěla jsem se s vámi poradit. Asi tak 3 týdny mě bolí hrozně prsa, cítím takové pnutí. V neděli jsem dostala menstruaci - trvala asi 3, z toho 2 dny slabě. V tu dobu mě taky bolely prsa z vnitřní strany. Většinou mě bolely z vnější strany, ale tentokrát ne. Ještě nikdy mě takto neboleli v kuse. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Gynekolog mi řekl, že je to normální, i když je čirá kapička tekutiny z bradavky, tak to nic není. Co vy na to???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
15.6.06 14:35

Lenko je opravdu nutné zakládat x-krát diskusi na jedno téma? Když už, stačí do původní diskuse napsat a tím dotaz znovu vytáhnout, ale prosím ne pokaždý nově. Pak je to tu děsně nepřehledný…

Navíc možná by stačilo dát do vyhledávače aněco ti to tu určitě najde, určitě nejsi první ani poslední :wink:

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Radina
15.6.06 14:50

Ahoj Gabčo, moc sem už teda nechodím, ale pokaždé když nakouknu do diskusí, tak tam najdu tvoje: podívej se už to tu bylo…
Můj názor je ten, že když už se angažuješ, tak pomoz a najdi pro dotyčnou ten odkaz. Na ukončení nebo smazání diskuse je tu admin. Promiň, ale tvoje způsoby mne hezky dlouho vadí a už mi nedá se neozvat.
Mmch, mně vyhledávání nefunguje a jsem z těch co diskuse s omluvou zakládají znova, přestože tu už byly.

• Citovat
  • Upravit
6545
15.6.06 15:05

Radino ani bych nereagovala, ale tenhle přesnej dotaz vložila pisatelka o 3 řádky níž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
15.6.06 15:10

Radino,

jasně - vyhledávání je problém, chápu to, chyba na naší straně.

Ale pokud někdo založí dvakrát diskusi na stejné téma během velmi krátké doby a pokud ta první ještě nezmizela z nově založených diskusí, tak si myslím, že se na to má upozornit, zvlášť tak slušně, jak to udělala Gabinka.

• Citovat
  • Upravit
1520
15.6.06 15:16

Vidím, že jste dneska velmi milé…
1. vyhledávání mi nefunguje
2. moje téma je převážně na bolesti prsou, ne na vytékání tekutiny

Vidím, že Gábina se snaží hodně pomáhat a radit. TAKŽE DÍKY GÁBINO!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
15.6.06 15:26

Lenko,

sorry. Takže tu novou diskusi jsi založila jen pro to, že ta původní se odchýlila jiným směrem než jsi chtěla??? Nejde to upřesnit v té původní…?

Ono nejde o jednu diskusi, ale kdyby se takhle choval každý, tak se tu zblázníme.

• Citovat
  • Upravit
6545
15.6.06 15:28

Radino poslední věc - chytneš se oznámky o vyhledávání, dobrá, dlouho to v tobě asi vře a stačí jedna věta, ale asi jsi nepodchytila tu podstatu, protože poznámku o vyhledávání jsem dala dospod, v rychlosti a okrajově. V první řadě a nic víc v tom nebylo, jsem pisatelku upozornila, že je zbytečné dělat víc diskusí s jedním obsahem (doslova a do písmene totožným). Jinak je mi jsaný, že ne každej má čas vyhledávat (i když často se jedná o problémy, kdy se tu něco řeší dokola)…ale zkrátka dvakrát pod sebou dávat jednu věc mi přijde zbytečný…

Taky jsem nepochopila bod 2 v odpovědi lenky, když ta diskuse, o které se bavím (bolesti) je prostě slovo od slova stejná…

Ale jinak se s nikym nemam chuť dohadovat, není to tu ani k tomu určené, ani to nemáme nikdo zapotřebí, ne? :wink:

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.6.06 15:31

Víte co, tak tuhle diskuzi smažte, doufám že budete spokojené všechny..... možná až na ty, co opravdu potřebují slyšet něco stejného či si nechat poradit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.6.06 15:42

Lenko poslala jsem ti SZ.

Víc se tady k tomu vyjadřovat nehodlám

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
15.6.06 15:47

Lenko promin, ale fakt jsi se mohla zeptat jinde. To neni, ze bych te chtela nastvat. Ale je toho tady na tohle tema opravdu, opravdu hodne. A stejne jsi chtela slyset, ze jsi mozna tehotna. Hlavne to neber zle, to bych fakt nerada.

Gabinko take promin, ale ja uz si take nekolikrat vsimla, ze nekoho usmernujes:-) No me to vydycky spis pobavi.
Nechci ani jednu z vas nastvat.

Ale je pravda, ze nekdy je tezke otevirat znovu otevrenou diskusi. Protoze lidi uz vetsinou neodpovi tomu, co se pta pozdeji. Ale prectou si prvni dotaz a uz je to nebavi dal a odpovi po svem. I kdyz se uz diskuse otocila jinak nebo uz se pta nekdo jiny na neco trochu jineho.
Sama jsem uz takhle v podstate odpovidala prvnimu a ne tomu, co potreboval a naopak i ja se takhle nedozvedela odpoved, protoze jsem se ptala ve stejne diskusi jako „druha“ .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
15.6.06 16:23

Ještě jednou já:)

S Lenkou jsme si to vyříkaly…

Jinak si vaši výtku beru k srdci a budu se snažit krotit, ale 100%ní nebudu rozhodně…

Takže emimču zdar! :lol:

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.6.06 17:05

Pro ALADINU: pleteš se v tom, že jsem chtěla slyšet, že jsem možná těhotná. Já totiž na MOŽNÁ nevěřím…
Asi jsi nebyla v situaci, kdy bys mimi chtěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
15.6.06 17:07

S Gábinkou jsme si pěkně pokecali na icq…je to super holka, jen říká všechno narovinu a to já umím ocenit. GÁBI DÍKY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
15.6.06 17:34

Holky,

jste neskutečný!!! :-)

Moc dííík!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...