Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte některá zkušenost, že by vám na začátku těhotenství při zmáčknutí prsu z bradavky něco vyteklo - jsem dnes 30DC (z 28-30). Byla to jen taková malá vodová kapička (bez zbarvení.....)
Moc děkuju
Když jsme se pokoušeli o miminko, tak se mi tohle jeden cyklus stalo také. Moje dr. mi říkala, že to je díky anovulačnímu cyklu (který jsem ten měsíc skutečně měla), ale můžou být i jiné důvody.
Mně se to stalo 3 dny před termínem MS ten ÚSPĚŠNÝ cyklus, takže držim palce ![]()
Mně se to taky jednou stalo a těhu jsem určo nebyla. Přeju, aby to bylo u tebe opačně ![]()
Cami & co. 37tt
Lenino, mě se to stávalo, když jsem byla těhotná, ale někdy, i když ne… Takhle se to určit nedá. Ale držím palce! ![]()
Tak ja mela vytok z bradavek jen na zacatku tohohle - tedy meho prvniho tehotenstvi, nejak tak v dobe, kdy mela prijit MS a nejakou dobu potom. Nikdy predtim, kdyz jsem nebyla tehu jsem to nemela. Takove jako male kapicky pruhledne tekutiny, takze jsi treba tehu ![]()
ahoj..ja mela dostat MS v nedeli…a taky uz me par dni tece po zmacknuti voda z bradavek…tak jsem zvedava co to je..
díky moc za odpovědi - u mě to byla asi jen nějaká hormonální nerovnováha… po 3 dnech zoždění jsem pak dostala MS a pokousšíme se o malé březňátko
ješt jednou moc děkuji za všechny odpovědi
Hihi, tak to já jsem asi nějaký unikát. Výtok z bradavek mám (a měla jsem i u prvního těhu) snad od 3.měsíce… Nyní jsem v 35 týdnu a občas mě prsa bolí, jak jsou „nalitá“, tak musím trošku odpustit
Ale snažím se to dělat co nejméně, abych právě tímto nespustila to „skoromlíčko“ ještě více. Jinak mám kromě čirých kapiček taky takové bíložluté, tedy ne jen kapičky. Myslím, že je to kolostrum, velmi se to tomu podobá. Takže vložky do podprsenky musím nosit už teď
No jak říkám, jsem unikát ![]()
Ahojte. Potrebujem velmi nutne poradit. MS mi meska od26.06.06, bazalna teplota sa drzi na 37,3-5, bolia ma prsia, mam z jedneho belavy vytok, z druheho ciry. Tehotensky test vysiel uz 4× negativny. Moze ist aj v tomto pripade este o tehotenstvo, alebo je to hormonalna nerovnovaha. Poradte mi prosim. Dakujem
Haha - až takový unikát nejsi, mám to samé (i když posledních pár týdnů se bez těch ohavných vložek do podprsenky obejdu, ťuk ťuk). Někdo prostě produkuje kolostrum skoro celé těhotenství
.
Já už i před a právě proto jsem si myslela, že se zadařilo - doktorka mě bohužel vyvedla z omylu
- ale jak jsem myslela, že už teda těhotná jsem, tak tělo zapomnělo vzdorovat a já jsem vážně otěhotněla
. I když možná to byla náhoda.
Produkce mleziva může znamenat, že máte zvýšený prolaktin (a ten, bohužel, působí antikoncepčně, ovšem jen při velmi vysokých hodnotách). Prostě třeba vyčkat na test. Držím palce!
Potřebovala bych poradit.
Pozoruji v posledních dnech mléčný výtok z bradavek po zmáčknutí - takový hodně žlutý a potom čirý, prostě jako mlezivo..Prsa jsou napnutá a bolí,proto jsem tu bradavku taky mačkala.
Jsem 22DC,o miminko se cíleně nesnažíme,ale nechráněný pohlavní styk byl.Ale 10.den cyklu,což je podle mě brzy
Bohužel,posledních pár měsíců jsem si cyklus hlídala jen zběžně, zapomněla jsem si napsat některé menstruace,tak nemůžu ani pořádně počítat.Když to ale zprůměruji,tak mám cykly dlouhé 25 - 26 dní(někdy delší), z toho MS 4 nebo 5 dní,poslední den nebo dva jen špinění..Začátek poslední MS byl 23.9 hodně brzy ráno,trvala 5 dní..
Zvýšený prolaktin - nevím,kojila jsem,otěhotněla bez problémů při kojení a kojila souběžně s těhotenstvím.Dítě jsem odstavila letos v lednu..
Měla jsem i problémy s cystami,před těhotenstvím a během těhotenství,ale letos v únoru jsem byla na gynekologické prohlídce a vše bylo v naprostém pořádku.
Je možné, že tento výtok z bradavek je známkou počínajícího těhotenství? Kdy můžu použít ten nejcitlivější těhotenský test?Je ještě brzy?Musím počkat až do termínu MS(ta by měla přijít někdy příští týden).
Kromě toho na sobě pozoruji i jiné příznaky,bolesti hlavy,hlad v noci,bolest v podbřišku, ale ne nějak extra silné..Je mi jasné, že to může být sugesce,i když se na to neupínám.
Přemítám,jestli jsem mohla otěhotnět ze styku 10.den cyklu a co se to děje.Je možné si udělat už teď test tak,aby podal věrohodný výsledek?
Anonymní píše:
Potřebovala bych poradit.
Pozoruji v posledních dnech mléčný výtok z bradavek po zmáčknutí - takový hodně žlutý a potom čirý, prostě jako mlezivo..Prsa jsou napnutá a bolí,proto jsem tu bradavku taky mačkala.
Jsem 22DC,o miminko se cíleně nesnažíme,ale nechráněný pohlavní styk byl.Ale 10.den cyklu,což je podle mě brzyBohužel,posledních pár měsíců jsem si cyklus hlídala jen zběžně, zapomněla jsem si napsat některé menstruace,tak nemůžu ani pořádně počítat.Když to ale zprůměruji,tak mám cykly dlouhé 25 - 26 dní(někdy delší), z toho MS 4 nebo 5 dní,poslední den nebo dva jen špinění..Začátek poslední MS byl 23.9 hodně brzy ráno,trvala 5 dní..
Zvýšený prolaktin - nevím,kojila jsem,otěhotněla bez problémů při kojení a kojila souběžně s těhotenstvím.Dítě jsem odstavila letos v lednu..
Měla jsem i problémy s cystami,před těhotenstvím a během těhotenství,ale letos v únoru jsem byla na gynekologické prohlídce a vše bylo v naprostém pořádku.Je možné, že tento výtok z bradavek je známkou počínajícího těhotenství? Kdy můžu použít ten nejcitlivější těhotenský test?Je ještě brzy?Musím počkat až do termínu MS(ta by měla přijít někdy příští týden).
Kromě toho na sobě pozoruji i jiné příznaky,bolesti hlavy,hlad v noci,bolest v podbřišku, ale ne nějak extra silné..Je mi jasné, že to může být sugesce,i když se na to neupínám.
Přemítám,jestli jsem mohla otěhotnět ze styku 10.den cyklu a co se to děje.Je možné si udělat už teď test tak,aby podal věrohodný výsledek?
test si udelej az treba druh/treti den po zpozdeni menstruace, protoze i kdyby ti vysel pozitivni tak to nic moc znamenat nemusi,..
Ahojky mam zluty mazivy vytok z prsu nevi byla jsem dne 22.1 na kyretazi a jeste jsem to do ted nedostala, dnes ranko jsem byla na vyvolavacce a mam stale chut na sex.
prosim porad te
dekuji