Vadí to?

1
7.6.06 12:51

Vadí to?

:oops:
Ahoj holky,
sedím a pročítám Vaše příspěvky a tak jsem se rozhodla se Vás zeptat. V únoru mi dělali laparoskopii a vše nasvědčuje tomu, že bych měla být v pořádku. O víkendu jsme měli spočítanou ovu podle ultrazvuku, tak jsme tulíkovali. Je nže mě začalo bolet v podbřišku cca v pondělí. Včera jsem byla zase na ultrazvuku a doktorka mi řekla, že je tam cysta cca 4,5 cm.
Myslíte, že cysta může zabránit početí???
Díky za odpověď Katka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1674
7.6.06 12:57

Ahoj Katko!

Já jsem s cystou na vaječníku otěhotněla na 1. pokus.
Tak držím place ať ti to vyjde. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
7.6.06 13:30

Čau Káťo,
myslím, že cysta by neměla až tak vadit, pokud máš průchodné vaječníky, je vše OK, cysta se dělá velmi často a sama i praská. Tak držím pěstičky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
7.6.06 13:35

cysta poceti vadit muze, pokud produkuje hormony, ale nemusi… vetsina jich zmizi sama od sebe behem 2-3 cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3462
14.6.06 14:14

Já si myslím, že s cystou můžeš otěhotnět. Před pár lety jsem měla na levém vaječníku několik cyst. Jednou mi i praskla, nic příjemného to není. Teď jsem těhotná a doktor mi potrvrdil, že právě z tohoto vaječníku. Ale na ultrazvuku teď není nic vidět. Prý po prasknutí si tělo pomůže samo a vše se vstřebá. ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
15.6.06 19:36

cysta 7cm

ahoj, já jsem měla cystu v průměru 7cm a normálně jsem otěhotněla, na cysty trpní a nemohla bych otěhotnět v podstatě nikdy, takže si nelam hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.2.08 21:30

Těhotenství a elektřina

Ahojky,

možná mám trochu stupidní dotaz, ale nedalo mi to se nezeptat.
Jsem v 7.tt a dnes při utírání prachu na televizi, jsem při tom jednou nohou stála na kovovém autíčku a v tom mě malou chvíli začalo na chodidle lehce mravenčit, podotýkám, že televize byla zapnutá a hadřík suchý, předpokládam, že se jednalo o statickou elektřinu a tak mě hned proletělo hlavou jestli to nemohlo ublížit miminku. Je to teda mé druhe těhotenství, ale tohle nějak extrémně prožívám. Tak jsem se chtěla jen optat zda nemáte někdo nějaké zkušenosti či informace, jak to vůbec v ranném těhotenství a kontaktem s elektřinou je?!
Děkuji za Vaše odpovědi.

Radana

• Citovat
  • Upravit
4239
16.2.08 21:47

Radano-když jsem byla těhotná…asi tak v 8.tt-tak jsem jednou dostala pořádnou šlupku…podotýkám svojí vlastní vinou…tenkrát jsem něco hledala v kočárkárně a místo zásuvky tam čouhaly dráty a já blbka je chtéla spojit :roll: :oops: No nic se nestalo…pokud je miminko silné, tak ustojí všechno(teda doufám)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí