Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vždy lepší zajet na kontrolu, pokud je něco jinak a cítís nepohody. Přes net nikdo neodhadne, co se děje
Tak já jsme dneska 28+5 a včera jsem měla taky bolesti ale já vím čím to bylo mívám problémy s tvrdnutím břicha často ale tohle bylo horší už se mi to jednou stalo nikam jsem nakonec nejela protože kolem oběda to ustalo večer už mi jenom trochu tvrdlo břicho a dneska vše ok ale já na kontrolách vše ok neotvírám se čípek se neskracuje takže čím to je se neví beru akorát magnosolv ale pokud se ti zdá že je něco v nepořádku jed na kontrolu
Ahoj, měla jsem to podobně. Jela jsem a vše v pořádku. Určitě bych někam zajela. Telo se pripravuje na porod, muže to být cokoli. Držím palce
Dobrý den. Mám 28+4 dnes. Ptám se zejména asi spíš druhorodiček. Mám od rána bolesti zvláštní. Poslicky mívám ale netuším co je toto. Je to takové tlaky a pobolívání. Nadměrné tvrdnuti ne.. Akorát to bolí téměř v kuse a je to asi jak kdyby vás bolel spodek před a při menzes. Malej je skrz angelsound ok akorát je dnes línější. Netuším jestli s tím někam jet a nebo ne. U prvního těhotenství znám tvrdnutí ale toto spíš ne. Bude to jen bolestivé rozpínání dělohy? Není to nic co se nedá vydržet ale je klid a pak to zas nějak bolí, velice nepravidelně hodinu v kuse.. Poslední nález v 28+0 byl 40 mm čipek a branka vnitřní 1,5 cm..