Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Takhle na začátku je to normální - roztahuje se děloha, vazy, mimčo si tam dělá dostatek prostoru. Nicméně obecně platí, pokud máš strach, radši si zajeď na kontrolu pro svůj vnitřní pocit klidu. Ale taky jsem to měla.
Taky mě to bolí vlevo,jakoby tupá bolest,když chodím,asi třetí den,ale snad je vše OK,asi se opravdu roztahují ![]()
Já jsem 10tt a ty bolesti mám taky, měla jsem strach, valila jsem na gyndu, a tam bylo všechno v pořádku. Aspon jsem se uklidnila, že je to v pohodě. Je to tím, jak se zvětšuje rychle děloha a všechno se tam přetlačuje. Ale pokud si nejseš jistá, radši jdi k Dr., aspon se uklidníš ![]()
Měla jsem takové bolesti snad ode dne otěhotnění. Klid byl tak 2týdny okolo 30.tt a pak je vystřídaly poslící
Ale stálo to za to!!
Hezké těhotenství a zdravé miminko ![]()
taky jsem to měla, vše bude v pohodě. já kolem 9tého týdne měla i na omdlení.
Ahoj ja jsem take v 9tt a obcas me v noci poboliva bricho, jako by se mela dostavit menstruace, bolest je ale tak silna, ze me to az vzbudi..
Ahoj
Jsem 9tt. Nakonec se to povedlo. Měla jsem 10 dní spoždění a pak 4 dny krvácela, ale test pozitivní. No každopádně už mám zase bolesti břicha a zvracím, ale kdybych nebyla těhotná tak bych měla mít menstruaci až o víkendu, takže mě břicho nejspíš bolí z něčeho co jsem snědla doufejme. K doktorovi mám poprvé přijít v 12tt to dostanu průkazku a udělá první testy a ultrazvuk s fotkou. Můj dává v 12tt, takže podle něho zatím těhotná nejsem i když jsem. To jsem zažila u předchozích dětí. Prostě se bojí, že tu stále šance neuspet.
přijde mi to jako zkušební doba v práci ![]()
@Ronyx píše: .? Vy píšete neviditelným inkoustem? Tak trochu nerozumím, nebo myslíte, že nevíte co na to říct? Tak když žena ví, že je v 9tt a má neobvyklý bolesti břicha, tak co třeba útěcha, že vše bude v pořádku.
@Veju3 já jsem v 11 týdnu a bolesti mám stejné jako zakladatelka. Příspěvek se zřejmě omylem sám přepsal, když jsem nesla telefon o nic víc nejde, tak si laskavě nechte ty blbé narážky, to vás nějak uráží už i obyčejná tečka, že máte potřebu za to lidi kritizovaz?
@Ronyx ne neuráží omlouvám se. Jen jsem prostě ze všeho vyděšenáa jsem přecitlivělá. Omlouvám se a gratuluji
, jinak druhý porod byl císař a pořád mám strach o jizvu budou to 4 roky od porodu v červnu.
@Veju3 v pořádku. A děkuji. Já mám za sebou dva císaře a bude mě čekat třetí, takže chápu.
@Veju3 píše: ? Vy píšete neviditelným inkoustem? Tak trochu nerozumím, nebo myslíte, že nevíte co na to říct? Tak když žena ví, že je v 9tt a má neobvyklý bolesti břicha, tak co třeba útěcha, že vše bude v pořádku.
Ja jsem v předchozím těhotenství až na motani hlavy, zvracení a nízký tlak žádné bolesti neměla. Tak mě to trochu děsí.
Pokud se necítíš dobře, zajdi si na pohotovost. Ať jsi v klidu. Nechápu, co chceš slyšet.
Doktora bych dávno vyměnila. U mě Dr. vystavoval vždy průkazdku kolem 7.-8.týdne po viditlnosti ![]()
Jestli jsi v pořádku nikdo nemůže vědět. Křišťálovou kouli tu nikdo nemá. ![]()
Dobrý den,potřebovala by jsem radu nebo aspoň uklidnit. Jsem v 9tt a včera jsem byla na utz a všechno bylo v naprostém pořádku. Dneska od rána mě hrozně bolí v levo v podbřišku nebo spíš stydká kost a trošku tříslo ale jen na té levé straně a bolí to hlavně když chodím, když jsem v klidu, tak je to celkem ok. Mám strach aby to nebylo něco s miminkem mám za sebou zamklé těhu, tak mě všechno vyděsí:( můžou být ty bolesti třeba zaražený větry, když to teda napíšu na plnou hubu