Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,jsem ve 20tt a od 10tt mám velké bolesti v podbříšku.Bolí to jako silná menstruace a někdy tam tak moc píchne,že se nemohu ani zvednout.Doktorka říkala,že tam nic zvláštního není.Podle utz je vše vpořádku.Máte stím někdo zkušenosti?Předem děkuji za odpovědi. ![]()
Ahojky, tak v podbříšku mě píchne téměř vždy než mi začne menzes. A v těhotenství mě to taky, bohužel, neminulo - občas to tam pěkně píchlo, že jsem se svíjela ![]()
soldi píše:
smaiki, neskusala si na to magnezium?
Zkoušela,to mi poradila doktorka taky,ale bolesti jsou stéle.
no, ja som tehotna este nebola, tak Ti neviem poradit tak kvalifikovane, ale viem, ze sa na to davalo myslim aj nejake Bcko? B12? ![]()
smaiki, ja mela podobne obcasne bolesti v prvnim trimestru a pak se vratily kolem 20. tydne tak cca 3 tydny a od te doby klid. Doktorka mi rikala, ze se roztahuje deloha. Me vetsinou pomohlo si lehnout, nohy nahoru a behem pul hodky bolesti presly.
ja taky mela obdobi velkych bolesti, navic jsem pracovala fyzicky, takze jsem nekdy chodila v predklonu jak stara zenska
pomohlo , jak pise bubli, si lehnout s nohama nahoru…proste odpocivat a nezatezovat tolik brisni svaly a ty vazy…
Ahojky mám takový malý problém zítra budu 33 týden
A mám hrozné bolesti v podbřišku jde mi to až do konečníku a je to taková pichlavá bolest že se nemohu ani hnout nevíte někdo co to může být?
Bolestí skoro až brečím