Bolesti v podbříšku

759
9.5.10 18:29

Bolesti v podbříšku

Ahoj holky,jsem ve 20tt a od 10tt mám velké bolesti v podbříšku.Bolí to jako silná menstruace a někdy tam tak moc píchne,že se nemohu ani zvednout.Doktorka říkala,že tam nic zvláštního není.Podle utz je vše vpořádku.Máte stím někdo zkušenosti?Předem děkuji za odpovědi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
486
9.5.10 18:36

Ahojky, tak v podbříšku mě píchne téměř vždy než mi začne menzes. A v těhotenství mě to taky, bohužel, neminulo - občas to tam pěkně píchlo, že jsem se svíjela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.5.10 18:50

smaiki, neskusala si na to magnezium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
9.5.10 18:59
soldi píše:
smaiki, neskusala si na to magnezium?

Zkoušela,to mi poradila doktorka taky,ale bolesti jsou stéle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.5.10 20:15

no, ja som tehotna este nebola, tak Ti neviem poradit tak kvalifikovane, ale viem, ze sa na to davalo myslim aj nejake Bcko? B12? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
9.5.10 21:09

smaiki, ja mela podobne obcasne bolesti v prvnim trimestru a pak se vratily kolem 20. tydne tak cca 3 tydny a od te doby klid. Doktorka mi rikala, ze se roztahuje deloha. Me vetsinou pomohlo si lehnout, nohy nahoru a behem pul hodky bolesti presly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9394
9.5.10 21:51

ja taky mela obdobi velkych bolesti, navic jsem pracovala fyzicky, takze jsem nekdy chodila v predklonu jak stara zenska :-) pomohlo , jak pise bubli, si lehnout s nohama nahoru…proste odpocivat a nezatezovat tolik brisni svaly a ty vazy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.21 13:02

Bolesti v podbřišku

Ahojky mám takový malý problém zítra budu 33 týden
A mám hrozné bolesti v podbřišku jde mi to až do konečníku a je to taková pichlavá bolest že se nemohu ani hnout nevíte někdo co to může být? :? Bolestí skoro až brečím

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky