Kdy zajít k doktorovi

Luckaluciasek
9.5.10 11:32

Kdy zajít k doktorovi

Včera jsem si dělala po 5 dnech zpoždění MS těhotenský test a vyšel mi jasně pozitivní - mamatest. Můžete mi prosím poradit, kdy bych si měla zajít k doktorovi? Jestli na to ještě není brzy, myslím že na ultrazvuku stejně ještě nic neuvidí. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2858
9.5.10 11:34

Ahoj, tak určitě by to chtělo doktorce aspoň zavolat a ona tě objedná. Já sem si tam zašla a objednala mě až za 10 dní,což vše docela poporoste :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
9.5.10 11:41

Lucko, určitě dr. zavolej, ale nejspíš tě neobjedná hned. Každý doktor to má trochu jinak, ten můj objednává až tak na 10 tt, ale on má vůbec dost netradiční přístup… většina doktorů objednává dřív.
Jo a gratuluju k pozitivnímu testu! :kytka:
 R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.5.10 11:42

Já zavolala hned jak mi vyšel pozitivní test, tedy druhý den ráno a doktor mě objednal za týde, aby bylo vidět něco na UTZ. Nějak si to počítal podle poslední MS. Takže zavolej hned zítra ráno a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
9.5.10 12:22

Objednávala jsem se den po pozitivním testu, ale trefila se zrovna, kdy doktorka měla dovolenou, takže jsem poprvé byla u doktora až v 8tt a to dělala jen ultrazvuk. Odběry, vystavení průkazky, to bylo až někdy potom. Takže si zavolej, řekni kdys měla poslední MS a oni si Tě sami objednají na dobu, až to bude k něčemu.
Jinak gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.5.10 12:52

Poprve jsem objednavala jeste s mokrym testem, ted uz bych se tak nehrnula, usetrila bych si 14 dnu cekani na druhy utz na potvrzeni, zda miminko roste jak ma. Fakt to byl hnusny stres.

U dasiho pujdu tak v 10.tt, driv urcite ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21630
9.5.10 14:08

nejlepší je jít k doktorovi tak v tom 8tt nejdříve. ale zavolej si tam, aby tě objednal (třeba můj doktor má standartně objednací lhůtu 10-14 dní). dřív to fakt nemá smysl, zbytečně by ses stresovala, kdyby ještě nebylo vidět srdíčko.
a gratuluji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
9.5.10 18:57

Ahojky, jak už psaly holky, zavolej doktorovi a on si tě sám objedná jak uzná za vhodné. Moje doktorka nezvala dříve než v 7 týdnu, aby již bylo něco vidět :-)

Přeji hezké těhulkování :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckaluciasek
9.5.10 19:44

Děkuji za odpovědi, určitě si tam zavolám, ale 7 týdnů je dlouhá doba, můžu si zajít někam na krev abych měla 100% jistotu že jsem těhotná? Potřebuji k tomu nějaké doporučení na tu krev? Díky moc:o) :-D

• Citovat
  • Upravit
759
9.5.10 19:49

Ahojky

Odběr krve ti provede tvá gynekoložka.Mne těhotenství potvrdila ve 4+2tt podle utz.Jinak ti gratuluji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13765
9.5.10 19:53

Luci, 7. týden není za 7. týdnů :wink: Pokud máš 5 dní zpoždění, tak jsi zhruba ve 4+5tt. - což je 5. týden. Takže vydrž dva tři týdny, fakt je to zbytečný stres. Na odběr hCG si můžeš zajít do kterékoli laborky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
9.5.10 19:55

Já jsem měla pozitivní test v pondělí(testila jsem ale až po 10 dnech měškání) a objednala jsem se na čtvrtek. Původně jsem taky chtěla čekat až do 8 týdne, ale dost mě pobolíval pravý vaječník, tak jsem tam šla hned, jelikož jsem se bála mimoděložného. Už byla v děloze „bublinka“ a mudr.mě objednal na 25.5 na srdíčko. Vlastně jsem nakonec ráda, že jsem tam šla, zbytečně bych byla nervní, jestli je to v děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luckaluciasek
9.5.10 20:34

Nojo, blbnu, to mi vůbec nedošlo:o)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat