Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zkušenost nemám tak bohužel neproadím…zkoušela byhc jíst opatrně třeba pár piškotů nebo tak prosté žádnou bombu na žaludek a uvidíš.
Moc gratuluju k dvojčátkům a přeju hodně zdravíčka,at hezyk rostou.
Ahoj,já už mám dva kluky 16.měs.,taky dvojvaječný.To co se ti přihodilo,nevím může to být dietní chyba,a pokud je všechno v pořádku,zkoušela bych pomaloučku jíst po menších částech a víckrát denně.Chce to odpočívat ,dvojčátka dají zabrat.Držím palečky ,ať jste všichni v pořádku a štastný.
![]()
Myslím,že pomalu můžeš něco jíst,nejdřív trochu dietně a pak uvidíš. Asi to byla střevní chřipka,u nás v poslední době řádila.určitě už to bude v pořádku ![]()
Já tohle neměla k dvojčátky, ale taky to stálo za to, a úplně stejné jako ty - týden po tom, co se potvrdilo těhu (8.tt), tak jsem byla hospitalizovaná v nemocnici pro dehydrataci.........nechci tě strašit, ale ulevilo se mi až u porodu
![]()
Jedla jsem po malých dávkách celý den, mohla jsem jen nanuky nebo ledovou vodu po douškách, v kuchyni jsem moc nepobývala jak mi bylo zle, lízátka mi nepomáhala
Občas(cca 1× měsíčně) jsem si dopřála malou skleničku „kokakoly“. A největší slast byly ředkvičky, rajčata, okurky, broskve, meruňky a bílé Holandie jogurty. MAso jsem bohužel zvracela, takže občas jen kuřecí......proto jsem nepřibrala ani kilo, kromě bříška, a doteď mám o 5kilo méně, a to se cpu a nekojím
A KUbík byl při porodu macek, na to, že se narodil v 37tt ![]()
Džím palečky, vše bude OK a zvldánete to všichni tři ![]()
ZOUBKY nejdřív musím pochválit tvůj nick je vskutku originální
…Jinak maso taky žádné nejím jak píšeš jen kuřecí a to trošku ani na jiné nemám chuť…ovoce zelenina je moje vůbec mi nesmrdí pořád ´čuchám´ k čerstvé okurce ta mi dělá moc dobře
..Modlím se at vše dobře dopadne a děti jsou v pořádku…A všem moc moc díky za odpovědi i podporu ![]()
Čauky!
Mě tedy bylo špatně od začátku, od 6. týdne do 16. týdne jsem zvracela celodenně po všem, shodila jsem 6kg. Doktorka mě předala ofiko do péče nemocnice na rizikovku, že neví co se mnou. Až tento týden mi začíná být konečně dobře. Doufám, že už si to začnu konečně užívat, protože jinak bych se s tím člověkem, který říká, že těhotenství není nemoc musela přít. Nevolnosti jsou fakt na pytel. Mějte se všichni prima a objímání toalety ať se Vám obloukem vyhne.
ahoj, dvojčátka mám (-:, ale to co popisuješ se mi stalo při prvním těhotenství s nejstarší. najednou začal průjem a po několika hodinách se přidalo i zvracení, pak už jsem seděla jenom na záchodě a mísu před sebou. sousedka to moje dávení nevydržela a když mě viděla, tak manžela přinutila zavolat sanitku ((-: když na pohotovosti viděli, že ze mě horem i dolem jde zelená voda, tak mě poslali do nemocnice na kapačky, byla jsem tam dva dny a pak už dobrý. U mě to určitě způsobilo něco zkaženého. Jinak u dvojek jsem problila nonstom tři měsíce ((-: už jsem myslela, že se zblázním, zvracela jsem protože všechno smrdělo ((((-: když už jsem myslela, že to nevydržím, tak to přestalo. No začaly jiný, jako žáha, otoky, vysoký tlak ((-: ale to až naštěstí měsíc před porodem, ten tlak. jinak k dvojčátkům gratuluju, je to dle mého jednodušší jak s jedním dítkem.
andrej dík (-: no jsem napřed tak už na vše koukám s nadhledem (((-: určo ti budu ráda nápomocná ve všem co budu vědět či znát (-: Tak a naše Izka se teď poprvé pustila nábytku a chvíli stála úplně bez opory (((-: to je paráda, vidět jak ty děcka rostou a dělají pokroky. Jinak dobré ránko ((-:
Tak jsem se ve středu (7týden těhotenství) dozvěděla že čekáme dvojčátka jsou dvouvaječná vyvíjí se prý krásně a pustili mi i tlukot obou srdíček a vše je ok
..Bohužel jsem ve čtvrtek večer zvracela do dalšího dne tak že jsem byla totálně dehydrovaná (ojevil se i silný průjem) a musela jsem do nemocnice na kapačky…Dnes (sobota) jsem už doma v pelíšku,beru listovku,slíznu ráno těhotenské lízátko ale i tak se bojím aby se to nevrátilo..opravdu jsem myslela že umírám
…Naštěstí jsme všichni tři v pořádku vše jde jak má,přesto se bojím cokoli sníst abych nedopadla stejně…Máte s tím zkušenosti??