můžu byt tehotná?

2
8.5.10 14:37

můžu byt tehotná?

Prosím o radu. 14dní před mens.jsem mela styk,mens.proběhla jako vzdy(ani slaba,ani kratsi cas),jenze ted ubehl dalsi mesic a ja mam spozdeni uz o tyden. Mam bolesti prsou i bricha. Mohla bych byt tehotna i kdyz jsem mela mens.? Ve kterem tydnu zacinaji bolet prsa? Prosím o rady vikend pred nama,test neni kde koupit,doktor az v pondeli a ja z toho ani nedycham. diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21531
8.5.10 14:42

no, možné to klidně je. každému ale reaguje tělo úplně jinak. takže prostě poradím počkat do pondělí, koupit test a budeš vědět o trošku víc. každopádně poslední slovo bude u doktora.
jinak mám v práci kolegyni, která u třetího dítěte jistila, že je těhu až někdy v 6. měsíci, protože normálně menstruovala a brala HA, ale pak jí bylo divné, že roste břicho (předtím to dávala za vinu předchozím dvoum těhu - ty tři děti má vždycky 1,5 roku od sebe). s těhu příznaky jako bolesti v podbřišku či bolestmi prsou to také každá má jinak. někdo rovnou po ovulaci, někdo tak do týdne po nedostavení menstruace (takhle to třeba bylo u mě). každé tělo se fakt chová jinak…
asi jsem moc nepomohla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
8.5.10 15:33

Test koupíš v lékárně Dr.Max v kauflandu, otevřeno je i o víkendu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.10 15:58

A taky v lékárně v Globusu – v sobotu i v neděli.
Moc ráda bych ti poradila, ale bylo by to jen hádaní. Těhu to samozřejmě být může. Byla by to pro tebe dobrá zpráva?

• Citovat
  • Upravit
2
8.5.10 16:49

Tak mam dva testy za sebou. Bohužel negativní.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
8.5.10 17:12

No ale to je máš z odpolední moči. Zkus další z ranní moči. A jakou máš značku a citlivost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.5.10 17:29

kamaradka mela taky menstuaci a byla tehotna …mozne to tedy je ..ja mela bolesti v podbrisku jako kdyz to mate dostat a az pak ty prsa …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.5.10 17:31

ja mela negativni testy az do 4 mesice …u obou deti …tak jeste nejaka nadeje je ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí