revize a mesicky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.5.10 12:21

revize a mesicky

Ahoj holky chtela jsem se zeptat koncem unora jsem byla na revizi a zacatkem brezna znovu protoze mi tam kousek nechali mesicky jsem dostala presne jako vzdy za 30dni po revizi,ale ted uz jsem je mela mit znovu a porad nic mela bych se neceho bat,nebo mam vyckat az prijdou? Dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.5.10 12:23

Řekla bych že to ti poradí asi jedině doktor, já bych zkusila mu zavolat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21527
9.5.10 13:50

a jak dlouho to vynechání trvá? pokud víc jak 5 dní, určitě bych si k doktorovi zavolala. podle mě to nic závažného nebude, ale možná ti bude chtít dát vyvolávačku. on ten cyklus po revizi nemusí být až tak pravidelný, i když poprvé přišla menses přesně, tak pak může být větší prodleva. přece jenom se každé tělo s tou hormonální změnou vyrovnává jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
9.5.10 14:08

ach jo, zas ty neštastný revize :-( a pak ještě opakovaný :cert:

Anonymko, byla jsi asi těhotná a miminko se přestalo vyvíjet? že jsi byla na revizi? pokud ano, je mi to líto…

jinak se přidávám k nozu - pár dní bych neřešila- to je prostě revize no. třeba jestli máš běžně 28, tak 35 je v druhém cyklu bohužel docela normální… Delší vynechání nebo jakékoli „divnosti“, problémy, bolesti -bych řešila s dr.

vyvolávačka je sice možnost, ale zas je to vyhánění čerta dáblem - nejdřív jedna revize, pak druhá, pak vyvolávačka - a kde byl pravidelný cyklus? snad má tvůj dr. špetku rozumu…

PS: možné těhotenství neguješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.5.10 16:56

Jojo je to tak prisla jsem o miminko a to uz po treti pokazde zamlkle tehu cyklus jsem mivavala pravidelny vzdy po 30 dnech. Spozdeni mam 4dny,ale docela se bojim.Jeste jsem zapomela napsat dulezitou vec po te revizi mi doktorka napsala prasky na oddaleni skrz svatbu a ted porad cekam a nic. Miminko ted neplanujem musime jeste pak mesicu pockat. Moc vam vsem dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky