Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky od rana mam bolesti v podbříšku a pícha mě při jakemkoli pohybu v děloze, břicho už mám asi 3 dny uplně tvrdé, jsem prvorodička a vubec netušim co by to mohlo být jestli to nejsou jen poslíčci termín mám za 2 týdny ale v pátek mi doktor řek, že jsem uplně zavřená a že rodit určitě nebudu.
@kikuska987654321 no já nevím, mě by tedy trochu znepokojovalo to tvrdé bříško, opravdu ho máš neustále tvrdé už 3 dny? Já mám termín 4.11., tvrdne mi taky ale vždy to pí chvíli poleví.
@1sun není to v kuse, vždy to třeba po 10 min změkne ale během 5 min je znova tvrdé a takhle to je cellý den
@kikuska987654321 dva týdny před porodem je to v pohodě, měla jsem to taky, tělo se připravuje na porod, kdyby jsi se přeci jen opravdu bála zajeď si do porodnice na pohotovost ať tě zkouknou ![]()
@kopejka a porodila jste až na termín nebo dřív? pravě se bojim o malou, ale zas nechci aby mě tam nechali ležet do porodu třeba ty 2 tydny :/
@kikuska987654321 tak to je v pohodě, teď už tvrdnout takhle může, jsi už 38tt??