Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pupeční šňůru?
Jako že jsi s miminem spojená šňůrou za pupíky?
Sorry, celkem mě to rozveselilo. ![]()
Bolest v pupíku, podbřišku, kdekoliv… je na začátku těhotenství normální, roztahují se ti vazy atd., řekla bych, že si nemusíš dělat starosti. ![]()
Přeji pohodové těhotenství.
Tvuj pupik nema s mimcovo pupecni snurou co delat. Me bolel pupik a okoli jako kdybych tam mela modrinu.
ahoj..babatko je tak malinke, ze sa nachadza v spodnej casti tvojho bruska, teda v podbrusku, ovela nizsie, ako je tvoj pupok.. maternica dosahuje pupok mozno okolo 5.mesiaca..
a okrem toho,tvoj pupok nebude mat nic s babatkom. Radsej zavolaj dr., nechta pozre, mozno je daco ine v neporiadku a bolest len vystreluje do pupka..mozno by nebolo odveci zajst za obvodakom… ![]()
neboj, určitě to bude v pohodě. je úplně běžné, že tě v břišní dutině píchá a pobolívá. každá to máme jinak. a až to mimčo povyroste, bude hůř… ![]()
ale pupeční šňůra je dobrý nápad
prosím ber to s nadhledem. mimčo máš uložené v děloze, kde je placenta a z ní vede pupeční šňůra k miminku. (troška malé exkurze do anatomie
)
Taky mě v těhotenství děsně bolel pupík. Ale až v době, kdy mi začalo růst břicho a ten pupík mi lezl ven. Pořád jsem se všech okolo ptala, jestli to měly taky tak. Jenže si to žádá nemapatovala, nebo ten problém neměla.
Logickou úvahou jsem ale vydedukovala, že to prostě bylo tím vytlačováním pupíku ven.
Aho,mám jeden dotaz.Jsem v 8.tt a začalo me bolet v pupiku.Myslím tím přímo v pupíku?Je to normální?Nemohu mít v nepořádku pupeční šnůru?Asi je to hloupý dotaz,ale nikde jsem tu nic podobného nenašla.Děkuji za odpověd