Bolesti v pupíku

Iveta.a
12.5.10 12:26

Bolesti v pupíku

Aho,mám jeden dotaz.Jsem v 8.tt a začalo me bolet v pupiku.Myslím tím přímo v pupíku?Je to normální?Nemohu mít v nepořádku pupeční šnůru?Asi je to hloupý dotaz,ale nikde jsem tu nic podobného nenašla.Děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1751
12.5.10 12:40

Pupeční šňůru? 8-o Jako že jsi s miminem spojená šňůrou za pupíky? :mrgreen: Sorry, celkem mě to rozveselilo. :mrgreen:

Bolest v pupíku, podbřišku, kdekoliv… je na začátku těhotenství normální, roztahují se ti vazy atd., řekla bych, že si nemusíš dělat starosti. :-)

Přeji pohodové těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
12.5.10 12:43

Tvuj pupik nema s mimcovo pupecni snurou co delat. Me bolel pupik a okoli jako kdybych tam mela modrinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
12.5.10 12:44

ahoj..babatko je tak malinke, ze sa nachadza v spodnej casti tvojho bruska, teda v podbrusku, ovela nizsie, ako je tvoj pupok.. maternica dosahuje pupok mozno okolo 5.mesiaca..
a okrem toho,tvoj pupok nebude mat nic s babatkom. Radsej zavolaj dr., nechta pozre, mozno je daco ine v neporiadku a bolest len vystreluje do pupka..mozno by nebolo odveci zajst za obvodakom… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21622
12.5.10 12:45

neboj, určitě to bude v pohodě. je úplně běžné, že tě v břišní dutině píchá a pobolívá. každá to máme jinak. a až to mimčo povyroste, bude hůř… :wink:

ale pupeční šňůra je dobrý nápad :-) :-) prosím ber to s nadhledem. mimčo máš uložené v děloze, kde je placenta a z ní vede pupeční šňůra k miminku. (troška malé exkurze do anatomie ;-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
12.5.10 13:06

Taky mě v těhotenství děsně bolel pupík. Ale až v době, kdy mi začalo růst břicho a ten pupík mi lezl ven. Pořád jsem se všech okolo ptala, jestli to měly taky tak. Jenže si to žádá nemapatovala, nebo ten problém neměla. :lol: Logickou úvahou jsem ale vydedukovala, že to prostě bylo tím vytlačováním pupíku ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí