Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bolesti v podbřišku jsou normální, píchání kolem vaječníků nebo různý bolesti vazů, jak se děloha zvětšuje. Citlivý prsa taky. Jestli jsi 100% těhotná, ti řekne až doktor, navíc 100% nebývá nikdy nic ![]()
Bolest podbřišku a citlivá prsa jsou normální. Je to známka těhotenství, ale 100% ti těhotentví potvrdí jen doktor. Já to vidím velice dobře ![]()
Myslím, že ti můžeme pomalu gratulovat ![]()
Bolesti jsou normální, někdy to i připomíná bolesti při menstruaci. ![]()
s velkou pravděpodobností opravdu těhotná jsi a pomalu lehce gratuluji. jinak na to 100% potvrzení si budeš muset počkat na UTZ u doktora. ![]()
Jééé, to jsme na tom úplně stejně. Já měla poslední menstruaci 1. 4. a na testu byla čára okamžitě a tlustší než ta kontrolní. Volala jsem k doktorovi a tam mi řekli, že dřív než 20. 4. to nemá cenu, jdu tam ráno. Tak doma trnu strachy, snažím se zjistit, co všechno nesmím (vlastně nesmím nic, protože spousta informací je ve vzájemném rozporu) a bojím se uvěřit, že jsem těhotná. Břicho mě bolí děsně už asi týden, občas tak moc, že se mi dělá mdlo, ale jinak žádné příznaky nemám. Tak jen doufám, že je všechno v pořádku… ![]()
Taky si myslím, že gratulace je už skoro jistá!
Měla jsem to stejně, buď v pohodě a ono to dobře dopatne! Držím palec a užívej si to!
K*
Tak to jsme na tom opravdu stejně,taky trnu nejistotou,ale snad to bude v pořádku,test to podvrdil tak tomu začínám věřit
Mám úplně stejné dilema
Poslední menstruace 1.4., dva těhotenské testy pozitivní a k doktorce jdu v pondělí 17.5. Příznaky mám úplně stejné - citlivá prsa a bolesti nebo píchání v podbřišku. Z pondělí jsme nervozní, ale bylo by to opravdu milé a nečekané překvapení ![]()
Hele, tak už třetí - ale máš to štěstí, že jdeš už v pondělí, já se do toho čtvrtka snad zblázním…
Potvrzeno! I když jsem měla pozitivní testy, tak jsem tomu stoprocentně nevěřila…teď mi to přijde naprosto neuvěřitelné!!!
Doufám, že také dáte vědět, jak jste dopadly a přeju hodně štěstí!
Ahojky děvčátka, zrovna si pročítm vaší stránku a gratuluju. Já jsem měla dostat Ms 9.5. a mrcha nepřišla a těhotenský test mi teprve ukázal // tak jsem hned volala k doktoru a jdu až příští týden v úterý nemlžu se už dočkat.. Dost mě pobolívá v podbřišku vždycky tak půl hodinky a pak to přestane a během dne se to opakuje a mám citlivá prsa. Přál bych si,aby to vyšlo a vám přeji to samé ![]()
Tak to už se nám tady rýsuje celý tým s případným termínem v lednu…
Ahojky potřebovala bych radu.
Poslední menstruaci jsem měla 2.4. a ted už mám 13 den zpoždění podle testů,které jsem si už dělala jsem těhotná a druhá čárka už je stejně silná jako ta první.K doktorovi jdu až 20.5. tak jsem mírně nervozní a netrpělivá.Začalo mě pobolívat v podbříšku a kolem pupíku a mám docela citlivý prsa.Je to normální a mohu být opravdu na 100% těhotná? Děkuji za rady.