Sražená krev - špinění

Anonymní
11.5.10 16:10

sražená krev-špinění

Ahoj
moc vás prosím o radu. Začala jsem špinit, teda jestli se tomu tak dá říct, jsou to spíš takové černé krevní sraženinky. Jsem v 9tt. Už cca 14 dní jsem špinila tak jeden den a dobrý, ale dneska je to o hodně silnější.
Od Dr. jsem dostala Ascorutin, tak jsem si jen trochu zvýšila dávku. Pomůže to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17984
11.5.10 16:38

Může to bejt jen špinění, třeba prasklá cévka (bývá i po styku), když to není výrazná červená krev, ale já bych k doktorovi šla nebo aspoň zavolala, aby poradil. Pro jistotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
11.5.10 17:22

Ja som v 6tt mala krvnu zrazeninu z hematomu na maternici, dostala som duphaston. Ale podla mojho lekara sa ma kazde spinenie prekontrolovat. Ked to trva uz 2 tyzdne, isla by som tam znova. Zrejme to nic nie je, ale pre istotu , aby si to clovek nahodou nevycital :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4333
11.5.10 17:40

Ahoj, tak s tímhle mám trápení vždycky v době kdy bych správně měla mít měsíčky, nevychází ti to taky tak? Jsem 15+3 a zatím se mi to stalo dvakrát, nic nezkazíš pokud zajedeš k doktorovi, někdy stačí si lehnout a podložit si boky. Opravdu to může být cévka prasklá kdesi, přeci jen je to tam všechno překrvené. U mě to vyplývá z toho, že mám vcestné lůžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
11.5.10 19:50

ahoj taky se mi to stavalo behem tehotenstvi,trvalo to vzdycky nekolik dni,hlavne se to objevilo tehdy,kdyz do me mudr sahala..mela jsem pokazde strach a na zachod jsem snad chodila tisickrat,abych to zkontrolovala..mudr.me vzdycky ujistila,ze je vse v poradku…a bylo,porod mi na konec museli vyvolat 14dni po terminu :-) :-) porad se s mudr,at jsi v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.10 07:48

tak jsem dopadla špatně :-( :cry:

• Citovat
  • Upravit
4333
12.5.10 20:07

Tak to je mi moc líto, ale nevěš hlavu, určitě se to povede příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí