Mám náhle křeče na konci těhotenství

243
11.5.10 15:19

křeče

Ahoj, chtěla bych se zeptat těhulek, jestli nemají podobné zkušenosti. Dneska v noci (jsem 36+2) jsem měla šílený křeče v břiše, spíš podbříšku, takový stahování pipiny (omlouvám se za výraz), k tomu mě bolely záda - v kříži.
Dneska chvílema se to stahování vrací, občas se nemůžu ani hnout, jak to zabolí. Není to nic pravidelnýho, vždycky to přejde. Co to je, je to taky jenom příprava dělohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6201
11.5.10 15:29

Nikdy jsem nerodila ale myslím že to co popisuješ jsou poslíčci je to jak píšeš příprava dělohy na porod pokud ale máš strach klidně zajdi k dr at tě prohlídně.
Já když měla porodní bolesti (při potratu) boelelo mě v kříži a měla jsem křeče jako při ms a dr řekl že jsou to porodní kontrakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
11.5.10 15:34

to budou poslíčci ;-)

pokud ustávají, tak je to v pohodě. ještě máš chvilku čas ;-) Jinak poslíčci se od klasických porodních kontrakcí poznají tak, že povolí při teplé vaně nebo ve sprše. pokud ne a zkracují se intervaly, je to už porod ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 15:35

No, doufám že ustanou, ještě nechci jít rodit, ve čtvrtek jdu s přítelem teprve na kurz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.10 15:38

Taky bych řekla poslíčci, pokud se ti nezkracuje doba mezi bolestmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
11.5.10 15:41

renato neboj, prostě tomu malému v bříšku vysvětli, že má ještě čas ;-) u nás to fungovalo (z 32tt jsem přemluvila na 38+3). ale podle tvého popisu to jsou opravdu poslíčci a některé holky je mívají i 2 měsíce před porodem… takže klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 15:44

Já jsem v klidu, akorát tatínek začíná šílet :mrgreen: Žádný pravidelný intervaly to nejsou, jednou to trvá minutu, pak deset, pak dvě, atd.. Teď jsem měla klid, ale zase to už přichází :cry:
Pokusím se mu o vysvětlit, ale nevím nevím, asi mi to neprojde, jsem si ho vykrmila na cca 3500g, tak se tam už asi nevejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
11.5.10 15:49

Reni, zkus si dát tu teplou vanu. Pokud jsou to poslíčci, tak by ti měla ulevit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 15:51

Děkuju, ale to bych si tam mohla ustlat, teda aspoň přes noc :lol:
pokud to bude ale akutní, půjdu ji vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
11.5.10 19:40

s tou vanou bych byla opatrná…já si ji dala a málem jsme to nestihli do nemocnice :lol: bohužel jsem porodila v 31+5tt takže já bych to neriskovala a jela klidně i zbytečně do nemocnice…ale je to můj názor z mé zkušenosti :palec: hodně štěstí ať je vše o.k:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.5.10 16:18
Pavla23 píše:
s tou vanou bych byla opatrná…já si ji dala a málem jsme to nestihli do nemocnice :lol: bohužel jsem porodila v 31+5tt takže já bych to neriskovala a jela klidně i zbytečně do nemocnice…ale je to můj názor z mé zkušenosti :palec: hodně štěstí ať je vše o.k:)

nestraš, času mám ještě dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
12.5.10 18:24

renčo nestraším jen píšu svoji zkušenost :-) já měla taky času dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
12.5.10 18:25

a jak je?už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.5.10 18:28

jo, je, akorát už musím celý den proležet, nejsem schopná se pohybovat, strašně mě bolí záda…
a mimčo bylo v pořádku, když se narodilo? to byl vážně tak rychlý porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
12.5.10 18:48

jop řekla bych že jo cca v 3,30 jsme přijeli do nemocnice a v 8 byl na světě a to by byl asi i dřív kdyby se nečekalo na RZT z hradce králové kt. ho hned vezla na novorozeneckou JIP do nemocnice.Maxík je v pořádku byl 5 týdnů v nemocnici většinou bez problémů i teď je v poho :) bude muset sv vrstevníky v lecčem dohánět ale to časem dožene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí