Kdy se tvoří mléko?

11.5.10 10:54

kdy se tvoří mléko?

ahojky máte některá zkušenost kdy se tvoří mateřské mléko?jsem v 6měsíci těhu a gynekoložka mi doporučila si masírovat bradavky bepanthenem…a dnes ráno mi z prsů vytýkala taková tekutina…né moc fakt jen malinko.....poradte mi prosím děkuji… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
502
11.5.10 11:00

Ahoj, tak mě vytékalo cosi cca taky od 6m těh. A hned po porodu (císařem) malej pil mlíčko a řekli mi, že už jsem ho musela mít udělaný z těhu…Ze začátku mi to taky vytékalo (průhledné mlezivo) jen malinko, ke konci těhu jsem měla v noci i promáčené pyžamo… :-D Takže je to dobrá známka toho, že se UŽ tvoří první mlíčko (mlezivo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.10 11:06
teereka píše:
Ahoj, tak mě vytékalo cosi cca taky od 6m těh. A hned po porodu (císařem) malej pil mlíčko a řekli mi, že už jsem ho musela mít udělaný z těhu…Ze začátku mi to taky vytékalo (průhledné mlezivo) jen malinko, ke konci těhu jsem měla v noci i promáčené pyžamo… :-D Takže je to dobrá známka toho, že se UŽ tvoří první mlíčko (mlezivo)

tak to jsem ráda…ani nevíš jak si mě potěšila…děkuji mocinky moc..... :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
11.5.10 11:25

Mě teče mlezivo taky už asi od šestého měsíce.Ted už musím nosit vložky do podprsenky.Je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.5.10 11:28

Ahoj taky se pridavam,mlezivo mi teklo kolem 6.mesice,ale par kapek,nic moc,ani ne kazdy den.Ted jsem 7.mesic po porodu a mleka mam stale dost :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
11.5.10 11:31
pupííííček píše:
ahojky máte některá zkušenost kdy se tvoří mateřské mléko?jsem v 6měsíci těhu a gynekoložka mi doporučila si masírovat bradavky bepanthenem…a dnes ráno mi z prsů vytýkala taková tekutina…né moc fakt jen malinko.....poradte mi prosím děkuji… :nevim:

Jak píšou holky, je to úplně normální. Akorát mě zarazilo, že ti doktorka doporučila masírovat si bradavky už takhle brzy. Nám na předporodním kurzu říkali ať s tím začneme tak 3týdny před porodem, protože stimulace bradavek by mohla vyvolat předčasný porod. Tak jsem z toho blázen :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.5.10 12:28

Helo, zrovinka o tom chci psát :-) .

pupííííčku, masáž bradavek stimuluje dělohu k činnosti a klidně by sis v krajním případě mohla vyvolat porod. Doktorka ti poradila pěknou blbost!!!
a tekutina vytékající nevadí, to je normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.10 13:26

Opravdu bys mohla porodit, když si budeš bradavky masírovat. U každé je to jiné. Mě se dělalo při prvním těhu mlezivo hned v prvním měsíci. Ted při druhém až v 7 měsíci. Mojí kamarádce vůbec, až porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
11.5.10 13:27

Jjj přesně tak jak píšou holky,stimulovat by se nemělo,já to začala dělat asi ve 38tt a ve 38+5tt jsme porodila,nevím zda to bylou tou stimulaci,ale určo to napomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
11.5.10 13:28

A jinak mě mlezivo vytékalo a to jsme ani nevěděla,že jsme těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.5.10 16:45

Ahoj mě také vytékala taková bělavá těkutina nevím už přesně ale začlo to někdy kolem 5-6 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
11.5.10 18:14

Jo presne tak,masirovat bradavky mi bylo doporuceno,az kdyz jsem chtela rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.10 09:15

tak ted nevím koho poslouchat.-.......no beztak asivymením doktorku…sice budeu dojiždět ale budu mít jistotu že mi neporadí špatně…je to primářka=) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinula
18.9.10 12:48

Tak mě mlazivo teče tak od 7 mesice.Ale mliko se tvoři tak třeti až patej den po porodu aspon ja to tak mela u prvniho tehu.

• Citovat
  • Upravit
1
11.7.11 10:56

Ahojky mě se mazivo nebo jak se řiká te pruhledne vodičce dělá už ted a to jsem v 15 týden přijde mi to dost brzo u prvního dítka se mi začalo dělat až přelom 6-7 měsíc mám akrát strach aby mi nestvrdo máte někdo nějakou skušenost ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí