Opět špiním...

36
11.5.10 10:06

Opět špiním...

Dobrý den, tak jsem v 7+6tt a dneska jsem opět zkončila u pana doktora, protože jsem zase začala špinit.A to aniž bych měla nějakou námahu nebo pohlavní styk.Konečně mi pan doktor napsal Ascorutin 3×1 tabletu denně a Utrogestan 2×1 tabletu denně. No a já si koupila v lékarně Kyselinu listovou super, která je i s vitamínem B. A má tady někdo zkušenost zda to dávkování toho Ascorutinu a Utrogestanu je v normě?Jinak musím říct, že ten můj doktor je šílený, nic nepoví a na všechno se ho musím ptát a když ho srovnávám s mým prvním gynekologem, při kterém jsem odrodila mého syna, tak musím říct, že nevím zda sedí na spravné židli. Nejsme vědma abych všechno věděla.A když jsem tam dneska přišla a řekla mu,že se bojím, že nechci o dítě přijít,tak mi řekl, to já se bojím taky, člověk nikdy neví jak to dopadne.. Tak mě opravdu utěšil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
338
11.5.10 10:09

Antonie ja mela utrogestan 2-0-2,ascorutin 1-1-1.
Co se tyka dr,treba je takova povaha. znam vicero doktrou,u kterych se musíš na vše vyptat,sami nic moc nepovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
11.5.10 10:11

já dostala ascorutin 6× denně 1tbl a když jsem přestala špinit, tak 3× denně 1tbl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
11.5.10 10:49

já mám taky takovou dr. řekla že se ještě uvidí jestli z toho bude „životaschopný jedinec“ a dala mi utrogestan 1-0-1, ascorutin nee, ale asi je dobrý… jo a nechala mě normálně chodit do práce bez omezení :think: , průkazku mi napsala až ve 13tt, takže jsem byla na UZ za jedinou trubku bez průkazky, ale dobře to dopadlo ted jsem 36tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.5.10 11:22

ja jsem asi 5tt, spinim od zacatku doted, byla sem i v nemocnici, beru utrogestan 1-0-2 a ascorutin 2-2-2, ale stejne to nezabira :-) uvidime co bude dal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
11.5.10 11:39
xreni píše:
ja jsem asi 5tt, spinim od zacatku doted, byla sem i v nemocnici, beru utrogestan 1-0-2 a ascorutin 2-2-2, ale stejne to nezabira :-) uvidime co bude dal..

já špinila asi do 3 měsíce, a ted mám před porodem :-), ještě jsem si vzpomněla, že kámoška co žije v Anglii říkala, že tam se z holkama do 13tt nikdo nebaví, není žádné udržování, utrogestan atd., prostě, jsi mín než 13tt? máš smůlu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.5.10 12:09
Terlas píše:
xreni píše:
ja jsem asi 5tt, spinim od zacatku doted, byla sem i v nemocnici, beru utrogestan 1-0-2 a ascorutin 2-2-2, ale stejne to nezabira :-) uvidime co bude dal..
já špinila asi do 3 měsíce, a ted mám před porodem :-), ještě jsem si vzpomněla, že kámoška co žije v Anglii říkala, že tam se z holkama do 13tt nikdo nebaví, není žádné udržování, utrogestan atd., prostě, jsi mín než 13tt? máš smůlu :nevim:

joo ja vim, zrovna tu vcera byla kamoska z irska, takhle potratila a musela pak radsi na slovensko na vycisteni.. jina kamoska sla pry poprve k dr na ultrazvuk ve 22tydnu.
jinak muzu se te zeptat,lezela jsi s tim spinenim doma, nebo si mohla do prace? jsem doma tyden a uz silim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.10 15:10

Je to blbej dotaz, ale holky, jak moc špiníte?
já špinila už před 14 dny a s přestávkama tak jeden den a zas chvilku dobrý, ale dneska, nějak se to zhoršuje.
Máte nějakej klid na lůžku, nebo tak něco?

• Citovat
  • Upravit
11408
11.5.10 17:26

jj mam klid na luzku porad :-) zatim teda tyden, ale dalsi tyden prede mnou a pak kontrola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.5.10 19:15

To já nemám vůbec klid,doktor mi říkal, že můžu normálně do práce. A navíc mám doma ještě 4 letého kluka, takže moc klidu nemám. Není šance si lehnout. Holky je možné aby v 8tydnu mě pořád pobolívalo v podbříšku a okolo? Je to sice mé druhé dítě, ale jsem jak prvorodička vyplašená jak zajíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
12.5.10 09:56
xreni píše:
Terlas píše:
xreni píše:
já špinila asi do 3 měsíce, a ted mám před porodem :-), ještě jsem si vzpomněla, že kámoška co žije v Anglii říkala, že tam se z holkama do 13tt nikdo nebaví, není žádné udržování, utrogestan atd., prostě, jsi mín než 13tt? máš smůlu :nevim:
joo ja vim, zrovna tu vcera byla kamoska z irska, takhle potratila a musela pak radsi na slovensko na vycisteni.. jina kamoska sla pry poprve k dr na ultrazvuk ve 22tydnu.
jinak muzu se te zeptat,lezela jsi s tim spinenim doma, nebo si mohla do prace? jsem doma tyden a uz silim.

normálně jsem chodila do práce, celou dobu, o nějakém šetření se dr. ani nezmínila :think: , vlastně jsem se až tady od holek dozvěděla, že s tím je někdo doma 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
12.5.10 10:00
Anonymní píše:
Je to blbej dotaz, ale holky, jak moc špiníte?
já špinila už před 14 dny a s přestávkama tak jeden den a zas chvilku dobrý, ale dneska, nějak se to zhoršuje.
Máte nějakej klid na lůžku, nebo tak něco?

já jsem si to dokonce spletla s MS, měla jsem to celkem dost (normálně jako MS třeba 7 dní v kuse) a dlouho a ještě mi to začalo přesně v době MS, po tom utrogestanu se to zlepšilo, ze začátku jsem měla i MS vložky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
13.5.10 17:32

Při prvním jsem taky špinila asi do toho 3.měsíce. Nebrala jsem nic, dr.mi řekla, že se uvidí, navíc jsem taky chodila do práce, ráno rychle na záchod vyblít, nasnídat, vyblít, na autobus, do práce. No a kluk se narodil zdravý jako buk, ještě jsem přenášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
13.5.10 19:07

Ahojky, já jsem brala Ultrogestan 1-1-2 po 8 hodinách, naplánovala jsem si to tak, abych po něm aspoň hodinku ležela, vkládala jsem si ho do pochvy, tak aby se hned nerozpustil a nevyplavil se....., zabral úžasně, nekrvácela jsem ani kapičku. Držím pěstičky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí